• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

himeros aramıza hoş geldin. öncelikle başın sağ olsun. toparlanma gayretini de canı gönülden destekliyorum. insanın kafasına koyduğu şeyi eninde sonunda başaracağına inanırım. boyun kaçtı ? 92 kilodan 82 kiloya çok zorlanmadan düşeceğini düşünüyorum. 60 da ulaşılamayacak bir kilo değil :)
bunları yazarken hayat çok kolay geldi birden:) sanki senin dağıttığın pozitif enerji sayesinde:) valla ya hayatta ulaşılamayacak hedef yok Allahın izniyle.
ben de kendimden bahsedeyim. 29,5 yaşında (henüz 30 olmamış), 1,57 boyunda 21 aylık bir çocuk annesi 62 kilolarda bir bayanım. buraya 67 kilo ile geldim. (geleli 5 kilo verdim ama toplamda 12 kiloya yakın oldu.) 3 aydır falan buralardayım. 5 kilodan sonra kilo verme hızım düştü gibi ama azimle devam ediyoruz. verdiğim kilonun 7 si hamilelikte aldığım kiloydu 5 i doğumdan 10 ay sonra (bebek emzirme döneminde diyerek çocuğumu suçlamak istemiyoprum )tamamen pis boğazlık ve hareketsilik sebebiyle aldığım kiloydu.
şükür ki hamilelik öncesi kiloma düşmek üzreyim. şimdi ise ideal kilom olan 54 kiloya inmek en azından 2. bebeği düşünmeden önce 58 lerde falan olmak istiyorum. önceki gebeliğimde ve sonrasına çok müthiş bel ağrısı çektim. bel ağrım yeni yeni geçiyor.
Doğrum sonrası kilolar biz kadınları çok uğraştırıyor anlayacağın.tekrar aramıza hoş geldin.güzel haberlerini bekliyoruz.
......
tulip lale kilo vermeye başladın galiba seni de tebrik ederim.
------

pinkcat bugün tartıldım ama asıl sonuç için yarın sabah da tartılacağım. bugün kilo almış görünsem de durum vahim değil en azından:)

-----
bayramda 7 gün ailemin yanındaydım güzel bir tatil oldu benim için. belki de 5-6 yıldır görmediğim akrabalarımı da gördüm.diyet yapmadım. tatlı yemesem diyordum ama yedim, abartmadım.sarma da yedim, sebze de et de. takdir edilecek tek şey eti bol yediğim öğünlerde ekmek yemememdi. malesef memlekette yürüyüş yapmak bana çok zor geliyor. çocuğun arabasını da yanımızda getirmediğimiz için yürüyüş iyice zorlaştı. ama az da olsa çıktığımız yürüyüşlerde kucağımda 12-13 kiloluk bi sıpa taşımak zorundaydım;)

-----
bu sabah yarım dilim ekmek ile 1 haşlanmış yumurta yedim.
saat 9 gibi 1,5 dilim ekmek gramajında susamsız simit, yeşillik ve 1 dilim kaşar peyniri yedim.
şimdi de yeşil çay içiyorum.

kendinize iyi bakın. hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
elifezgi, teşekkür ederim canım.o pozitif enerjimiz hiç gitmesin inşallah. bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım.bayramın açgözlülüğünü bıraktım :) tartıda biraz fazla çıktım ama olsun cumaya kadar düzeltirim durumu.güvenimde sonsuz hani :)
hayata geri dönmek adına yaptığım girişime bir yenisini ekledim.akvaryum ve balık aldık.çok güzel oldular.2 gündür onunla uğraşıyoruz.sabah kalkınca ilk balıklarımın yanına gittim.sabah 5 lere kadar internetten akvaryum dekorasyonlarına baktım.balıkları araştırdım eşimle beraber.içim kıpır kıpırdı valla.dün gece
herşeyi yerleştirdik bi hortum fazlalık kaldı.ne olduğunu anlayamadık.eşimde yatmıştı.bende internetten nereye takıldığını buldum.koştum eşimin yanına buldum buldummmmm diye.hemen kalk takalım dedim.eşimin de yorumu: valla bebeğimizin olduğunu düşünemiyorum,1 saniye yanından ayrılmazsın heralde dedi. :)

kızlar ben de geldimmm:) ama kilo alarak geldim bu bayram 1 kilo aldım gerçi regl dönemime gelmemin de etkisi var bunun şu günlerimi bi atlatıyım gerçek kilom meydana çıkar.ee nasılsınız bakalım tüm enerjinizi depoladınız mı bayramda.artık sıkı bir diyet bizi bekliyor.böyle olacak gibi değil 15 kilom daha var gidecek:)

kızlar ben de geldimmm:) ama kilo alarak geldim bu bayram 1 kilo aldım gerçi regl dönemime gelmemin de etkisi var bunun şu günlerimi bi atlatıyım gerçek kilom meydana çıkar.ee nasılsınız bakalım tüm enerjinizi depoladınız mı bayramda.artık sıkı bir diyet bizi bekliyor.böyle olacak gibi değil 15 kilom daha var gidecek:)

ben de 1 kilo alıp geldim ama aynen regl dönemi faktörüdür diye süşünüyorum. yoksa almam imkansız:P 9 kilo da bende var gidecek... bayramda enerji depoladık tabi. iyi geldi 9 gün tatil.

600 gr aldım bende bayramda.aynı sizin gibi düşünüyorum bende.adet olamadım hala.kilolar bi gidiyor bir geliyor.hormonlarım düzene girmedi hala. 48 gün oldu hala adet olmadım :(

neden kimse yazmıyor ya, akşam bırakıp gittiğimiz gibi forum . acaba bayram izinlerini uzatanlar mı oldu?
ben yine de yazıciğim. yazmayanlar kendisi bilir valla. bayramda yeterinceyediğim için cumya kadar yediklerimi kısma kararı aldım. bu sabah itibari ile de baskülde 300 gram daha az çıktım, alıdıklarımı veriyorum inşallah

dün öğlen : adana dürüm ( aylık gün gibi bişi vardı, arkadaşlarla takıklınca yedim, ama çok büyük değildi yine de ekmeğinden bir parça arttırdım)
1 ayran

ardından 20 dakika yürüyüş
ikindi: 1 trabzon hurması
akşam: 1 köfte büyüklüğünde fırın tavuk
1 tabak sarmısaklı yoğurtlu brokoli salatası( üstüne 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı sıvı yağ eklenmiş)

bu sabah: 1 haşlanmış yumurta
yarım dilim kaşar peyniri

araöğün: yarım kivi
5 adet form bisküvi

Kızlar kurslarım başladığı için pek uğrayamadım.gece uyuyamıyorum sabah 5 te yatıp 3 saat uyuyup 8 de kalkıyorum uyku düzenim iyice bozuldu.bir de kalkıp yarım saat yolu yürüyüp o halde step yapıyorum.2 gündür böyle yarın 1 de kursum Allahtan.Stepten geldiğimde hiçbir şey yiyecek halim kalmıyor.3 saat falan yatıyorum.Akşam yemeği yiyorum 1 tabak sebze ekmeksiz.E tabi benim bu performansıma acaip kilo veriyorum.Bu hafta pazar günü 70.5 kiloyken şu an 69 69.5 arası gidip geliyorum.Açıkçası biraz da bilerek yapıyorum bunu çünkü kilo vermem durdu hızlandırmak istiyorum.Neyse bugün yaptıklarımı yazayım.
Sabah kursa giderken yarım saat yürüyüş.
Saat 9 dan 10'a kadar step ve aerobik
Çıkışta yarım saat yürüyüş.
Saat 7:30 gibi yarım saatlik aç karna bir yürüyüş daha..
Akşam yemeğini de 8:30 da yemek zorunda kaldım bugün.
1 tabak kereviz yanına 1 kaşık makarna
Daha da birşey yemem.Yarın da 1de İngilizce kursum var yine birşey yememeyi düşünüyorum akşama kadar boğazımı tutabilirsem tabii.Ama bu sıkı rejimi çok uzun yapmıycam 1 hafta sonra sabah k-flakeslere başlayacağım yine.

Kızlar kurslarım başladığı için pek uğrayamadım.gece uyuyamıyorum sabah 5 te yatıp 3 saat uyuyup 8 de kalkıyorum uyku düzenim iyice bozuldu.bir de kalkıp yarım saat yolu yürüyüp o halde step yapıyorum.2 gündür böyle yarın 1 de kursum Allahtan.Stepten geldiğimde hiçbir şey yiyecek halim kalmıyor.3 saat falan yatıyorum.Akşam yemeği yiyorum 1 tabak sebze ekmeksiz.E tabi benim bu performansıma acaip kilo veriyorum.Bu hafta pazar günü 70.5 kiloyken şu an 69 69.5 arası gidip geliyorum.Açıkçası biraz da bilerek yapıyorum bunu çünkü kilo vermem durdu hızlandırmak istiyorum.Neyse bugün yaptıklarımı yazayım.
Sabah kursa giderken yarım saat yürüyüş.
Saat 9 dan 10'a kadar step ve aerobik
Çıkışta yarım saat yürüyüş.
Saat 7:30 gibi yarım saatlik aç karna bir yürüyüş daha..
Akşam yemeğini de 8:30 da yemek zorunda kaldım bugün.
1 tabak kereviz yanına 1 kaşık makarna
Daha da birşey yemem.Yarın da 1de İngilizce kursum var yine birşey yememeyi düşünüyorum akşama kadar boğazımı tutabilirsem tabii.Ama bu sıkı rejimi çok uzun yapmıycam 1 hafta sonra sabah k-flakeslere başlayacağım yine.

umarım vücudun güçsüz düşüp hastalanmazsın. istersen bu dönemde multivitamin kullan.

önce 30 dakika yürüyüşöğlen: 2 köfte kadar tavuk
4-5 dal haşlanmış brokoli
1 galeta
300 ml ayran

ikindi: 1 avuç içi dolusu leblebi ve yaban mersimi karışımı
17,30: 1 küçük trabzon hurması
Akşam yemeği: 4 kaşık haşlanmış makarna
bol yeşillik
1 yemek kaşığı ton balığı
1 dilim kepekli ekmek

20:00 : 1 trabzon hurması
1 yeşil çay-kabuk tarçın ile
yarım çay bardağı süt
domates salatası
1 dilim kepekli ekmek

sabah6,30: 1 mandalina
kahvaltı: 1 yumruta (malesef tavada)
yarım dlim kaşar peyniri
1 dilim kepekli ekmek
30 dakika tempolu yürüyüş

merhaba herkese.
ben de bugün katıldım aranıza..
beni de motive edin bende zayıflayayımmm:(
hoş geldin de buraya zayıflamaya karar vererek gelmedin mi?
hep şunu bilir sunu söylerim ' bir insana en büyük iyiliği de en büyük kötülüğü ancak kendisi yapar'
bir insana istemediği bişeyi zorla yaptıramazsın. sen isteksiz olduktan sonra takla da atsak amuda da kalksak kilo veremezsin ( haaa attığımız taklalar bize kilo verdirir o başka:27:)
kişisel gelişimciler hep diyor ki 'şu an neyi istiyorsan onu yapıyorsun!' bak ben bilgisayarın karşısında oturmak istiyorum ve onu yapıyorum sen de öyle. beni kimse zorla oturtmadı. seni de birilerinin zorladığını buraya zorla mesaj attırdığını düşünmüyorum.
kollarını bağlayıp 'hadi beni motive edin 'demeyi bırak.
işe bu rehavetini sorgulayarak başlayabilirsin.
ve bu forumdaki diyet başarı öykülerine bir göz gezdir istersen. hala motive değilsen boşver ye gitsin:86: zayıf aç ve mutsuz olacağına istediğini yiyip içen , televizyon karşısında keyif yapan şişman ve mutlu biri ol...

elifezgi yazdıklarından sonra kendimi çok mutsuz hissettim suçlu hissettim.gerçekler insanın canını acıtıyor demi.
sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 dilim ekmek 2 fincan kahve içtim
hiçbir iş yapmadım sular kesik diye.
eşimde sular kesikse süpürge yap toz al dedi. haklı galiba.
haftaya işe başlıcam diye keyif yapıyorum.bu keyfin sonu kötü sanırım.ben biraz iş yapayım.
gaza geldim :71:

kızlar ben ancak gelebildim..bugün 12 de kalktım 1 de kursum vardı 4:30 a kadar kurstaydım.Akşam geldim yemek yürüyüş falan anca yani..Bugün yaptıklarımı yazayım.Sabah inanılmaz derecede bir baş dönmesiyle uyandım.Kursa da yürüyerek gittiğim için pek iyi hissetmiyordum kendimi yarım paket form cubuk 1 bardak ayran içince baş dönmem geçti sanırım tansiyonumk düşmüş.4:30 da cıktık.Yarım saat de eve gelmem sürdü.Yemekte ızgara et fırında baharatlı patates ve yogurtlu havuç salatası vardı.Ekmeksiz yedim bunları.Ondan 1 saat sonra yürüyüşe çıktım.45 dk falan yürümüşümdür yarım saate yakın da spor aletlerinde oyalandım yeni geldim eve.Bugün yaptıklarım bu kadar.Bu arada elifezgi vitamin kilo aldırmaz mı ki?Ben kilo vermek için yapıyorum bu sıkı diyeti.Bir de iştahım kesik hiç canım birşey istemiyo akşama kadar ondan yararlanıyım bu dönemden diyorum.Sudecan aramıza hoşgeldin bu arada.Elifezginin dediklerine aynen katılıyorum.Ama bir adım atmışsın inşallah devamı gelir.Biz elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz netten ancak bu kadar olabiliyor ne yazık ki.Senin yapman gereken kendini kontrol etmek sabırlı ve iradeli olmak.bunları yapınca kilo vermemen için bir neden göremiyorum.Tabii hormonal birşeyse bilemem.Ben rejime ilk başlamış gibi gaza geldim bu aralar.Veriyorum da Allaha şükür.Sabah uyandığımda kilom 69 çıkıyor.Akşam yemek yedikten sonra ise 70 e yakın.Şubatta erkek arkadaşım gelcek o gelene kadar en az 65 olmayı kafama koydum 2 ayım var belki daha fazla bile verebilirim :15: 60 ları görüyorum ya çok mutluyummm:9: Bana yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim takım arkadaşlarım:71: yolun yarısına geldim:66:

mrb kzlar ya bu aralar iştahım çok acıldı kiloda alıyorum offffff napcam ben ya
motive olmam lazım ama bir türlü olamıyorum

pardon himeros senin yadığını fark etmemişim tabi önümüzdeki hafta çalışmaya başlıyordun doğru...yeni gelen arkadaşlar da kendilerini tanıtırlarsa iyi olur.

pinkcat vitaminler iştah açarak kilo aldırır. ama bazı doktorlar bunu da kabul etmiyor. eğer vitaminler iştah açsaydı yemek yemeyen çocuk kalmazdı diye vitamin yazdırmaya gelen anneleri geri çeviriyor. iştahın açılsa bile diyette olduğun için sende problem olmaz aksine faydası olur.çok az ve düzensiz yiyorsun çünkü. bazı vitaminler de yağları yakmak için gerekli. yani insan ne kadar az yerse yesin yağları dokudan çıkartıp kana geçirecek düzen iyi çalışmasa kilo veremiyor.

bir de artık ölüm orucundakiler bile vitamin kullanıyorlar . yani maksat ölmek değil kamuoyunun dikkatini uzun süre çekebilmek ya bunun için.

zaten bu az yeme durumunu 2 haftadan fazla sürdürme, kaldı 1 hafta onda da vitamin kullan bence. istersen çok düşük kalorili detoksalara bak, uzamanlar hep çok kısa süre öneriyor (3 gün 1 hafta falan)
öptüm canım. irade ok, ama düzenin çok bozuldu:20:

Dün en son sabah kahvaltısnı yazmıştım, kaldığım yerden devam edeyim.
9da: 4 adet form bisküvi
1 dilim kaşar peyniri
roka-maydonoz
kabuk tarçınlı yeşil çay

öğle arası:30 dakika tempolu yürüyüş30 dakika vitrin gezme:)

1,30: 2 kaşık kısır
1 galeta
1 dilim kaşar peyniri
az lahana 1 domates turşusu

arada:
kabuk tarçınlı yeşil çay

eve gidince: 1 trabzon hurması
kabuk tarçınlı yeşil çay

18,30: 6 kaşık bezelyeli pilav ( 1 tatlı kaşığı yağ eklenmiş)
7-8 hamsi
1 büyük kase cacık

8 gibi: yarım trabzon hurması
1 mandalina
150 ml sütlü şekersiz türk kahvesi
1 napoliten çukulata (3,5 gr=18 kalori)

100 defa zıpladım
90 yarım mekik
80 bacak kaldırma hareketi
90 bisiklet hareketi

3 kuru kayısı daha

bu sabahki kilom 62,1

hoşbulduk herkese...
kendimi tanıtayım. 34 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
aslında evlenmeden önce kilom normaldi. 60 lardaydım.
1.5 senede oldu ne olduysa. ben akşam yemek yemezdim. şimdi akşşam beraber yemek yiyoruz.
sonuç olarak kararlıyım gidecek bu kilolar. aynada kendime bakınca moralim bozuluyor.

Back