• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk aynalar :) teşekkür ederim inşallah güzel güzel hoş muhabbetle veririz kilolarımızı :)

günaydınlaar :)
herkese güzel bir pazar diliyorum..

bugün yemem gerekenleri ve uyumumu yazayım :)
1 yemek kaşığı bal + sıcak su
kahvaltı: 2 kk kadar peynir 2 dilim ekmek söğüş
öğle: 1 tas corba
ara öğün:3 porsiyon meyve
akşam: 10 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek (bu ekmeği çorbanın yanınada koyabilirim)

kahvaltımı yaptım peyniri ve domatesi ekmeğin üstünde mikrodalgada ısıtınca harika oluyor tavsiye ederim :)

pek kalabalıkda değiliz galiba?? kimseyi göremiyorum :(

dışarıda olcam bugün.. gelince hem sizlerin yazdıklarına bakarım hemde yaptıklarımı yazarım..
görüşmek üzre.. :)

dün akşam 30 dk masaj aleti taktım.
sabah:1 kk light peynir,2 br çay, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta,domates ve salatalık,6 tane kepekli grissini (küçük olanlardan)
ara:1 yeşil çay çubuk tarçınlı
şimdilik bu kadarrrr

aynalar sen hiç yazmıyorsun yediklerini.kaptandan tavsiyelere ihtiyacımız var demi..

yavaş yavaş akıyor sayfalar malesef.
muhabbet edelim de kalksın bu rehavet demi elevencim.
bende akşamları ılık su+elma sirkesi içiyorum.
daha önce nasıl kilo verdin.paylaşımlarını bekliyoruz.
o 2 dilim kadayıfı gezmekle yakmışındır zaten.hem yiyip hem hareketsiz kalmak fena.bende dondurma yedim dün.
geçenlerde bi yazı okudum.42 kilo vermiş bi bayan.hiç diyet yapmadım diyor.
herşeyden yedim,mantida yedim,pastada yedim, hamurişi de..
ama az yedim diyor.
doğa bize yiyelim diye vermiş.dozunu kaçıran biziz diyordu. dozunu ayarladıktan sonra yediklerimizin kalorisinin önemi yok.
doğru bilinen yanlışlar diye bişey okudum. orda da yağsız bir diyet yapmayın diyordu. yağ olacakmış mutlaka ama az miktarda.metabolizmanın hızlı çalışması için yağa da ihtiyaç varmış.yağı kesersek metabolizma yavaşlarmış.

bende doğanın verdiği herşeyi yiyelim ama dozunu kaçırmadan diyorum arkadaşlar.ölümcül tek tip beslenmeye hayır diyorum.
kadayıfların da afiyet bal şeker olsun canım :51:

:( burası hep böyle sessiz mi :(

bugün hersey iyiydi ama akşam gezmedeydik ve iki dilim kadayif yedim :(

canım takımda çok kişi yok, olanlar iş yerinden giriyor genelde. haftasonu pek kimse olmuyor. senin bildiğin kişiler var takıma girmek istiyen takımda yerimiz var

yavaş yavaş akıyor sayfalar malesef.
muhabbet edelim de kalksın bu rehavet demi elevencim.
bende akşamları ılık su+elma sirkesi içiyorum.
daha önce nasıl kilo verdin.paylaşımlarını bekliyoruz.
o 2 dilim kadayıfı gezmekle yakmışındır zaten.hem yiyip hem hareketsiz kalmak fena.bende dondurma yedim dün.
geçenlerde bi yazı okudum.42 kilo vermiş bi bayan.hiç diyet yapmadım diyor.
herşeyden yedim,mantida yedim,pastada yedim, hamurişi de..
ama az yedim diyor.
doğa bize yiyelim diye vermiş.dozunu kaçıran biziz diyordu. dozunu ayarladıktan sonra yediklerimizin kalorisinin önemi yok.
doğru bilinen yanlışlar diye bişey okudum. orda da yağsız bir diyet yapmayın diyordu. yağ olacakmış mutlaka ama az miktarda.metabolizmanın hızlı çalışması için yağa da ihtiyaç varmış.yağı kesersek metabolizma yavaşlarmış.

bende doğanın verdiği herşeyi yiyelim ama dozunu kaçırmadan diyorum arkadaşlar.ölümcül tek tip beslenmeye hayır diyorum.
kadayıfların da afiyet bal şeker olsun canım :51:

teşekkürşer himeroscum :) ama kadayıf için hala pişmanim bir tane yesem tamamdıda 2... neyse artk gecen gecti :)
diyetisyenimden oldukca memnunum o yağı hiç kesmedi mesela hatta bazen yemekleri yağlı yedim salatama bol yağ koydum ama tabi kasdettiğim zeytin yağı.. en cok önemsediği mesele tuvalete cıkma meselesi. her gun mutlaka en az bir kere büyük tuvalete cıkmak gerekiyor. kilo vermede ciddi anlamda yardımcı...
ılık suya elma sirkesini bende kullandım bir dönem benim oldukca işime yarıyordu :) şimdide her sabah başka başka şeler kullanıyorum. pekmez+su sıcaksu+bal zeytinyağında beklemiş kuru kayısı yada incir... arada bir gün içnde kefirde içiyorum. yaseminli yeşil çayıda seviyorum :) ha birde melisa çayı var adet donemimden iki gun oncesınden akşam yatmadan once iciyorum. galiba bu kadar :) ha birde eğer evde hareketsız olacagım bir donemse o zamnada her saatte 5 dk spor yapıyorum. bu cooooooook işe yarıyor. bunun kadar işe yarayan başka birşeye rastlamadım. ama iş ki tembellik etmeden yapmakta...
o arkadaşın yazısını bende okumustum kadınlar kulubunde yazıyordu demi? bencede mantıklı kız kendisi hayatını bi düzene oturtmus. bizmde boylesine ihtiyacımız var. aynısı olmasada hayatımıza oturmus olan bi yeme duzeni..

canım takımda çok kişi yok, olanlar iş yerinden giriyor genelde. haftasonu pek kimse olmuyor. senin bildiğin kişiler var takıma girmek istiyen takımda yerimiz var

tanıdıgım yok hç oyle bekleyen canım ya :(
ayrıca sen neden diyet yapmıyorsun bakıyım??? bence hep birlikte cumaya kadar güzelce kilo verebiliriz :) eğer uğraşırsak yaparız. bıraktıkca ucu kacıyor cunku. tekrar sıkı tutsan nasıl olur mesela?? hem de burada da daha cok paylasm olur hepimiz içinde...

bu arada bugun orucum. borc tutuyorum... sahura falanda kalkmadım iftarı nasıl yapsam bilmiyorm en iyisi diyetisyenımı arayıp sormak.
şimdi okula gitmem gerek. bugun8.30 dersi vardı gidemedim :( 10.30 dersine yetiseyim bari :)
yediğim birsey malum olmycak bugun. iftarıda once bi doktoruma sorayım sonra burayada yazar uyumumuda yazarım..

aynalaaar sendende yedıklerını yazmanı ıstıyoruz :) cok bile yesen yaz. daha sonra azalır o. lütfen yaz ama :)
görüşmek üzre kızlar :)

dün akşam:söylediğim gibi 40 dk masaj aleti taktım göbişe. sonra 25 dk sauna belt taktım.karnım yumuşacık oldu.

SABAH;:
1 haşlanmış yumurta,1 zeytin, 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 bardak çay,yarım domates, marulun göbeğinden 4-5 yaprak (aceleden limonlu suyumu içemedim)
20 dk yürüyüş
1 bardak çay
20 dk yürüyüş
1 tabaktan az et sote, 1 kase yoğurt, 2,5 dilim kepek ekmeği :)) 1 bardak limonlu elma sirkeli ılık su
20dk yürüyüş
2 bardak çay
20 dk yürüyüş
akşam da yine et sote var, biraz pırasa da var. kalan yemekleri ısıtayım bari salata yaparım.yanınada çorba yapcam. eşim yemekleri yesin,ben çorba salata ağırlıklı yiyeyim bari.
işyerinde kimse yemek yemiyor.müdür kızıyormuş.bazen ufak tefek atıştıranlar oluyo gizli gizli.o yüzden ara öğün yeme şansım yok.hele meyve filan olursa arkadaşlarada vermeden edemem.hergün 1 kilo meyve taşıyamam.hem müdür görürse kızar.ara öğünleri hafta sonu yapmaya çalışırım artık.
eşimde saat 9 a doğru geliyor işten. geç yiyorum mecburen.bu hafta gececiydi erken yedim ama bugün sabah gitti. 9 a kadar bi ara öğün meyve yiyeyim.

:3:
himeros sen de inşallah hayal ettiğin kiloda olacaksın... 1 yıldır uğraşıyorum ama ağırlığımın %17si gibi bir kilodan kurtuldum inşallah. bu sabah tartıldım , kilo vermişim, dün akşam az yiyince bu sabah kilo verdiğimi daha net gördüm. hamileliğimden de önce almış olduğum kilolar bunlar, artık onlardan da kurtuluyorum inşallah.

araöğün meselesine gelince, işyerin müsait değil sanırım. benim şansım odada tekim ama bazen yoğun bir tarafik oluyor gelen giden, yani müşterinin gözünün içine bakıp portakal soyup yiyemem:51: ama araöğün yapmak zorunda olduğumu düşünüyorum. bundan 5-6 yıl önce bir bayanla tanışmıştım. kadın 18 kilo vermişti. o zaman bana bu inanılmaz gelmişti. acayip değişmişti kadın 40lı yaşlardaki kadın gitmiş yerine 20li yaşlarda genç kız hgelmişti. araöğünlerine ne kadar sadık olduğunu söylemişti. ilkin iş ortamı yüzünden araöğün yapamamış ama diyetisyenine sorduğunda kuru meyve önermiş. iş yerinde 6 masa-memur vardı, taze meyve ikram edemezdim ama araöğün olarak kuru üzüm yiyordum onlara da azar azar ikram ediyordum demişti. iş yerinde kuru meyve yiyerek de olabilir bu araöğün . benim de çekmecemde kuru üzüm-kayısı-yaban mersini var mesela.ama araöğünü muhakkak yapmak lazım. kendine özel çözümler bulabilrsin.

selam...
ben nur. aranıza yeni katıldım.. ankara üni.de 3. sınıf öğrencisiyim. 165 boyundayım 84 kiloyum olmak istediğim kiloda 50li li herhangi bir kilo :) 58 güzel olurdu :)
diyetisyene gidiyorum. ramazanda başlamıştım. 95 kiloyu gordukten sonra aldıgım bi karardı. 10 kilo verdim ama daha kat etmem gereken oldukca mesafe var. ama azımle ve birbirimize destekle olacagına inaniyorum :)
şimdi biraz geçmişlere bakıp sizleri tanımaya çalışayım :)
kiloyla ilgili ticket da yapmayı düşünüyorum. olması daha motive edici olabilir sanırım..
inşallah hepbirlikte çok güzel ve verimli vakit geçirirz.. :)

iyi gidiyorsun. 10 kilo süper. tickerları ben de çok seviyorum.

canım hangi yüzle yazıyım diyet yapamıyorum ki :77:

yapmamana rağmen geçen hafta kilo verdin, bir de yapsan ne olur:95:

bu arada kızlar sabahki kilom muhteşemdi:) çoook mutlu oldum. ama önemli olan cuma kilosu...inşallah bu cumaya ben güzel bir kilo vermiş olucam.yaptılkarıma devam etmek için iyi motive oldum.
cmrtesi günü cumadan kalan moral bozukluğu ve can sıkıntısı ile biraz yedim. daha önceden dondurucuya attığım ıslak kek ile kurabiyelerimden yedim. misafirlikte ikram edildiği halde yemeyip zor günlerim için saklamıştım. canım çekince yedim oooohhh daha iyi oldu. pazar günü de biraz geç kalktık. eşimi bekledim. beklerken 1 kase çorba içtim meyve yedim. kahvaltı saatimiz 12yi buldu.öğle yemeği niyeteine açık büfeden özelşlikle zeytin yağlıları tercih ettim. akşam gelince meyveydi ızgara tavuktu derken saat 4 oldu. tabi geç saatlerde acıktım. mısır patlatıp yedik.

tickerımı da bu sabah gördüğüm kiloya getiriyorum umuyorum bu cuma daha düşük bir kiloyu en azından bu kiloyu bildirebilirim....

elifezgi, aklıma gelmemişti hiç. tavsiyen için sağol.kuru üzün kayısı alayım bari işyeri için.bunları yiyebilirim ufak ufak :))
valla seni örnek alıyorum.spor konusunda çok aktifsin,yeme düzenin güzel.ben sana göre daha fazla yiyorum ama zamanla azaltırım heralde.
ciddi anlamda kafana koymuşun,buda yansıyor zaten sana.
bizim işyerinde de oda olsa keşke.daha önceki işyerimde oda sistemi vardı.odamda tektim.çok iyiydi. burda banko sistemi var.5 banko yanyana.olsun, kuruyemiş işini abartmadığım sürece sorun olmayacak bu öneriyle canım.
ayrıca yediklerimizi buraya yazmak çok motive edici. sırf yazmak istemediğim için yemiyorum bazı şeyleri.yalan söylersemde kendimi kandırırım zaten,hiç huyum değildir.neyse oyum.dün mesela baklava yedi eşim.tadına bile bakmadım.

sabah aç karnına 2 saat yürüyüş(koşar adım koşuşturma desek daha doğru)hastanedeydim.
kahvaltı:soğuk sandiviç.(minik sandviç ekmeği arasına peynir domates ve salam) birde kayısı suyu.
bir süre sonra 6 mini galeta, yarım kibrit kutusu light peynir,2 zeytin (canım ekşi bişeyler istedi)
tarçınlı yeşil çay
akşama kadar yemek yemem de meyve atıştırırım heralde.
akşama pancar salatası düşünüyorum bakalım,bide mercimek çorbası canım çekti :)

ütü yapacağım bide.

elifezgi, aklıma gelmemişti hiç. tavsiyen için sağol.kuru üzün kayısı alayım bari işyeri için.bunları yiyebilirim ufak ufak :))
valla seni örnek alıyorum.spor konusunda çok aktifsin,yeme düzenin güzel.ben sana göre daha fazla yiyorum ama zamanla azaltırım heralde.
ciddi anlamda kafana koymuşun,buda yansıyor zaten sana.
bizim işyerinde de oda olsa keşke.daha önceki işyerimde oda sistemi vardı.odamda tektim.çok iyiydi. burda banko sistemi var.5 banko yanyana.olsun, kuruyemiş işini abartmadığım sürece sorun olmayacak bu öneriyle canım.
ayrıca yediklerimizi buraya yazmak çok motive edici. sırf yazmak istemediğim için yemiyorum bazı şeyleri.yalan söylersemde kendimi kandırırım zaten,hiç huyum değildir.neyse oyum.dün mesela baklava yedi eşim.tadına bile bakmadım.

sabah aç karnına 2 saat yürüyüş(koşar adım koşuşturma desek daha doğru)hastanedeydim.
kahvaltı:soğuk sandiviç.(minik sandviç ekmeği arasına peynir domates ve salam) birde kayısı suyu.
bir süre sonra 6 mini galeta, yarım kibrit kutusu light peynir,2 zeytin (canım ekşi bişeyler istedi)
tarçınlı yeşil çay
akşama kadar yemek yemem de meyve atıştırırım heralde.
akşama pancar salatası düşünüyorum bakalım,bide mercimek çorbası canım çekti :)

ütü yapacağım bide.

ben az yiyen biri değilim son haftalarda kilo veremez olunca biraz daha kıstım. ne kadar kıssamda iyi yediğim zamanlar oluyor. düşe kalka gidiyoruz işte.umarım cuma günü yüzünüzü kara çıkartmam, bi de 59,9 olurmuşum:52:

himeros buraya yazmak acayip motive edici. buradaki hikayeleri görmek... mesela uzun zamandır görmediğim biri en son gördüğümle benle aynı kilodaydı bi baktım 54,5 olmuş. yani ramazanda ikimizde 62ydik bi baktım ben yerimde saymışım o 54,5 olmuş. üşenmedim inceledim ne yapmış diye. benden farkı ramazan mamazan dememiş sporunu dört dörtlük yapmış. bense oruçluyken değil yürüyüş yapmak öğle aralarında uyumaya başlamıştım. en öenmli fark buydu. ikinci fark da o yemiş ama azar azar. bu kısım pek bana göre değil:1: herşeyden azar azar yiyemem ama yediğim zaman dozunda bırakmaya çalışıyorum, bakalım daha yolumuz uzun:97:

Ben geldimm.Nasılsınız bugün bakalım?
Öncelikle aramıza hoşgeldin Nur.İnşallah hep beraber kurtulcaz bu kilolardan göbüşten:76:
Ben hafta sonu neler yaptığımı yazayım tabii hatırladığım kadarıyla.
Cumartesi sabah hiçbir şey yemedim Akşam fırında patates ve köfte yedim biraz Daha sonra waffle'ımı yedim pişman değilim:27:
Pazar günü kahvaltımı yaptım.1 haşlanmış yumurta biraz peynir 2 yeşil zeytin.Biraz da sucuk.Akşam da bezelye yemeği vardı 1 tabağa bezelye aldım yanına da 1 yemek kaşığı pilav koydum yedim.Sonra yarım ayva ve 2 mandalina yedim.Gece 12 gibi çok acıktım dayanamadım form çubuk yedim yarım paket.Ama sabah 4 ten sonra uyuduğum için pek etkisi olmamıştır sanırım:61: Bugün limonlu ılık suyumu içtim daha birşey yemedim.Birazdan da kursuma gidicem yarım saat yürüyüş yanii:) Akşam yemekte ne var bilmiyorum yedikten sonra yazarım.Bu h.sonu baya bir kaçamak yaptım.Hafta içi dengelemem lazım cumaya hedefim 67 olmak.
Ezgicim adına çok sevindim az kalmış 50'lere ha gayret.Ayy keşke ben de senin yerinde olabilsem:(:( Şubatta erkek arkadaşım görmeye gelcek beni.O geldiğinde 60 kilo olmak istiyorum.Tabii zor ama gayretim bu yüzden hep.2 ay kaldı.Umarım olabilirim..

sabah
1 dilim peynir, domates ve 2dilim kepekli galeta

saat 11 az yaban mersini ile leblebi yedim, tarçın+yeşil çay

öğlen
1 dilim peynir, domates ve 1 dilim kepekli galeta,1 kivi

ikindi araöğünümde
yaban mersini ile leblebi yedim

eve gidince hurma yerim. akşam yemeğine tas kebabı yapıcam. yanında cacık salata ekmek olur. yemekten 2 saat sonra da meyve hurma portakal falan....

bugün spor günümdü ama öğle arası işim olduğu için yapamadım. artık salı ve çarşamba arka arkaya 2 gün öğle arası yapıcam egzersizimi...

selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?

meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık

selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?

meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık

slm kızlar hoşgeldiniz aramıza :13:

kızlar benim pc bozuldu şimdi arkadaşın pcden yazıyorum. gelemezsem haberiniz olsun öptüm hepinizi

Back