- 4 Aralık 2010
- 3.444
- 6.189
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #20.001
hoşbulduk aynalar :) teşekkür ederim inşallah güzel güzel hoş muhabbetle veririz kilolarımızı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynalar sen hiç yazmıyorsun yediklerini.kaptandan tavsiyelere ihtiyacımız var demi..
burası hep böyle sessiz mi
bugün hersey iyiydi ama akşam gezmedeydik ve iki dilim kadayif yedim
yavaş yavaş akıyor sayfalar malesef.
muhabbet edelim de kalksın bu rehavet demi elevencim.
bende akşamları ılık su+elma sirkesi içiyorum.
daha önce nasıl kilo verdin.paylaşımlarını bekliyoruz.
o 2 dilim kadayıfı gezmekle yakmışındır zaten.hem yiyip hem hareketsiz kalmak fena.bende dondurma yedim dün.
geçenlerde bi yazı okudum.42 kilo vermiş bi bayan.hiç diyet yapmadım diyor.
herşeyden yedim,mantida yedim,pastada yedim, hamurişi de..
ama az yedim diyor.
doğa bize yiyelim diye vermiş.dozunu kaçıran biziz diyordu. dozunu ayarladıktan sonra yediklerimizin kalorisinin önemi yok.
doğru bilinen yanlışlar diye bişey okudum. orda da yağsız bir diyet yapmayın diyordu. yağ olacakmış mutlaka ama az miktarda.metabolizmanın hızlı çalışması için yağa da ihtiyaç varmış.yağı kesersek metabolizma yavaşlarmış.
bende doğanın verdiği herşeyi yiyelim ama dozunu kaçırmadan diyorum arkadaşlar.ölümcül tek tip beslenmeye hayır diyorum.
kadayıfların da afiyet bal şeker olsun canım
canım takımda çok kişi yok, olanlar iş yerinden giriyor genelde. haftasonu pek kimse olmuyor. senin bildiğin kişiler var takıma girmek istiyen takımda yerimiz var
himeros sen de inşallah hayal ettiğin kiloda olacaksın... 1 yıldır uğraşıyorum ama ağırlığımın %17si gibi bir kilodan kurtuldum inşallah. bu sabah tartıldım , kilo vermişim, dün akşam az yiyince bu sabah kilo verdiğimi daha net gördüm. hamileliğimden de önce almış olduğum kilolar bunlar, artık onlardan da kurtuluyorum inşallah.dün akşam:söylediğim gibi 40 dk masaj aleti taktım göbişe. sonra 25 dk sauna belt taktım.karnım yumuşacık oldu.
SABAH;:
1 haşlanmış yumurta,1 zeytin, 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 bardak çay,yarım domates, marulun göbeğinden 4-5 yaprak (aceleden limonlu suyumu içemedim)
20 dk yürüyüş
1 bardak çay
20 dk yürüyüş
1 tabaktan az et sote, 1 kase yoğurt, 2,5 dilim kepek ekmeği :)) 1 bardak limonlu elma sirkeli ılık su
20dk yürüyüş
2 bardak çay
20 dk yürüyüş
akşam da yine et sote var, biraz pırasa da var. kalan yemekleri ısıtayım bari salata yaparım.yanınada çorba yapcam. eşim yemekleri yesin,ben çorba salata ağırlıklı yiyeyim bari.
işyerinde kimse yemek yemiyor.müdür kızıyormuş.bazen ufak tefek atıştıranlar oluyo gizli gizli.o yüzden ara öğün yeme şansım yok.hele meyve filan olursa arkadaşlarada vermeden edemem.hergün 1 kilo meyve taşıyamam.hem müdür görürse kızar.ara öğünleri hafta sonu yapmaya çalışırım artık.
eşimde saat 9 a doğru geliyor işten. geç yiyorum mecburen.bu hafta gececiydi erken yedim ama bugün sabah gitti. 9 a kadar bi ara öğün meyve yiyeyim.
selam...
ben nur. aranıza yeni katıldım.. ankara üni.de 3. sınıf öğrencisiyim. 165 boyundayım 84 kiloyum olmak istediğim kiloda 50li li herhangi bir kilo :) 58 güzel olurdu :)
diyetisyene gidiyorum. ramazanda başlamıştım. 95 kiloyu gordukten sonra aldıgım bi karardı. 10 kilo verdim ama daha kat etmem gereken oldukca mesafe var. ama azımle ve birbirimize destekle olacagına inaniyorum :)
şimdi biraz geçmişlere bakıp sizleri tanımaya çalışayım :)
kiloyla ilgili ticket da yapmayı düşünüyorum. olması daha motive edici olabilir sanırım..
inşallah hepbirlikte çok güzel ve verimli vakit geçirirz.. :)
canım hangi yüzle yazıyım diyet yapamıyorum ki
elifezgi, aklıma gelmemişti hiç. tavsiyen için sağol.kuru üzün kayısı alayım bari işyeri için.bunları yiyebilirim ufak ufak :))
valla seni örnek alıyorum.spor konusunda çok aktifsin,yeme düzenin güzel.ben sana göre daha fazla yiyorum ama zamanla azaltırım heralde.
ciddi anlamda kafana koymuşun,buda yansıyor zaten sana.
bizim işyerinde de oda olsa keşke.daha önceki işyerimde oda sistemi vardı.odamda tektim.çok iyiydi. burda banko sistemi var.5 banko yanyana.olsun, kuruyemiş işini abartmadığım sürece sorun olmayacak bu öneriyle canım.
ayrıca yediklerimizi buraya yazmak çok motive edici. sırf yazmak istemediğim için yemiyorum bazı şeyleri.yalan söylersemde kendimi kandırırım zaten,hiç huyum değildir.neyse oyum.dün mesela baklava yedi eşim.tadına bile bakmadım.
sabah aç karnına 2 saat yürüyüş(koşar adım koşuşturma desek daha doğru)hastanedeydim.
kahvaltı:soğuk sandiviç.(minik sandviç ekmeği arasına peynir domates ve salam) birde kayısı suyu.
bir süre sonra 6 mini galeta, yarım kibrit kutusu light peynir,2 zeytin (canım ekşi bişeyler istedi)
tarçınlı yeşil çay
akşama kadar yemek yemem de meyve atıştırırım heralde.
akşama pancar salatası düşünüyorum bakalım,bide mercimek çorbası canım çekti :)
ütü yapacağım bide.
selam. bende katıldım aranıza. 78 kiloyum ve boyum 165. basnlerim hep vardı ama göbiş yoktu. şimdi bide göbiş çıktı.özellikle son aylarda hızlaaa alıyorum.sebebi belli.tatlı tatlı abur cubur..sanki o an aklım uçuyo mantığım kayboluyo. tabi yedikten sonra kalan kocaaaamaaan pişmanlık ve kocamaaan göbiş.şimdi nasıl oluyo sistem gün içinde yediklerimizi yazıyoz cuma da kilomuzu mu yazıyoz?
meraba bende yenı katıldım aranıza umarım guzel guzel aldıgımız kılolar guzel guzel gıder ben 170 boyunda ve 66 kıloyum kılolarım bel ve karın bolgemde toplanmıs durumda.12 aylık bır kızım var emzırmeye devam edıyorum tatlı hamur ısı ve gazlı ıceceklerden uzak duruyorum yada durmaya calısıyorum hedefım 58 kılo olmak.
sabah avuc ıcı kadar sandıvıc oglen 3 yk pırın pılavı ve yarım porsıyon karnıyarık aksam elma portakal 3 kasık pılavcık