- Konu Sahibi Pinarbartu
-
gunaydin kizlar..........
hatice hosgeldin canim ya merak ettik seni cok calisiyorsun diyeti ihmal etmiyon dimi kizz
haysem canim sen nasilsin
ben su egzersizlerimi yapimde gelim siz devam edin oldumuu
sizde yapmayi unutmayin ben dun yatmadanda yaptim egzesiz cok iyi oldu yaa sper bencee insallah bikmadan devam ederimm hadi gec olmadan baslayim ben....
merhaba canım ısmım sıbel
bende bırazdan nıvea bodyle spor yapcam
evet gercekten basen bacakları cok ıyı calıstırıyor, bu hafta basladım artık hergun yapcam
bu takımlara nasıl katılınıyor yardımcı olurmusunuz
Bende bu gün orucum bugün son
biraz önce filistin için kermes düzenlendi pasta yaptım götürdüm neler vardı orda neler:uhm:
akşama iftara arkadaşlarla oraya gidicezcokacimcoook artık hafif şeyler yemeye çalışırım zeytin yağlı dolma salata sütlü tatlı yada aşüre en hafif onları gördün napıyım
canım kosu bandındamı yuruyorsun, bak gece gece sıkayet gelmesın kız sonrananiknanik
evte canım yürüyüş bandında yürüdüm
ama şikayet gelmez çünkü altım dükkan ve gece kapalı inanmassınız o kadar yürümek istiyorum ama vaktim olmuyo hiç
bari yemekteyiz programını izlerken yürüyim o olunca kalkamıyorum tv başından hastası oldım
selam aleyküm arkadaşlar.bakıyorum herkes yarına motive olmuş.ben uykusuzluktan ölüyorum.ama bugün görenler daha çok incelmişsin dediler.çok hoşuma gitti.kahvalıda misafirlerim vardı .ben sadece 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.2 dilim de bisküvili mozaik pasta yedim. okadrda olacak.çok çay içiyorum bide şekersiz.onu dengelesin demi ama.
ve aleykum selam canım oh bugunude atlatmıssın, aksamda dıkkatlı yersen senden ıyısı yokyerimseniben yarın tartı gunumuznaniknanik
anladığım kadarıyla cuma günleri tartılıyosunuz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?