• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar eşim kızımla birlite neler yiyiyo tv karşısında görseniz
sınıyolar sanki beni küçük paketteki eti cinlerden almış yaa ben deli olurum onlara
büsküviler kremalı cukalatalı 2 tane ayrı poşet kuruyemiş
ayy bende bari beyaz leblebimi yiyim napıyım

Canım yeme boşver dayan bak perşembe yarın öbür gün tartılcaz dikkat et dayan zayıfladığımız zaman biz eşlerimizin karşısında yeriz herşeyi:)

hiç sormayın kızlar yaaa birde aşure ayı
nasıl dayanıcaz o güzelim aşurelere
yarınd öbür komşum aşure yemeye çağırıyor
kızlar bu gün aşure yemedim sizinle paylaştım kimse aferin demedi bana :1no2:bütün motivasyonumu bozdunuzdelikafaduldenaşkolsun size yani
bende kalan aşureyi yedim iştelülülülülülü

Canım ben şimdi okudum çok yoğundum bugün şimdi aferim diorum sonrada dos dos kafana vuyuroum nıye yedın kız...:):oklava:Ama bende yedim aşureye asla hayır diyemem bir kase yedim çok kalori aldım mı sızce ama başka i şey yemedım bugun sabah kahvaltı yaptım öğlen bir biber dolması azcık yoğurt yedim akşamda aşure yedim o kadar birde bir tane kivi yedim.Ama 1 saat spor yaptım onu da es geçmeyelim.

slm kizlae ya bugun anca geldim ama gidecemm
aman bende niyatliyim bugun sabahtan beri magazza geziyom burda ucuzluk gunude oyuzden eve geldim ev ellialti olmus temizlik yaptim ama cok fena basim agriyo gidip yemek yapacam sonrada yiyip yatacamm opuldunuz kizlar bugun benden hayir yok yani sporumuda yapmadimm ufffffffffffff

Ne ucuzluk mu alışveriş mi banane bende istıyorum

mrb arkadaslar nasilsiniz ben hic iyi degilim bugun esimin ikinci spermogram testi yapildi 0 cikti cok kotuyum
bugun dogru durust bisey yemedim
sabah 4 tane light biskui , yaninda yasilcay sonra yine cay
oglende az salata ,bi tane cucuk cikolatali ekmek
aksam bisey yemedim canim istmedi moral yok
belki birazdan cucuk bi sutlu ekmek yerim veya 2 bilmiyorum canim isterse,
birazda su ictim bukadar

mrb arkadaslar nasilsiniz ben hic iyi degilim bugun esimin ikinci spermogram testi yapildi 0 cikti cok kotuyum
birazda su ictim bukadar

canım okuyunca bende uzuldum ama Allahtan umıt kesılmez canım canını sıkma Allah hayırlısını versın.:teselli:

hiç sormayın kızlar yaaa birde aşure ayı
nasıl dayanıcaz o güzelim aşurelere
yarınd öbür komşum aşure yemeye çağırıyor
kızlar bu gün aşure yemedim sizinle paylaştım kimse aferin demedi bana :1no2:bütün motivasyonumu bozdunuzdelikafaduldenaşkolsun size yani
bende kalan aşureyi yedim iştelülülülülülü

canım cok ıyı gıdıyordun, hayret edıyordum sana dogrusu, gecen gun yaptıgın kekı yemedın esınının getırdıgı kestaneyı bıle yememıstın sabahda asure yemedın ama aksam ne olduda yedın canım goz degdı herhalde sana:nazar: cumayı bekle bak goreceksın tartıdakı farkı sabretmek gerekkaydirigubbakcemile5

sempatikcim casnını sıkma güzelim.bunda da vardır bi hayır.inşallah olur güzelim bak tıp günden güne nekadar ilerliyo.ama şuda var.öncelile cenabı allahın izin vermesi lazım.bi ayette sizin her hayır gördüğünüzde bişer. ,her şer gördüğünüzde de bi hayır vardır diyor cenabı allah.hayırlısı güzelüm.eğer evlat olup hayırsız olacaksa yada hasta olacaksa oda zor be güzelim.inşallah hayırlısından sizinde bi evladınız olur.mesela benimde abimlerin 9 sene olmadı.sonra 1 tane oldu.o 8 aylıkken yengem 2.ye hamile kalmış.3 ay sonra haberi oldu. o ve bizlerde çok üzülürdük çocuk olmuyo diye.ama herşeyin bi vakti saati var güzelim.inşallah sizinde olur.sabır dua ve tevekkül canım.allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

kıslar sahi yurtdısında fiyatlar nasıl buraya göre?

canım buaralar ındırımler var ama turkıyedede vardır yanı aynı sayılır...
sen napıyorsun ıcıyormusun hala lahanayı, hıc tartıldınmı merak ettım dogrusu cunkı uzun zamandır yapıyorsun corbayı dımı...

canım cok ıyı gıdıyordun, hayret edıyordum sana dogrusu, gecen gun yaptıgın kekı yemedın esınının getırdıgı kestaneyı bıle yememıstın sabahda asure yemedın ama aksam ne olduda yedın canım goz degdı herhalde sana:nazar: cumayı bekle bak goreceksın tartıdakı farkı sabretmek gerekkaydirigubbakcemile5

teşekkür edrim ama motivasyon şu an sıfırlandı aşure yarım kase bile değildi fakat pişmanım keşke yemesydim
arkadaşlar kilo bildirimini bu hafta erken yapıcakmışız haberiniz olsun
nerde bizim kaptanımız yaaa......
ben yarın pazara gidiyorum öğleden sonrada temizlik yapmam lazım akşamda misafirimiz var uğramaya çalışırım:lepi:
cuma günüde bende aşuere yapılcak hatim ve yasin var kalabalık olucaz işm çok yani:teytey:

Canlar nasılsınız bu gün netimiz kesikti yine, sinir oluyorum sık sık kesilmeye başladı

Buarada geçmişi okudum yaww benneyaptımkikimse yokluğumu hissetmemiş :çok üzgünüm:

Banada malum oldu heralde bu gün kaçırdım güya aşure pişirmedimki fazla yerim diye keşke pişirseydim yerini doldurdum eşimde oruçluydu bu gün
kapuska mercimek çorbası tavuklu pilav vardı kapuskadan abartılı bir şekilde yedim iki tabak dolusu ekmeksiz
tavuklu pilavı çok severim dayanamadım ondanda yedim komşum aşure getirmiş 2-3 kaşık ondanda yedim sonracığıma komşuya gittim orada 1 hurma iki çatal kadayıfta yedim :utangac: yarım kilo vermişsem onuda aldım bu akşam galiba inşaAllah yarın telafi edrim :1rolleyes:

birazda su ictim bukadar

sempatikcim üzülme canım:teselli: hayırlısı nasipse hiçbirşey engel degildir düzelir bir sebeble

slm kıslar benm diyette ufak bi degişiklik oldu yarın oruç tutmaya karar verdim onun için 1 saat önce salatayla ekmek yedim bide 15 tane fln haslanmış baklagil ama su an çok kötüyüm keşke yemeseydim istifra edicem galiba midem çok bulanıyo yarın orucumu lahanayla acıcam bakalım daha tartılmadım ama 1 kilo bile yeter bana valla maksat vermek ve mideyi küçültmek olsun

selam canlarım bn geldim :) düngiremedim cünkü malum finallerim basladı biraz ders calıstım :) neyse ben dün kahvaltıd cay içmiştim bi dilim incecik ekmek iki zeytin bir küp peynir yedim :) aksamleyinde haslanmıs sebzelerle kereviz yanında yarım porsiyon makarna yedim. hç ekmek tüketmedim açlığımı giderince kalktım :) bugünde aksam yemeği aynıydı fakat sabahleyin portakal suyu içtim bide yumurta yedim :) bol bol su içtim + spor yaptım iki gün :)

neyse beni bsverin sizler nasılsınız canlarım :)

sempatikim geçmiş olsun canııımm :(( üzülme herseyde vardır bir hayır üzme tatlı canını sen :(((

nukeray abla bende sen gibi asureye daldm bugün biras :D ama cok yemedim valla yarım porsiyoncuuuukkkk yedimm :( napiiimmm

yok kıs onun için demedim:))))
bende çok şikayetçiyimde uyguladıgın bişey var mı dicektim yada zayıflayınca bacaklardan gidiyo mu
ama sana güzel etki yapmış:))))çikolata zaten yasak olmalı canım benm kendin için. düşün

:) dalga geç sen .((:(((

spor yapıorm o iyi geliyor ama bana cidden hele göbek ve baca kkaslarım biyanıyor sorma :((( ama bırakmıcam devam edicem... en güzel hareket yere yat istersen biyerden desekte alabilirsin mesela yataktaysan elini arkadaki yatağın emirine filan tutun gövden kalkmasın die :) sonra 15 ten baslayarak hergün iki defa ama bi gün sonra hep 5 er arttırma yapıcaksın :) bacaklarını aynı anda havaya kaldır sonra yere değdirme tam olarak biras meseafe kalsn indir tekrar kaldır yada birini indir birini kaldır cok işe yarıo ben onu yapıorm vall :) karın göbek gitti nerdeyse

neyse cnlarım ben kaçtım öptüm sizleri iyi geceler hepinizeee :=)

Son düzenleme:
gunaydin kizlar............
anlasilan siz benim gitmemi istiyorsunuz sunlara bakin hele hepsi bozmu sdiyeti askolsun size kilolardan nen haber bakalim asureleri lup lup goturun sizz ne olacak bu hafta birincilik ohhh aferim sizee
neyse bende uc gundur sabah aksam nivea bady i yapiyorum bence bacak kaslarini karin kaslarini kalca kaslarini super calistiryo bunu farkedebiliyorsunuz oyuzden herkeze tavsiye ederim bence en guzel sey sarkmalara bire bir
kizlarr kizmayin ama ben kacim yine gelirim bugun benim mutfak yanmisti ya iste ayin 16sinda dolaplarim gelecek oyuzden duvarlari felan boyuyacaz is var ama ben kacacam yaniniza yoruldugumda oldumuu simdilik opuldunuz ben bugunde orucun asure orucu allah hepimizin orucunu dualarini kabul etsin kizlarr hadi kactim ...............

gunaydin kizlar............
anlasilan siz benim gitmemi istiyorsunuz sunlara bakin hele hepsi bozmu sdiyeti askolsun size kilolardan nen haber bakalim asureleri lup lup goturun sizz ne olacak bu hafta birincilik ohhh aferim sizee
neyse bende uc gundur sabah aksam nivea bady i yapiyorum bence bacak kaslarini karin kaslarini kalca kaslarini super calistiryo bunu farkedebiliyorsunuz oyuzden herkeze tavsiye ederim bence en guzel sey sarkmalara bire bir
kizlarr kizmayin ama ben kacim yine gelirim bugun benim mutfak yanmisti ya iste ayin 16sinda dolaplarim gelecek oyuzden duvarlari felan boyuyacaz is var ama ben kacacam yaniniza yoruldugumda oldumuu simdilik opuldunuz ben bugunde orucun asure orucu allah hepimizin orucunu dualarini kabul etsin kizlarr hadi kactim ...............

Tamam canım ama ben bozmadım rejimi aynen devam daha hiç tartılmadım bu hafta acaba kilo verdin mi ben her gun yapıyorum nıvea body alıştım çok iyi geliyor.Canım ben burda olduğumda sen olmuyon sen oldugunda ben yoğun oluyorum bi karşılaşamadık tam olarak seninle.

Back