- Konu Sahibi Pinarbartu
-
kızlar eşim kızımla birlite neler yiyiyo tv karşısında görseniz
sınıyolar sanki beni küçük paketteki eti cinlerden almış yaa ben deli olurum onlara
büsküviler kremalı cukalatalı 2 tane ayrı poşet kuruyemiş
ayy bende bari beyaz leblebimi yiyim napıyım
hiç sormayın kızlar yaaa birde aşure ayı
nasıl dayanıcaz o güzelim aşurelere
yarınd öbür komşum aşure yemeye çağırıyor
kızlar bu gün aşure yemedim sizinle paylaştım kimse aferin demedi bana :1no2:bütün motivasyonumu bozdunuzdelikafaduldenaşkolsun size yani
bende kalan aşureyi yedim iştelülülülülülü
slm kizlae ya bugun anca geldim ama gidecemm
aman bende niyatliyim bugun sabahtan beri magazza geziyom burda ucuzluk gunude oyuzden eve geldim ev ellialti olmus temizlik yaptim ama cok fena basim agriyo gidip yemek yapacam sonrada yiyip yatacamm opuldunuz kizlar bugun benden hayir yok yani sporumuda yapmadimm ufffffffffffff
mrb arkadaslar nasilsiniz ben hic iyi degilim bugun esimin ikinci spermogram testi yapildi 0 cikti cok kotuyum
bugun dogru durust bisey yemedim
sabah 4 tane light biskui , yaninda yasilcay sonra yine cay
oglende az salata ,bi tane cucuk cikolatali ekmek
aksam bisey yemedim canim istmedi moral yok
belki birazdan cucuk bi sutlu ekmek yerim veya 2 bilmiyorum canim isterse,
birazda su ictim bukadar
hiç sormayın kızlar yaaa birde aşure ayı
nasıl dayanıcaz o güzelim aşurelere
yarınd öbür komşum aşure yemeye çağırıyor
kızlar bu gün aşure yemedim sizinle paylaştım kimse aferin demedi bana :1no2:bütün motivasyonumu bozdunuzdelikafaduldenaşkolsun size yani
bende kalan aşureyi yedim iştelülülülülülü
kıslar sahi yurtdısında fiyatlar nasıl buraya göre?
canım cok ıyı gıdıyordun, hayret edıyordum sana dogrusu, gecen gun yaptıgın kekı yemedın esınının getırdıgı kestaneyı bıle yememıstın sabahda asure yemedın ama aksam ne olduda yedın canım goz degdı herhalde sanacumayı bekle bak goreceksın tartıdakı farkı sabretmek gerekkaydirigubbakcemile5
mrb arkadaslar nasilsiniz ben hic iyi degilim bugun esimin ikinci spermogram testi yapildi 0 cikti cok kotuyum
bugun dogru durust bisey yemedim
sabah 4 tane light biskui , yaninda yasilcay sonra yine cay
oglende az salata ,bi tane cucuk cikolatali ekmek
aksam bisey yemedim canim istmedi moral yok
belki birazdan cucuk bi sutlu ekmek yerim veya 2 bilmiyorum canim isterse,
birazda su ictim bukadar
süpürgesizcim bacaklarının kalınlığından sikayetçi olan sen miydin
gunaydin kizlar............
anlasilan siz benim gitmemi istiyorsunuz sunlara bakin hele hepsi bozmu sdiyeti askolsun size kilolardan nen haber bakalim asureleri lup lup goturun sizz ne olacak bu hafta birincilik ohhh aferim sizee
neyse bende uc gundur sabah aksam nivea bady i yapiyorum bence bacak kaslarini karin kaslarini kalca kaslarini super calistiryo bunu farkedebiliyorsunuz oyuzden herkeze tavsiye ederim bence en guzel sey sarkmalara bire bir
kizlarr kizmayin ama ben kacim yine gelirim bugun benim mutfak yanmisti ya iste ayin 16sinda dolaplarim gelecek oyuzden duvarlari felan boyuyacaz is var ama ben kacacam yaniniza yoruldugumda oldumuu simdilik opuldunuz ben bugunde orucun asure orucu allah hepimizin orucunu dualarini kabul etsin kizlarr hadi kactim ...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?