• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh be geldim sonunda ama kizim kucagimda geldim ne yapim huysuzlugu ustunde galiba hasta olacakk
sizler ne yaptiniz kzlar

anladığım kadarıyla cuma günleri tartılıyosunuz demi?

canim eylulce arkadasimiz sorularina cevap vermis sanirim ama bende soyle soyleyim takim isi motivasyon vede azimle oluyo oyuzden insallah sende bir takima girersin
cumadan cumaya tartiliyoruz ama hergun ne yedigimizi nne yaptigimizi gelip yaziyoruz paylasimlarimiz oluyo vede birbirimize gaz veriyoruz boyleliklede azim edersen sanirim haftada 1/2 kilo arasinda erebilirsin bu sana bagli yanliz eger yersen bir kilo bile veremezsin sana kalmis ama gercekten takim olunca daha kolay vede daha azimli oluyoruzz
sen gelip takimimizda paylasimda bulunabilirsin canim........

kızlar selam verip çıkıyorum
neslihanım yarın bildirimi erken yapmamız gerekiyor heralde diğer sayfalarda öle bi şey okumuştum
yarın sabah ben 8 gibi bildirimimi yaparım:teytey:

kızlar selam verip çıkıyorum
neslihanım yarın bildirimi erken yapmamız gerekiyor heralde diğer sayfalarda öle bi şey okumuştum
yarın sabah ben 8 gibi bildirimimi yaparım:teytey:

tamam canim erken olupta saat 3 e kadar dedi ya biz zaten sabahtan yapiyoruz oyuzden srun yok tabiki onceden yapsaniz daha iyi olur sagolasin bari i verdinmi kiz kilo soyle yani birincilik geliyomu yoksaa beni istifami ettireceksiniz hii nedersin

kizlar benim iftar saatim gelmis ya ben gidimde acim birsey yemiyecem yani az yiyecem oyuzden gelebilirsem gelirim opuldunuz

kızlar 2,5 km yürüdüm şimdi
oh be ne güzel yürümek hergün inşallah devam edicem

ayyy negüzel yaa.darısı benim başıma.ya bitürlü şu egzersiz ve yürüyüşe başlayamadım.ya bi türlü boş kalamıyorumki. allahtan diyeti bozmuyorum.tek tesellim o.ama yarın belki yapamayabilirim.çünkü sabhtan müfütlüğe gidip başvuruda buluncam.gitmeden sabhtan bi problem olmazsa kilomu söylerim.giremezsem eğer tartılmadım ama 84 felanım.

o insanlarkii yatağından kalkınca güne keyifle başlamak için nescafeyi yudumlar
kıyafetindeki kaliteyi vakkoyla tanımlar
teknolojinin hayatına sağladığı kolaylığı profiloda yaşar
kirli çamaşırlarının kusursuz temizliğini arielde arar
hayatın tadına coca cola ile varır
kendilerinden başka hiç bişeyi umursamazlar.
belki onların hayatı daha iyiye gider ama
FİLİSTİNDE ADIMLAR VE BUNLARIN HEPSİİ ÖLÜME GİDER..
nolur arkadaşlar hiçbişeyle tepkimizi gösteremiyosak aldığımız ürünlerle gösterelim.

Ya ben bugün sabah çok çok az ekmek ile peynir yedim.ama iki lokmacık.Sonra saat 11 de bir adet kivi yedim.Sonra saat 14:00 da yarım kase domates çorbası,bezelye yemeği ve biraz pilav ve salata yedim.Ama akşam eve geldiğimde 3 tane köfte yedim ama yağsızdı köfte.Off çok yedim dimi.Ama ekmek felan hiç yemedim bi sabh yemiştim.

ya ben bugün sabah çok çok az ekmek ile peynir yedim.ama iki lokmacık.sonra saat 11 de bir adet kivi yedim.sonra saat 14:00 da yarım kase domates çorbası,bezelye yemeği ve biraz pilav ve salata yedim.ama akşam eve geldiğimde 3 tane köfte yedim ama yağsızdı köfte.off çok yedim dimi.ama ekmek felan hiç yemedim bi sabh yemiştim.

yok be canım öle çok değil ama akşam daha çok dikkat et
özellikle 6 dan sonra

bende bugün yedikleri yazıyım
sabah 2 tane bebe biskuvisi
öğlen 2 galete peynir zeytin çay
ikindi yarım elma
akşam 1 tabak haslanmış yagsız brokoli sarımsaklı yogurtlu
şimdide de çay ve beyaz leblebi yicem
valla bugün az yedim 2,5 km de yürüdüm ohh deymeyin keyfime
ama kızlar 2 güne kadar hastalanıcam şişim 5 aylık gibi
bu hafta benden bişey olmaz ama yemiyorum mutluyum

hee bu arada kızlar yarın babamın nikahı var belki yemeye gidilcek haber veriyim dedim şimdiden
72,5 kiloyum hala

14. takim
nukeray ( 66.8)
serince84 (72.5)
s2000( 71.0)
sumilat( 62.9)
haysem (67.0)
gayem ( 70.0)
rose14 ( 84.5)
neslihan ( 75.0)
psoriasis(69.4)
eylulce(/89.0)
Sympathique(60.0)
14.TAKIM TOPLAM KILO (788.1)

14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8)
serince84 (72.5)
s2000( 71.0)
sumilat( 62.9)
haysem (67.0)
gayem ( 70.0)
rose14 ( 84.5)
neslihan ( 75.0)
psoriasis(69.4)
eylulce(/89.0)
Sympathique(60.0)
14.TAKIM TOPLAM KILO (788.1)[/QUOTE]

kızlar bende aksam yogurt corbası 1 dılım ekmek 1 tabak patates salatası veee toplam 8-10 hurma yemısımdır ama canım cok tatlı ıstemıstı -tatlicadiarzu- 2 tanede tatlı kurabıye :utangac:ama saat 6 dan sonra bısey yemedım ve yemıcem 2 bardak yesıl cay ıctım sımdıde form cay ıcıyorum. yarında oruc tutacagım ıcın sonra meyve yerımnaniknanik

kızlar nerdesınız, kımsecıkler yok:kızgın:
sanırım serınce askı memnuya bakıyor, bende bakıyorum ama laptop ıcerde hem bakıyorum hem burayı ıdare edıyorumnaniknaniknaniknanik

14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8)
serince84 (72.5)
s2000( 71.0)
sumilat( 62.9)
haysem (67.0)
gayem ( 70.0)
rose14 ( 84.5/83.5/1/1.18%)
neslihan ( 75.0)
psoriasis(69.4)
eylulce(/89.0)
Sympathique(60.0)