• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin kizlar..........
hatice hosgeldin canim ya merak ettik seni cok calisiyorsun diyeti ihmal etmiyon dimi kizz
haysem canim sen nasilsin
ben su egzersizlerimi yapimde gelim siz devam edin oldumuu
sizde yapmayi unutmayin ben dun yatmadanda yaptim egzesiz cok iyi oldu yaa sper bencee insallah bikmadan devam ederimm hadi gec olmadan baslayim ben....

Evet çok çalışıyorum ayıptır söylemesi çok iyi yen bir iş aldık dubaide onunla ilgilenıyorumdelikafaduldenDiyeti ihmal etmıyorum tabikide şimdi şart oldu zayıflamak

ÖNEMLİ
Kızlar,sumşlat veya serince bana psoriassi nasılsın dıye yazmış dun geçmişi okurken gördum cevap yazıyordum ama bağlantım koptu şimdi arıyorum bulamıyorum nerd eyazdıla rdıdık dıdık de okudum gibi.Arkadaşlara cevap yazmam lzım da.

merhaba canım ısmım sıbel
bende bırazdan nıvea bodyle spor yapcam
evet gercekten basen bacakları cok ıyı calıstırıyor, bu hafta basladım artık hergun yapcam

merhaba canım ısmım sıbel
bende bırazdan nıvea bodyle spor yapcam
evet gercekten basen bacakları cok ıyı calıstırıyor, bu hafta basladım artık hergun yapcam

Benim de haticesositososito Ben ayın 15 nde başlamıştım aralığın 15nde. 15 nden sonra nivea body yapmadığım günleri toplasan 5 gündür.Fakat cidden sıkılaştığımı hissediyorum.Vucudumda kılo almadan oluşan sarkmaalr vardı aynaya bakamıyordum cidden ama şimdi kılom olsa dahi aynaya bakabılıyorum kötü durmuyor sıkılaştı vucudum.Artık o kadar alıştım ki yapmadan duramıyorum.

merhaba arkadaşlar bende yarışmaya katılmak istiyorum ama grupların hiç birinde boş yer yok. sizin grupta bir yer boşalırsa lütfen benide aranıza alın. boyum 1.60 kilom 63,5 hedefim 53 kilo olamak. düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yaparak zayıflayanlar grubundayım şuanda

Kızlar bende düzenli yapmıyorum ama çoğu yaptım benim bacaklarımda inanılmaz incelme oldu özellikle üst kısmı birde bende kalça üstü taşmalar olmuştu yanlardan hani kazagı giyersinizde yandan çıkıntılar olur onlar hep eridi halen kilolu olmama rağmen kıyafet giydigimde düzgün bir görüntüye sahibim üstelik boyumda kısa

Bende bu gün orucum bugün son
biraz önce filistin için kermes düzenlendi pasta yaptım götürdüm neler vardı orda neler:uhm:
akşama iftara arkadaşlarla oraya gidicezcokacimcoook artık hafif şeyler yemeye çalışırım zeytin yağlı dolma salata sütlü tatlı yada aşüre en hafif onları gördün napıyım:utangac:

bu takımlara nasıl katılınıyor yardımcı olurmusunuz

guleysacım bu şekilde msjlarınla katılım isteginde bulunarak canım -tatlicadiarzu-
takımlarda boş yer varsa alınırsın yoksada buraları takip edebilirsin fikir alışverişinde bulunabilirsin
birde zayıflamak isteyenlerin başka bir konusu vardı ordada toplanılıp takım kuruluyor

selam kızlar bende şimdi kalktım desem yeridir 1 haftadır kızım çok huysuz gece gündüz uyumuyo 10 da bi mama yapmaya kalktım üsendim kahvaltı etmeye 2 bebe bisküvisi attım agzıma şimdide 2 galete peynir ve 4 zeytin yedim 1 bardakta çay
gece saat 3 te 2 bucuk km yürüdüm bügünde yürücem kızlar
ben kaçar eşim yemek bekliyo byy
nesrin bu arada harikasın canımmm

Bende bu gün orucum bugün son
biraz önce filistin için kermes düzenlendi pasta yaptım götürdüm neler vardı orda neler:uhm:
akşama iftara arkadaşlarla oraya gidicezcokacimcoook artık hafif şeyler yemeye çalışırım zeytin yağlı dolma salata sütlü tatlı yada aşüre en hafif onları gördün napıyım:utangac:

evet canım hafıf olanlardan ye yarın tartı gunumuz onu aklına getır, gercı sen super gıdıyrsun:nazar: kısa surede cok guzel kılo verdın:nazar:
bende orucum aksama yogurt corbası yanında patates salatası yapcamcokacimcoook

kızlar ben 171 boyundayım.71 kiloyum.10 kilo vermem gerekiyor ama nasıl yapacagımı nerden başlayacağımı bilmiyorm.bana da yardım ederseniz sevinirim.

selam aleyküm arkadaşlar.bakıyorum herkes yarına motive olmuş.ben uykusuzluktan ölüyorum.ama bugün görenler daha çok incelmişsin dediler.çok hoşuma gitti.kahvalıda misafirlerim vardı .ben sadece 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.2 dilim de bisküvili mozaik pasta yedim. okadrda olacak.çok çay içiyorum bide şekersiz.onu dengelesin demi ama.

canım kosu bandındamı yuruyorsun, bak gece gece sıkayet gelmesın kız sonrananiknanik

evte canım yürüyüş bandında yürüdüm
ama şikayet gelmez çünkü altım dükkan ve gece kapalı inanmassınız o kadar yürümek istiyorum ama vaktim olmuyo hiç
bari yemekteyiz programını izlerken yürüyim o olunca kalkamıyorum tv başından hastası oldım

evte canım yürüyüş bandında yürüdüm
ama şikayet gelmez çünkü altım dükkan ve gece kapalı inanmassınız o kadar yürümek istiyorum ama vaktim olmuyo hiç
bari yemekteyiz programını izlerken yürüyim o olunca kalkamıyorum tv başından hastası oldım

kız bende aynı onu ızlemeden duramaz oldum napalım dızıler yok artık barıı ona bakalım dımı ama...
oh ne guzel canım vakıt buldukca yuru ozaman, kım tutar senınaniknanik

selam aleyküm arkadaşlar.bakıyorum herkes yarına motive olmuş.ben uykusuzluktan ölüyorum.ama bugün görenler daha çok incelmişsin dediler.çok hoşuma gitti.kahvalıda misafirlerim vardı .ben sadece 1 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim.2 dilim de bisküvili mozaik pasta yedim. okadrda olacak.çok çay içiyorum bide şekersiz.onu dengelesin demi ama.

ve aleykum selam canım oh bugunude atlatmıssın, aksamda dıkkatlı yersen senden ıyısı yokyerimseniben yarın tartı gunumuznaniknanik

ve aleykum selam canım oh bugunude atlatmıssın, aksamda dıkkatlı yersen senden ıyısı yokyerimseniben yarın tartı gunumuznaniknanik

evet haklısın canım.ayy kilo verememkten çoook neslihan için iyce stres yaptım yaaa hatta yaptık.inşallah 1. oluruzda çabalarımız boşa gitmez.84 altına bi düşsem. bu ay sonuna mutlajka 7 li rakamlarda olmam gerekiyo. yarında cuma toplantımız var.orda da çoook çeşit hazırlanıyo.ama yemiyorum ben.hele hamur işi hiç yemiyorum.eğer canım çok çekerse kızımnkinden bi parça ısırıyorum okadar.salata yoğurt felan varsa onlardan yeyip kalkıyorum.

ay kizlarr gecmisi okudum birazdan cevap verecem su kizim kalkti oturdugumu gordu sanirim neysse geliyom birazdan

slm arkaadslarben bu sabah cay bogca oglen yagsiz kizarmis kirmizi et ve 3 kasik pilav ve sade yogurt yedim bol bol yesil cay iciyorum serince nasilsin ?? yerlesmen bitimi yeni evinde

anladığım kadarıyla cuma günleri tartılıyosunuz demi?

slm guleysa evet cuma sabahi takim kaptanimiza (neslihana) rapor veriyoyoruz kilolarimizi... aramizda azim yapip duzenli bi sekilde kilo veren arkadaslarimiz var tabi yani bu kilo verme herkes icin ayni olmuyo.. umarim sorularina cevap vermisimdir a.s.

Back