- Konu Sahibi Pinarbartu
-
günaydın kızlar
takımdan ayrılacagımı habet etmek için girdim çok sevinmeyin benden kurtulamasınız kısa süreli eşim duracak burda havalar çok soguk oldugu için evde duracam 1.5 ay felan kızımçok fena hastalandı yanında kimse yok hergün çocuk buz gibi evde üşütüyo
15 tatilden sonra geri dönecem bugün burdayım bugünden sonra yokum yani şubat 15 kadar
ama arada gelirsem size ugrarım
ben buraya hergün girip okuyamazsam bişi anlamıyom ne diyetden nede yarışmadan bilmem farkınfdamısınız ama diyeti diyet yapan takım oluyo yoksa gerçekden verilmiyo bellimi olur belki evde bende bi rekor yapar 10 kilo felan verio gelirimgayecim geçmiş olsun canım haftada bir kg bildirimi zamanlarıda giremezmisin birbirimize alıştık gelmeyenler çok hissediliyor en azından ben hissediyorum:1hug:
çoğuu boşladı zaten rose fazla giremiyecegini söylüyor buranın neşesi oydu kaydirigubbakcemile5
tuğbada bayramdan beri varmı yokmu belli degil:sm_confused:
neslihancım yeni başladı gelmeyekaydirigubbakcemile
eylülce ara ara geliyor haticede yoğun az katılıyor sempatik fazla giremiyor sibelcim ve nurayda olmasa-tatlicadiarzu- e yaniiiiiiiisenağlama
oh bee az önce site hata veriyodu.hiç gelmiycek sandım.. ayyyy meğer burası benim için nekadar önemliymiş.
nuraycım gözleriniz aydın canımm.sen daha devam ediyomusun lahanaya.ben bıraktım bugün.ayyy ben kahvaltısız peynirsiz yapamam .düzenli kahvaltımı yapayımda başka bişey istemem ben.
bu arda nerdesiniz yaaa.
mrb arkadaslar ,bugun hep bizim hamur gunumuz uf ya yedimde hic yemem lazimdi ama aksam telafi etcem insallah
sabah kahvalti yapmadim yemek kursum vardi ancak oray yetistim orda bi yesil cay ictim
sonra yaptgimiz baya kaloili bol yagli bagdemli tart gibi biseydi neyse eve getirdim, dedim azcik bunun tadina bakim diye, bi baktim kayinvalidem birsuru hamur mayalamis pogaca yapcakmsi neyse ondan yaptik 1bucuk kucuk pogaca yedim o tarttan ince dilim yedim ,azcikta tarttan kalan hamurla bise yaptim onu aldim ,sistim cok yemedim ama agirdi hepsi, aksam insallah telafi etcem
bu hafta herkes gibi benimde kilo vermem gerekli
Bende öyle yapıyorum yatana kadar dikliyorum galiba bir sorunum var üsten içipoo haysemcim ne güzel eksi
k etme yanından gördükçe içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?