Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sayfada olan tum arkadaslar gunaydin akrep destinam rose spagot nasilsiniz ????? ben klasik kahvaltimi yaptim simdi bi dus alip alis verise cikacam havada acaip yagmurlu morelim bozuldu yuruyus yapamiycam yine bugun...

günaydııın hermşoom hatta tünaydııın.nasılsın gözüm ya hiç karşılaşamıyoruz artıık.zaten fıstık gibi olmuşsun demiii.ayy ya bide ben zayıflayabilsem.ama yürüyüşün faydassını görmeye başladım gibi.akşamlarıda bundan sonra nivea badyi yapcam.

hemsom sne benden zayifsin kilo bakimindan sende fistik gibi olmusundur

hemsom sne benden zayifsin kilo bakimindan sende fistik gibi olmusundur

yok be ne fıstığıı.şuan daha fazlayım belki seni geçmişimdir bu hafta.80den fazla gibiyim.ama moralimi bozmıycam.haftaya da dikkatli olcam artık.şu misafirleri bi atlatayımda.:jeyyar:

selaaaammm şekerler
bugün sabah 60 dk yürüdüm 30 dk hocayla egzersiz çok süper oldu
iyi bir kahvaltı ettim ve şimdi bıol suya devamm

kız nesliiii.gezmeye vakit buluyonda buraya gelmeye vakit bulamıyonmu.kayınbabana ben bi nette gezecem de.gel iştee.hee diyecen ki şimdi geliyomyta akıllı dieyceksin .daha çok gel.bak bendeki motivasyon sensiz sıfır beee.

yok be ne fıstığıı.şuan daha fazlayım belki seni geçmişimdir bu hafta.80den fazla gibiyim.ama moralimi bozmıycam.haftaya da dikkatli olcam artık.şu misafirleri bi atlatayımda.:jeyyar:

hadüüüüüüü misafirmiş
sen ye akşamları kısırı bizi de öldür sonrada bu hafta fazlayım de misafi de
kız senini yüzüne iki akşamdır kısır hayallerinden kurtulamıyorum su içmekten depo oldum iyicekötükedihüso

yaa bu nesli nerelerde üç gündür yok ortalıkta

nesliiiiiiiiiiiiiiiii tırsdın dimi benden gelemiyon sen anladım ben

:roflol::roflol:
kız allah iyiliğini verisn emi.inan sadece bi kase yedim kısırı.onuda az yağlı yaptım kendime.toplasan 2 yemek kaşığı bulgur vardır.bol yerşillik doğradım.üstünede biber attım yedim.yanında domates slatalık yedim.gel yapayım de beraber yiyelim.amaaaaaaaaaaannnnnnnnn boşver kiloyu beeeahh.-tatlicadiarzu-
ya ben hep akşam yüzünden kilo alıyorum zaten.eşim çok geç geliyo.bi yemiyom 2 yemiyom en sonunda dayanamıyorum.akşam saat 1odan sonra yemek yiyoruz.oda az bile olsa beni malesef mahfediyo.zaten misafiri bahne etimiyom.bende misafir varken ben yemem zaten.sadece bugün gelecekleri için detoks yapamadım diyorum.
neyse ben kalkıyom ev süpürcem daha.

kızım hasta 39 derece atesı var gece gunduz basındayız dusurduk bıraz bogaz enfeksıyonuymus...bende herkes benı merak etmıstır dedım ama kımsenın aklına bıle gelmemıs...bu arada dıyete devam sonra görusuruz kızlar...

canım haftaya yaparız birlikte..net varda ordaki bilgisayar bozuk ama fırsat bulursam girerim tabi arada aaa keşke aynı şehirde olsak ben sana içli köfte getirirdim şekerim..canım çok su içmezsen kabızlık düzelmez kayısının üstüne sıcak su iç bikaç bardak

nasıl yani canım sen hergün ekmeksiz etsiz sadece sebze haşlama,salata ve meyveylemi besleniyorsun..çok sağlıksız değilmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…