- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.921
sayfada olan tum arkadaslar gunaydin akrep destinam rose spagot nasilsiniz ????? ben klasik kahvaltimi yaptim simdi bi dus alip alis verise cikacam havada acaip yagmurlu morelim bozuldu yuruyus yapamiycam yine bugun...
kımse benı merak etmemıs....
herkese slm ıyı dıyetler kolay gelsın...
günaydııın hermşoom hatta tünaydııın.nasılsın gözüm ya hiç karşılaşamıyoruz artıık.zaten fıstık gibi olmuşsun demiii.ayy ya bide ben zayıflayabilsem.ama yürüyüşün faydassını görmeye başladım gibi.akşamlarıda bundan sonra nivea badyi yapcam.
hemsom sne benden zayifsin kilo bakimindan sende fistik gibi olmusundur
yok be ne fıstığıı.şuan daha fazlayım belki seni geçmişimdir bu hafta.80den fazla gibiyim.ama moralimi bozmıycam.haftaya da dikkatli olcam artık.şu misafirleri bi atlatayımda.:jeyyar:
selaaaammm şekerler
bugün sabah 60 dk yürüdüm 30 dk hocayla egzersiz çok süper oldu
iyi bir kahvaltı ettim ve şimdi bıol suya devamm
ohhhh iyi yapmuışsın.tebrikler şekerr.kalkıp bende su içeyim barii.
hadüüüüüüü misafirmiş
sen ye akşamları kısırı bizi de öldür sonrada bu hafta fazlayım de misafi de
kız senini yüzüne iki akşamdır kısır hayallerinden kurtulamıyorum su içmekten depo oldum iyicekötükedihüso
selam ciğerlerim dostlarım gardaşlarımmm kaderdaşlarıımmm.bender yürüyüşümü yaptım geldim.malesef bugün detoksa başlayamadım sedaaam.nasipse haftaya.ya ben bi türlü diyet havasında değilim kaçgündür.pek bşişey yediğimde yok ama ne su ne bitki çayı içebiliyorum.sudan da tiksinmişim iycee.bide çok afedersiniz 3 gündür kabızım.kayısıda yedim faydası yok.haliyle karnım davul gibi dolanıyorum.
uyy kuzu m sedamm çabuk gel adanadan.evde net yokmu.ailene bizden selam.ne getricen banaaa.ben hiç içli köfte yemedim.haa aslında ünv.deyken kozanlkı arkadaş getirmişti bitane yedim heralde ma tadını hatırlamıyorum.
a.s sedaa senin yazdigin rejim benim hemen hemen yaptigim rejim ton baligi yemedigim gunler meyve sebze ile gecer menuler fazla et sevmeyen biriyim ben arada olursa yerim ama aramaya da gitmem bebislere yaparim her gun tadina bile bakmam hicde zor degil rejimi min bilgi icin tsk
kızım hasta 39 derece atesı var gece gunduz basındayız dusurduk bıraz bogaz enfeksıyonuymus...bende herkes benı merak etmıstır dedım ama kımsenın aklına bıle gelmemıs...bu arada dıyete devam sonra görusuruz kızlar...
yaa bu nesli nerelerde üç gündür yok ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?