• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[

olsun valla göxzüm o cizelgede birde şu şişko hatunları nasıl geceme demekde.. ee bellimi olur belki bende o senin cizelgeni förürüm demi.. sen vermeye bak.. ben yavaş yavaş geliyom arkandan...

neyse kızlar ben kaçayım iyi oturdum bilgisayar başında banyo yapıp az dinlenecegim baya yorgunum.. yarın görüşmek üzere...
bu arada neslihan merak ettim.. bu analize bu ay ben girebiliyormuyum

tabi görürsün canım cok yakın yani sen bu hızla gidersen ohooo beni bile gecersin beklerim yani yerimseniben
bi ayda kac kilo verdin ne yavası -tatlicadiarzu-
neyse canım iyi dinlen görüsürüz a.s.

ohhhhh hareketimide yaptım ohhhhh benimde eşim var ohhh benimde kızım var ooohhh ama hareketlerimi yaptım ooohhhh yapamayanlar düşünsün ooohhhhh

kızlar ben yarın gene 1günlük detoks yapacam yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz hem öbür gün tartılacaz iyi olur hem haftaya memlekette çokta hafif şeyler yemem kesin annem güzel şeyler yapar gitmeden vücudu bi temizleyelim bari

kızlar listede kaç kişiyiz ya buraya düzenli yazan 5kişiyi geçmez cidden insan bisüre sonra sıkılıyor budurumdan kimse girip bişey yazmıyor gelenlerde 1mesaj yazıp gidiyor neden böyle yapıyorsunuz ya enazından siz yokken yazılanlara cevap verinde karşılıklı konuşmuş olalım belki işleriniz var ama herkesin var benimde hergün okulum var,oldukça ağır bir bölümüm var haftada 4gece felan ödevlerle uğraşıyorum,hergün toplam 3saat kadar spor yapıyorum,ailemden uzağım yemek-temizlikle kendim ilgilenmek zorndayım genede bakarsanız sürekli gelip gitmeye çalışıyorum.. vakit ayırmazsak nasıl motive olacaz bilmiyorum (öyle yapmayanlar,hergün yazanlar üzerine alınmasın lütfen)

kızlar ben yarın gene 1günlük detoks yapacam yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz hem öbür gün tartılacaz iyi olur hem haftaya memlekette çokta hafif şeyler yemem kesin annem güzel şeyler yapar gitmeden vücudu bi temizleyelim bari
ben yapabilirim.sedaaaa.napcazkinee.inşallah kimse gelmez yarın.ay ayyy benim komşular 1 haftadır gelemediler ya bana canları çıktı.zırt bırt bitir temizliğide çay içmeye gelelim diyolar.bende yarın start vercem misafirliğe dedim.sabıhı sabırsızlıkla bekliyoruz diyolar.neyse anam gelsinlerde onlarda kurtulsun bende kurtulayım.
kızlar listede kaç kişiyiz ya buraya düzenli yazan 5kişiyi geçmez cidden insan bisüre sonra sıkılıyor budurumdan kimse girip bişey yazmıyor gelenlerde 1mesaj yazıp gidiyor neden böyle yapıyorsunuz ya enazından siz yokken yazılanlara cevap verinde karşılıklı konuşmuş olalım belki işleriniz var ama herkesin var benimde hergün okulum var,oldukça ağır bir bölümüm var haftada 4gece felan ödevlerle uğraşıyorum,hergün toplam 3saat kadar spor yapıyorum,ailemden uzağım yemek-temizlikle kendim ilgilenmek zorndayım genede bakarsanız sürekli gelip gitmeye çalışıyorum.. vakit ayırmazsak nasıl motive olacaz bilmiyorum (öyle yapmayanlar,hergün yazanlar üzerine alınmasın lütfen)

uyyyy sedaaammmm.benim 1 ay önceki halime dönmüşsün.aha bende ozaman böyle feryat ederken siyah gelmişti.sende isyanlardasın.ve taaaaa yerden göğeee kadar haklısın.ama ben dediğim gibi şu işlerim bitse burdan çıkmıycam kolay kolay.ama inana pcnin başına oturunca kalkamıyom diye gündüz otıramıyorum.ama artık burdayım kuzuuuum.öptüm seni cicişş.
kız bende genelde hep cevap yazmaya çalışıyorum yaa.gidip siyaha teşkür ettigde baga niye etmiyoggg.:dilcikar::dilcikar:

:delphin:sedaa ne desen haklisin bazi zaman anca gelip rapor verip cikabiliyoruz bazi zaman sa cevap yaziyoruz tabi ama her zaman olmuyo:utangac:

detoks nasil oluyor sedaa aciklarmisin tum gunu meyve suyu mu iciliyor ???:içelim:

ben yapabilirim.sedaaaa.napcazkinee.inşallah kimse gelmez yarın.ay ayyy benim komşular 1 haftadır gelemediler ya bana canları çıktı.zırt bırt bitir temizliğide çay içmeye gelelim diyolar.bende yarın start vercem misafirliğe dedim.sabıhı sabırsızlıkla bekliyoruz diyolar.neyse anam gelsinlerde onlarda kurtulsun bende kurtulayım.

uyyyy sedaaammmm.benim 1 ay önceki halime dönmüşsün.aha bende ozaman böyle feryat ederken siyah gelmişti.sende isyanlardasın.ve taaaaa yerden göğeee kadar haklısın.ama ben dediğim gibi şu işlerim bitse burdan çıkmıycam kolay kolay.ama inana pcnin başına oturunca kalkamıyom diye gündüz otıramıyorum.ama artık burdayım kuzuuuum.öptüm seni cicişş.
kız bende genelde hep cevap yazmaya çalışıyorum yaa.gidip siyaha teşkür ettigde baga niye etmiyoggg.:dilcikar::dilcikar:

tatlım misafir gelecekse yapamazsın heralde çünkü mecburen bişeyler ikram edersin yemezsen olmaz.. meyve,sebze haşlama,salata,bitki çayı ve bol su sadece bunlardan yeyip içecez tümgün neyse bakarsın sen olmazsa haftaya birlikte yaparız ben artık haftada 1gün yapacam zaten çok spor yaptığım için enerjim bitmesin diye diğer günlerde baya yiyorum 1günde vücut dinlensin..
valla canım sıkılıyorum ya açıp açıp kapatıyorum ne gelen var ne giden dedim ya kuzum cevap yazanlar üstüne alınmasın kaydirigubbakcemile5 ama bazı arkadaşlar girip şunu yedim deyip gidiyorlar ben tam cevap verecem çıkmış oluyorlar bile..siyah sadece akşam girebiliyor ya ondan onu yazdım önce naptığını yazıyor arkasına tümgün yazılanlara yorum yapmaya çalışıyor..alınma sen canım ablacımm dönmene de sevindim Şeniz cumadan sonra 1hafta olmicam inşallah ben dönene kadar herkes yazmaya başlar..

detoks nasil oluyor sedaa aciklarmisin tum gunu meyve suyu mu iciliyor ???:içelim:

yok canım sadece meyve suyu değil hayvansal şeyler tüketmiyorsun sebze haşlama, salata,meyve bunlar serbest bide bitki çayı ve bol bol su içiyorsun yani normalde çok sağlıklı bişey değil ama arada 1gün yapmanın zararı olacağını düşünmüyorum

iyi geceler herkese ben çıkıyorum 2saat ders çalışıp uyurum sabah görüşürüz kızlar gerçi yarın sabah erken dersim var okula gidecem ama gitmeden yazarım mutlaka..

yok canım sadece meyve suyu değil hayvansal şeyler tüketmiyorsun sebze haşlama, salata,meyve bunlar serbest bide bitki çayı ve bol bol su içiyorsun yani normalde çok sağlıklı bişey değil ama arada 1gün yapmanın zararı olacağını düşünmüyorum

aslında cok zor gözükmüyo haftaya bigün ben de yapabilirim bi gün hayvansal gıdalar tüketmesen bi şey olmaz bence
sen bugun yapıyo musun canım?

günaydın herkese ben okuldayım sabah 8buçuktan beri arada girip yazayım dedim 1e kadar dersim var.. evet spagot yapıyorum bugün detoks sabah 1yeşil elma,1salatalık yedim şimdi 2tane kuru incir yedim yeşil çay içiyorum öğlen eve gidincede salata yada sebze haşlama yerim sporumuda öğleden sonra ve akşam yapacam bugün mecburen

sayfada olan tum arkadaslar gunaydin akrep destinam rose spagot nasilsiniz ????? ben klasik kahvaltimi yaptim simdi bi dus alip alis verise cikacam havada acaip yagmurlu morelim bozuldu yuruyus yapamiycam yine bugun...

selam ciğerlerim dostlarım gardaşlarımmm kaderdaşlarıımmm.bender yürüyüşümü yaptım geldim.malesef bugün detoksa başlayamadım sedaaam.nasipse haftaya.ya ben bi türlü diyet havasında değilim kaçgündür.pek bşişey yediğimde yok ama ne su ne bitki çayı içebiliyorum.sudan da tiksinmişim iycee.bide çok afedersiniz 3 gündür kabızım.kayısıda yedim faydası yok.haliyle karnım davul gibi dolanıyorum.
uyy kuzu m sedamm çabuk gel adanadan.evde net yokmu.ailene bizden selam.ne getricen banaaa.ben hiç içli köfte yemedim.haa aslında ünv.deyken kozanlkı arkadaş getirmişti bitane yedim heralde ma tadını hatırlamıyorum.

a.s sedaa senin yazdigin rejim benim hemen hemen yaptigim rejim ton baligi yemedigim gunler meyve sebze ile gecer menuler fazla et sevmeyen biriyim ben arada olursa yerim ama aramaya da gitmem bebislere yaparim her gun tadina bile bakmam hicde zor degil rejimi min bilgi icin tsk

vııyyy ne çok kalabalığız öyle maşallah maşallah.kimse kaçamdan sayayım aşağıdakileri.akrep,destina,sedaa,eyululce veeeeeeeee bendeniz rose14....

selam ciğerlerim dostlarım gardaşlarımmm kaderdaşlarıımmm.bender yürüyüşümü yaptım geldim.malesef bugün detoksa başlayamadım sedaaam.nasipse haftaya.ya ben bi türlü diyet havasında değilim kaçgündür.pek bşişey yediğimde yok ama ne su ne bitki çayı içebiliyorum.sudan da tiksinmişim iycee.bide çok afedersiniz 3 gündür kabızım.kayısıda yedim faydası yok.haliyle karnım davul gibi dolanıyorum.
uyy kuzu m sedamm çabuk gel adanadan.evde net yokmu.ailene bizden selam.ne getricen banaaa.ben hiç içli köfte yemedim.haa aslında ünv.deyken kozanlkı arkadaş getirmişti bitane yedim heralde ma tadını hatırlamıyorum.

hemsom bak yuruyus de yapiyorsan rejim moduna gir sen .... rejim yapip spor yapmamak spor yapip rejim yapmak kadar faydasiz senin tek eksigin spordu ona da baslamisken rejim moduna baslaa.s.

Back
X