- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.881
slm arkadaslar nasilsiniz,,,, gecmisi tum okumadim daha bugun geldi eve cuma gun tekrar gidecem rejime gelince ayyyyy pazartesi bebisleri anneme biraktik esimle yemege ciktik beni gorenler hayret icinde kaldi bi guzel suslenmistim saclarimi yaptirdim millet guzel sozler soyledikce ben uctum..... sanki oldum 50 kg:roflol: oyle keyif lendim kacamak sa oldu tabi ama dozunu kacirmadan birer lokma o kadar simdilik bu kadar by
haklısında bir insanın vucudu 30 dakkada bilemedin 25 dakikada ısınıyor.. bunun ne gibi bir faydası olurki sence.. fikrini bekliyorum.. yada buldugun bişey varsa ekle buraya .. yani vucut ısınmadan ne işe yararki.. vucudu ısıtmaya bu hareketleri yapmaya kalkınca 30 dakka gecer bu kadar ne vaktim var ne takatım oluyor akşamlarıcanım oturduğum yerde ayaklarını,kollarını kaldırıp indirebilirsin,boynunu çevirebilirsin,oklava yada paspas sapını ensene koyup sağa sola dönebilirsin,biyere tutunup bacaklarını yana doğru açabilirsin mesela 20şer kez bunlar hiç yormuyor canım ben çok yorgunsam 15 dk kadar bunları yapıp uyuyorum
aferim sana kısırı ye.. bugün yürüme üstelik birde o saate kadar bişey yeme.. aferim aferim sanaaaa... azeri gelin aklına hiç gelmesin seninnnnnnnnhayırlı günlerrr.bugün yürüyemedik.hava yağmurlu.bende evlerimi yerleştireyim ütümü felan yapayım dedim bugündaha bişey yemedim.
ne güzel desene gün senin günün.. inan senin adına cok sevindim :dance:çok mutluyum şekerler oğluşumla yemek yedik
sonra sabah tartıda daha azalmıştım
yürüyüşümü de yaptım çok şüküüür oooh harikayım bugün yaa
slm kizlar ben geldin anacim su doldurmaya gittim oyuzden anca geldim bir bakim dedim yemek yapacam kizimi uyuttumda sonrada yuruyecegim
ayy benden baska kisir yiyendemi var kizlar bende yedim kisir dun aksam amaninn hic sormayin ustunede uc tane buskuvii bayram yaptim ama sabah tartidaa kendimi olduresim dovesim geldi ah ah
slm kizlar ben geldin anacim su doldurmaya gittim oyuzden anca geldim bir bakim dedim yemek yapacam kizimi uyuttumda sonrada yuruyecegim
ayy benden baska kisir yiyendemi var kizlar bende yedim kisir dun aksam amaninn hic sormayin ustunede uc tane buskuvii bayram yaptim ama sabah tartidaa kendimi olduresim dovesim geldi ah ah
siyah akşam menümüz aynıymış
bende kabak haşladım içine salatalık da doğradım ve üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm harika oldu
ama bacım sen napmışın öyle yanında neler yemişsin yarın tartı günü üstelik
oooooohhhh çilli oooohhhh çilliiii
çilli bom bom bom çilli bommmmhihoyyythihoyyytdelikafadulden
dene canım salatalık çok güzel oluyor harika oluyor hemde...salatalık ha bak bu hiç aklıma gelmedi.. içine güzel oluyormuki..
bu arada yarın perşembe ben cumaları tartılıyorum sabah erkenden..
napım dayanamadım.. bir kase corba yedim kabagı haşladım ekmeksiz yedim.. ama dayanamadım.. 3 kakış pilav 3 kaşık safulyeden bir ince dilimde ekmek yedim.. yarın sabah belli olur anya konya.. banyo yaktım kalkacam birazdan gireyim.. yorgun olmasam azcık hareket ederdim ama nerede valla uyuşup kalıyorum.. aslında benim sabah ve öglen cok yemem lazım yürüyüş yapıyorum ya.. ama gel görkü akşam dayanamıyorum.. ama 15 gündür 7 den sonra asla bişey yemiyorum ccay kahve belki 2 kayısı.. bakalım sabaha nolcak..
kız cok sevinme.. biz bize bakalım.. bunun işi belli olmuyo birde bakıyon vermiş de sölemiyo.. cumaya belli olacak ag kara.. hele vermesin.. valla etlerini cımbızla yolacam ben bunun .. yesin sonrada kısırrrrkötükedihüso
dene canım salatalık çok güzel oluyor harika oluyor hemde...
anammm yarın perşembemii kız gel öpiim seniŞeniz ben yarın cuma sanıyorummm
ooohhh bir gün daha var demek çok güzel yaaa kalkim egzersiz yapiim az daha gitsin yağlarkaydirigubbakcemile2
sevinirim tabi kız
ama bu hafta afedersin ama biyerlerimi yırtsam yine geçemem onu fekaaaaaaaaaaaat
bundan sonraki haftalarda tutamaz beni heleki onda bu yeme ve artı kilo varkeen
benim şimdiki durumu bile geçer bencee
nası hesap amaaaadelikafadulden
yemiş bi kere şekerim
ve birdeee sende dee bu akşam yemeleri varkeeen
seni de geçerim ben yaaaa
tuttum bu hesabııı
AKLIMI SEVEYİMMMMMMM
selam herkese ben akşam yemeğimi yedim çıktım 1saat bisiklet sürdüm yarım saat koştum yeni geldim eve bir 5 dakika duş alıp gelecem sayfa açık
sen kandır kendini .. görüşürüzz:1closedeyes: :jeyyar:
haklısında bir insanın vucudu 30 dakkada bilemedin 25 dakikada ısınıyor.. bunun ne gibi bir faydası olurki sence.. fikrini bekliyorum.. yada buldugun bişey varsa ekle buraya .. yani vucut ısınmadan ne işe yararki.. vucudu ısıtmaya bu hareketleri yapmaya kalkınca 30 dakka gecer bu kadar ne vaktim var ne takatım oluyor akşamları
ne güzel bak heveslendim akşam yemeginden sonra bir sürü hareket etmişsin.. buna işde benim vaktim olmuyor... akşam yemegi kaçırıyorum.. akşam yemegnden sonrada hareketsizim.. sadece 7 den sonra bişey yememeye calışıyorumki durum kurtulsun..sen bu yüzden sürekli kilo veriyorsun.. işin sıırı burada kaydirigubbakcemile5selam herkese ben akşam yemeğimi yedim çıktım 1saat bisiklet sürdüm yarım saat koştum yeni geldim eve bir 5 dakika duş alıp gelecem sayfa açık
oo çekişme var özlemiştik :jeyyar:
ne güzel bak heveslendim akşam yemeginden sonra bir sürü hareket etmişsin.. buna işde benim vaktim olmuyor... akşam yemegi kaçırıyorum.. akşam yemegnden sonrada hareketsizim.. sadece 7 den sonra bişey yememeye calışıyorumki durum kurtulsun..sen bu yüzden sürekli kilo veriyorsun.. işin sıırı burada kaydirigubbakcemile5
kız konuşsun o böle.. neslide konuşuyordu.. bak neredeyse kavuştum ona bir ayda ... akrep hanımıda görecegiz.. hele sendeki bu 64 görünce iyice azimli oluyorum.. sırnaşık şey
evet aynen öle.. aslında eşim çok yardımcı oluyor yoksa nerede kavuşum.. sabah inan 5,30 da hayata balışıyorum.. akşamda eve gelince yemektir sobadır diyorum azcık ev işi yapıp ölece kalak kalıyorumm dahada kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor... zaten iş igrenç insanlarla ugraş dur akşama kadar.. gecen arkadaşlara diyorumki tüm gün bu cenemim işledigi gibi vucudum işlese heralde bir deri bir kemik kalırım :roflol: akşamlarıda eşim yardım ettigi için dinlenmeye fırsatım oluyor .. bilirsin insan bir oturunca dahada kalkmaya takatı kalmıyor.. e bide günde en az 2 saat bazen 3 saat yürüyorum düşün artık beni..canım vakit bulamaman normal senin eşin ve çocuğun var tabiki sorumlulukların daha fazla tümgün iştesin gelincede ancak yetişiyorsundur tabi ben okuldan gelince boş oluyorum genelde çünkü geceleri ders çalışıyorum senin işin çok daha zor yani
bu hafta 63 olsunda gör -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?