- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.901
[
olsun valla göxzüm o cizelgede birde şu şişko hatunları nasıl geceme demekde.. ee bellimi olur belki bende o senin cizelgeni förürüm demi.. sen vermeye bak.. ben yavaş yavaş geliyom arkandan...
neyse kızlar ben kaçayım iyi oturdum bilgisayar başında banyo yapıp az dinlenecegim baya yorgunum.. yarın görüşmek üzere...
bu arada neslihan merak ettim.. bu analize bu ay ben girebiliyormuyum
ben yapabilirim.sedaaaa.napcazkinee.inşallah kimse gelmez yarın.ay ayyy benim komşular 1 haftadır gelemediler ya bana canları çıktı.zırt bırt bitir temizliğide çay içmeye gelelim diyolar.bende yarın start vercem misafirliğe dedim.sabıhı sabırsızlıkla bekliyoruz diyolar.neyse anam gelsinlerde onlarda kurtulsun bende kurtulayım.kızlar ben yarın gene 1günlük detoks yapacam yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz hem öbür gün tartılacaz iyi olur hem haftaya memlekette çokta hafif şeyler yemem kesin annem güzel şeyler yapar gitmeden vücudu bi temizleyelim bari
kızlar listede kaç kişiyiz ya buraya düzenli yazan 5kişiyi geçmez cidden insan bisüre sonra sıkılıyor budurumdan kimse girip bişey yazmıyor gelenlerde 1mesaj yazıp gidiyor neden böyle yapıyorsunuz ya enazından siz yokken yazılanlara cevap verinde karşılıklı konuşmuş olalım belki işleriniz var ama herkesin var benimde hergün okulum var,oldukça ağır bir bölümüm var haftada 4gece felan ödevlerle uğraşıyorum,hergün toplam 3saat kadar spor yapıyorum,ailemden uzağım yemek-temizlikle kendim ilgilenmek zorndayım genede bakarsanız sürekli gelip gitmeye çalışıyorum.. vakit ayırmazsak nasıl motive olacaz bilmiyorum (öyle yapmayanlar,hergün yazanlar üzerine alınmasın lütfen)
kızlar listede kaç kişiyiz ya buraya düzenli yazan 5kişiyi geçmez cidden insan bisüre sonra sıkılıyor budurumdan kimse girip bişey yazmıyor gelenlerde 1mesaj yazıp gidiyor neden böyle yapıyorsunuz ya enazından siz yokken yazılanlara cevap verinde karşılıklı konuşmuş olalım belki işleriniz var ama herkesin var benimde hergün okulum var,oldukça ağır bir bölümüm var haftada 4gece felan ödevlerle uğraşıyorum,hergün toplam 3saat kadar spor yapıyorum,ailemden uzağım yemek-temizlikle kendim ilgilenmek zorndayım genede bakarsanız sürekli gelip gitmeye çalışıyorum.. vakit ayırmazsak nasıl motive olacaz bilmiyorum (öyle yapmayanlar,hergün yazanlar üzerine alınmasın lütfen)
detoks nasil oluyor sedaa aciklarmisin tum gunu meyve suyu mu iciliyor ???:içelim:kızlar ben yarın gene 1günlük detoks yapacam yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz hem öbür gün tartılacaz iyi olur hem haftaya memlekette çokta hafif şeyler yemem kesin annem güzel şeyler yapar gitmeden vücudu bi temizleyelim bari
ben yapabilirim.sedaaaa.napcazkinee.inşallah kimse gelmez yarın.ay ayyy benim komşular 1 haftadır gelemediler ya bana canları çıktı.zırt bırt bitir temizliğide çay içmeye gelelim diyolar.bende yarın start vercem misafirliğe dedim.sabıhı sabırsızlıkla bekliyoruz diyolar.neyse anam gelsinlerde onlarda kurtulsun bende kurtulayım.
uyyyy sedaaammmm.benim 1 ay önceki halime dönmüşsün.aha bende ozaman böyle feryat ederken siyah gelmişti.sende isyanlardasın.ve taaaaa yerden göğeee kadar haklısın.ama ben dediğim gibi şu işlerim bitse burdan çıkmıycam kolay kolay.ama inana pcnin başına oturunca kalkamıyom diye gündüz otıramıyorum.ama artık burdayım kuzuuuum.öptüm seni cicişş.
kız bende genelde hep cevap yazmaya çalışıyorum yaa.gidip siyaha teşkür ettigde baga niye etmiyoggg.:dilcikar::dilcikar:
detoks nasil oluyor sedaa aciklarmisin tum gunu meyve suyu mu iciliyor ???:içelim:
yok canım sadece meyve suyu değil hayvansal şeyler tüketmiyorsun sebze haşlama, salata,meyve bunlar serbest bide bitki çayı ve bol bol su içiyorsun yani normalde çok sağlıklı bişey değil ama arada 1gün yapmanın zararı olacağını düşünmüyorum
yok canım sadece meyve suyu değil hayvansal şeyler tüketmiyorsun sebze haşlama, salata,meyve bunlar serbest bide bitki çayı ve bol bol su içiyorsun yani normalde çok sağlıklı bişey değil ama arada 1gün yapmanın zararı olacağını düşünmüyorum
selam ciğerlerim dostlarım gardaşlarımmm kaderdaşlarıımmm.bender yürüyüşümü yaptım geldim.malesef bugün detoksa başlayamadım sedaaam.nasipse haftaya.ya ben bi türlü diyet havasında değilim kaçgündür.pek bşişey yediğimde yok ama ne su ne bitki çayı içebiliyorum.sudan da tiksinmişim iycee.bide çok afedersiniz 3 gündür kabızım.kayısıda yedim faydası yok.haliyle karnım davul gibi dolanıyorum.
uyy kuzu m sedamm çabuk gel adanadan.evde net yokmu.ailene bizden selam.ne getricen banaaa.ben hiç içli köfte yemedim.haa aslında ünv.deyken kozanlkı arkadaş getirmişti bitane yedim heralde ma tadını hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?