- Konu Sahibi Pinarbartu
Çıtır Hatunlar. Tebrik ediyorum 2. liğinizi. 2. Takımdan Sevgilera.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abbovvvv kimsecikler ugramamış ben akşam yemegimi yedim
1 galete yogutlu sarımsaklı brokoli
o kadar kızlar yaaa sizdede öylemi oluyo şu brokoli çok doyuruyo insanı ben lahana değilde brokoli diyeti yapsam 1 hafta sanıl olur he ne dersiniz
kız nesrin kaç kalori şu brokoli valla yiyorum ben ondan 2 gündür ama hiç yagsız tuzlu suda haşlıyorum süzüp üstüne sarmısaklı yogurt döküyorum valla mantıdan güzel oluyo
sibel naptın sen kek mek
valla buda bizim icadımız olsun 1 hafta brokoli diyeti işe yarar gibi geliyo kulaga acaba 1 hafta yesek ondanda bıkarmıyız
valla denesekmi hiç bıkalacak gibi gelmedi bana yapan olursa ben varım kızlar
valla zaten var evde bitene kadar yapacam 2 gün daha yerim ama sabah normal 2 galete peynir salatalık kahvaltımı yaparım daha sonra meyve ve brokoli yerim
kız neslihan naber.nasıl geçti sünnet düğünü.döktürdünmü.çok oynadıysan 2-3 kilo gitmiştir heeeee.
oooooooo bugün kimsecikler uğramamış.ya arkadaşlar ben bugün lahanayı yiyemedim.eşim kızdı.bi pazar gün kahvaltı yapıyoruz onda da lahanamı yiycen dedi.bende yemedim.zaten geç yaptık kahvaltıyı.açıkcası pek bişey yemedim bugün.kaydadeğer bişey yok.
a.s.slm kizlar nasilsiniz.... annemlerden geldik bu aksam , nelsihan asureyi nihayet icebildim annemlerde bi kase ama fazla icmedim sadece tadimlik -tatlicadiarzu- tadi superdi yaaa ama icmedim fazla arkadaslar bu hafta itaya varim süprizzzzzbende 1.5 kilo gidecek salata ve protein doldurdum eve sabah tam gaz basliycam hafta sonu fazla yemesem az az cok karisti migde neyse eve dondum ya duzelir artik opuldunuzzzzzzhihoyyyt
oooooooo bugün kimsecikler uğramamış.ya arkadaşlar ben bugün lahanayı yiyemedim.eşim kızdı.bi pazar gün kahvaltı yapıyoruz onda da lahanamı yiycen dedi.bende yemedim.zaten geç yaptık kahvaltıyı.açıkcası pek bişey yemedim bugün.kaydadeğer bişey yok.
bosver canım ıyı yapmısın lahanayı ıcmemekle bende lahana ıcerken esım kızıyor bosyere kendınıze ezıyet edıyorsunuz normal saglıklı beslen daha ıyı dıyooo, bende oyle yapcam...
kız sendende bu hafta 1-2 kılo gıderse bu hafta takımımız yıne super olur haaa