• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrikler nukeray iki haftadır birinci olmanın sırrını en kısa sürede açıklamanı bekliyoruz sevgilerle

Bende tam ona bakıyordum kaçıncı olduk diye o zaman bu ikinciliği kutlayalım akşam aşure yiycemm ohh kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2

ben oglen yedım-tatlicadiarzu-
arkadasım asure yapmıs getırmıs, hemen goturdum hıc affetmedım dogrusucokacimcoook
ufffff asure zamanı bıtsın artık, olmuyor boyle:1no2::1no2:

Kızlar ben bundan sonra yavaş yavaş vermek istiyorum yarışma dışı olup yine burda olmak sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum isterseniz benim yerime başkası girebilir benim 4 kg daha kaldı bunu hızlı vermek istemiyorum zamana yaymak istiyorum eger hızlı verip hedefime ulaşırsam korkuyorum bırakır bırakmaz saldırırım yemeklere fikrinizi almak istiyorum ne dersiniz

canimm yarisma disi kalirsan emin ol yemeklere saldirirsin oyuzden seni cikartmiyorum haberin olsunn
bizi birakamazsinn caddiii
onemli degil nede olsa almiyacaksin o yuzden bizimle birliktesin tamammii a.s.

tebrikler arkadaslar bu haftada superizz
nukeray canim bunlar sana a.s.a.s.a.s.:hooray::nazar: supersin canimm opuyorum seni kocaman basarilarinin devamini dilerimm

ben oglen yedım-tatlicadiarzu-
arkadasım asure yapmıs getırmıs, hemen goturdum hıc affetmedım dogrusucokacimcoook
ufffff asure zamanı bıtsın artık, olmuyor boyle:1no2::1no2:

ay ne guzel ya ben yemedim hic bu sefer bende yapmadim kimsede getirmedi benim yerimede yiyin kizlar ama sadece bugun ve yarin obur gunler yok yemek yasakk

kizlar nerdesin yaww kutlasaydik ikinciligimizi off neyse ben biraz gidimde gelim yaprak dokumunu izlemedim onu izleyimm ok gelirim insallah

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM KIZLARa.s.a.s.:nazar:

ÖZELLİKLE SENİ NUKERAYa.s.a.s.:nazar::hooray:

GEÇEN HAFTADA ANLATMADIN BAŞARININ SIRRINI :uhm:

:teytey::teytey:kızlarr biraz şımarabilirmiyimmmmmmmmm:asigim::dance::dance::sm_cool::sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysositosositosositosositokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:tomato::tomato:

haysem bernuş nestai guleysa sumilat sibel psoriasis mehalim nurcum neslihancım çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi çoookkk seviyorumŞenizŞeniz

lahana arkadasım beni çok fena gaza getirdin helal olsun sana

canım benim sen hep çok iyiydin zaten senide heveslendirdiysem ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5
çok güzel bir duygu ya yağlardan kurtulmak eşyalarım hep büyük geliyo komşularım yeter fazla zayıflama diyor ama ben sizlerden aldığım gazla hedefimi 57 kiloya çektim
ama bundan sonra daha az kilo vermeye çalışıcam 2 haftada 6 kiloya yakın vermişim:sm_cool: çok şaşırdım birazda korktum açıkçası nasıl verdim diye bu site ve 14. takım sayesinde hihoyyyt bu hafta kilomu korumaya çalışıcam :içelim:

tebrikler arkadaslar supersinizzzzzzzz.......sevgili takim kaptani neslihan :) ben hafta sonu annemin yaninda olcam pazar aksmai gorusuruz arkaadslarbyyyyy

tebrikler arkadaşlar.ohh be ne güzel şey şu takım ruhu.nukeray bravoooooo tebrikler canım.bugün sohbettte sadece3 normal salta ve yoğurtlu brokoli yedimm.canlar noluuur bana bi fikir verin.bugün hastalığımın 3.günü lahana yapayımmı.

tebrikler arkadaşlar.ohh be ne güzel şey şu takım ruhu.nukeray bravoooooo tebrikler canım.bugün sohbettte sadece3 normal salta ve yoğurtlu brokoli yedimm.canlar noluuur bana bi fikir verin.bugün hastalığımın 3.günü lahana yapayımmı.
teşekkür ederim canım szin sayenizde kurtuluyorum kilolrdan burada olmasaydım şu an kaç kilo olacapımı düşünmek bile istemiyorummsenağlama
lahana diyetini yapabilirsin tabi daha öncede yazmıştım sana yapabilirsin diye gözünden kaçmış heralde ben ilk yaptığımda reglim düzensizdei o zaman lahana diyetine başladım sabahı regli olmuştum önce moralim bozuldu ama bırakmadım diyeti vücudumdaki fazla suyuda atmıştım lahana diyetiyle çok rahat geçmişti

Back