- Konu Sahibi Pinarbartu
-
Kız ben kaçkez denediysem uzun zamandır kabul etmiyor yapıyorum olmuyor başkasının msjını önce degerlendşrmeniz gerekiyoır diyor sanada kızlarada repmidir nedir yapmak istediysem olmadıkizlar ben onceden abhsetmistimm size su rep olayini ben surekli sizlere rep gonderiyorum gerci belli sure gecmesi gerek ama aklima geldikce bakip yolluyorum sizlerden hic rep gelmiyo
sagda kotu icerik felan yaziyo ortada terazi gibi bir sekil varr mesela ban verecekseniz benim resmimin sag kosesinde var oraya basip birseyler yaziyorsunuz vede okeyliyorsunuz bu kullaniciya puan getiriyo
size gelen repleride en yukarda kullanici paneli diyo oraya basip gorebilirsiniz zaten hemen o sayfadaa abone oldugunuz konunun altinda gosteriyo kimin ne yazdigi puan verdigi
anlamadiginiz yer olursa soyleyim kizlar bekliyorum replerinizzi
kızlar pcde sorun var yarın giremeyebilirim hatta bir kaç gün pcyi açınca masa üstü bomboş okadar uğraştım masa üstü yöneticisinden açtım ama ses falan yok sadece neti açabildim kapatamıyorumda reset çekiyorum bilgisi olan acil yazsın acaba formatmı gerekiyor ne oldu buna
günaydın arkadaşlar
9. takımdan selamlar sevg,ler getirdim
kahveniz var mı yapında içelim hadi
ya galiba 25 kisiye verdikten sonra ayni kisiye verebiliyorsun tam bilmiyom yanliz kiz senden varda repp diger arkadaslardan yok sende guzel yazisi olan herkeze rep kullan bencee guzel birseyKız ben kaçkez denediysem uzun zamandır kabul etmiyor yapıyorum olmuyor başkasının msjını önce degerlendşrmeniz gerekiyoır diyor sanada kızlarada repmidir nedir yapmak istediysem olmadı
kiz senin su kurs isi hic olmadi yaa nerden cikti gerci senin icin guzel birsey ama bizim icin degillooof ya geçmişi okuyamıyorum.ya hep aklımdasınız.buraya çok alışmışım yaa.sanki sizlerle yazışmadan kilo veremiyecekmişim gibi geliyo.ama merak etmayin pek bişey yemiyorum.yanımda bugün kepekli tost ve elma götürdüm.onu yedim.akşamda 1 tabak kuru fasülye yedim.bende eğer bi aksilik olmazsa yaparım pirinci.geçen sefer pek işe yaramamıştı ama bu sefer yaparım inşallah.
yaa kursta zayıf şık kişileri görünce daha çok zayıflamak istiyorum.kurs bitinceye kadar 8 kilo kadar veririm heralde.eeee ne idim ne olcam inşallah.ama ben bu hafta tarılmıycam arkadaşlar.çook şişim.eğer cumaya kadar kendimi rahat hissedersem tartılırım.
tubacım kolay gelsin canım kurstaki zayıf hatunları görünce daha çok motive olursun ben eminim senin istediğin kiloya ulaşacığına:lepi:takımda en kararlı ve istikrarllı giden sensin:lepi:
ben lapamı yaptım birazdan nyiycem hadi hayırlı ve uğurlu olsun lapa diyetimiz kızlarr:teytey::teytey:
günaydın arkadaşlar
9. takımdan selamlar sevg,ler getirdim
kahveniz var mı yapında içelim hadi
gunaydın kızlar
bende yesılcayımı ıctım
sporumu yapcamhihoyyyt
sonrada lapamı yapıp yerım, ben kırmızı lahana salatası yapcam yanına sızler napıyorsunuz
tubacım bugün lapa yersen şişkinliğin gider
tunaydinn kizlar bu arada ya bugun carsamba burda okullarin tatil gunuu oyuzden herkez evde gec kaldim yenicee kahvalti yapildi onlari topladim daha yatak odasi duruyoo onu topliyacam niveayi yapmam lazim dun aksam iki defa yaptimm
bugunde sabah aksam yapmayi dusunuyorumm anam canim cikti yanlizz cok yoruldum aksam yaptim cunku iki defa ustustee
ya bence cook faydasi var yaa
bu arada bu takimda kimler yapmiyo bakim su niveayii sart kosalim yapilmasi iicn cunku gertcekten superr
haysem canimm sen yapiyordun dimii senin icinde cok iyi olur neden dersen cok kilo verdin ya sarkma felan olmasin diyee
bendeki selulitlerr gitti valla superr oldum az dahada kilo verirsemm allahhh tutmayin beni
su siyahlardan kurtulacamm allahin izniylee
ayy bende siyahlardan kahverengilerden kurtulmak istiyorummm:teytey:
:lepi::lepi::lepi:
bende varım bende yarın yapalım lapa inşallah bu sefer işe yarar bende bakıcaz artık hazır regli dönemindeyimde:sm_cool:
şimdi gelelim bu güne şimdi 2 galete peynir ve 1/5 kadar yumurtanın beyazından yedim sarı hiç yemiyorum yarım bardakta cola zero içtim şimdi yürücem bende ya şu nıvea cd si olan biri acep msn den gönderemezmi bana ben indiremedim beceripte yaa
kız nesli sen yolla bana he kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?