Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sabahkı lapam cok oldu bır cay bardagı pırınc koymustum hepsını yıyemedım
oglen bırazdaha az yapmayı dusunuyorum, buseferde domateslı yapayım bende
evımı toparlayıp, kızımı okuldan alcam sonra gorusuruz kızlar...

Ya ne güzel yiyorsun lapa ben hiç yiyemem

Lapamı iyy yiyemem bu aralarcokacimcoook

hattun kızlar ben geldim ama çok kalamıcam
bende yedim şimdi 1 çay bardagı lapamı 3 kaşıkta yogurt koydum son 2-3 kaşıgını kızım yiyo ama
dogadan form çayımıda yaptım içicem birazdan
nesrincim sen bence bi bilgisayarcıya göster canım daha fena olmadan
adaşım ohhh sonunda kurs başladı rabbim istediğin yerlere getirsin seni
bol bol bizede dua et canım
nesli kız aferin sana şişko spora devam bogazı tutamasan da bakalım yarın ne olcaz ben dün gece bi 71 i gördüm ama lapa bana ne yapar bilinmez gecen sefer şişmiştim bugün adetimin 5 ci günü adetliyken işe yarar belki hee ne dersiniz
misafirim gelicek duramıcam fazla ben kaçar haydinnn byy

kızlar meyve olarak 2 portakal yedım
oglenkı lapamı bıraz gec yaparım sımdılık canım ıstemıyor, aksama yapmam gunde 2 kez yemıs olurum.
tugba ben yogurtla yemıyorum, salatayla yemen daha dogru olur bence ama bılemıyorum yarın tartıda gorecez hepımızı-tatlicadiarzu-

canlar nasılsınız
tuğbacım pc yi netten araştırdım çözüm yolları sunmuşlar bi deniycem sisitemi zarar görmüş olmazsa artık baktırcam eşimde ilgilenmez böyle şeylerle o yüzden bizde sorun

bi dene bakalım canım ınsallah sorun cozulurde daha sık gırersın, zaten pek gıren olmuyor bu aralar
sen lapa dıetı yapıyormuydun

Neslihancım bende düşündüm bulyon koymadım

Haticecim kolay gelsin Allah sağlıkla gidip gelmek nasip etsin canım

gunaydın kızlar
bende yesılcayımı ıctım
sporumu yapcamhihoyyyt
sonrada lapamı yapıp yerım, ben kırmızı lahana salatası yapcam yanına sızler napıyorsunuz
sibelcim ben havuç rendesi kattım bol limon çok güzel oldu ayrı ayrı pişirmedim bi kez pişirdim üç ögünlük oldu inşaAllah 66 da olurum dikkat etmedigim için bu hafta daha fazla verebilecegimi sanmıyorum bir kaç gün önce 66 buçuktum

bi dene bakalım canım ınsallah sorun cozulurde daha sık gırersın, zaten pek gıren olmuyor bu aralar
sen lapa dıetı yapıyormuydun
Yapıyorum hihoyyytama lapadan başka hiç bir şey yemedimcokacimcoook bol su içtim akşamıda atlatırsam tamamdırkaydirigubbakcemile2 pc de geç saatte deniycem baya zaman alıyor onla uğraşmak

bende bırazdan yapcam domates koyuyum dıyrdum ozaman havuc rendesıde katıyım bakalım nasıl olcak, ınsallah ıstedıgın gıbı 66 olursun canım bende merak edıyorum artık yarın gorcez...

Bende bi sizin gibi lapa yemeye başlasam ve yesem.Hİç lapa diyeti yapmadım ama bir gün yapacam inşalalh
havuçlu bir dene istersen yerimsenibenyoksa sade lapa çok iğrençkafamçokkarıştı
olmazsa sibelin neslihanın yaptığı gibi dene hangisi hoşuna giderse

mrb arkadaslar nasilsiniz bugun
ben yediklerimi yazim size yorumlarinizi bekliyorum soyle oklavali olanlarindanklava::roflol:
sabah az leblebi ,sonra bi bardak icine az musli ve sut kattim onu yedim
oglen ,2 dilim pizza yedim:çok üzgünüm: sonraaa bi bardak yesil cay ictim ,bi tanede mandalina
aksam uzeri veya birazdan haslanmis asurelik bugdag ,icine roka dograyip birazda yogurt katip yicem aksam yemegi olarak ,
sonra yine bi yesil cay icerim gunu bitirirm

sanirim benim bu hafta kilo vermem biraz duruldu ,fazlada kacmaklarim olmadi sporda yaptim nedense bilmiyorum
bakalim yarin ne olak

havuçlu bir dene istersen yerimsenibenyoksa sade lapa çok iğrençkafamçokkarıştı
olmazsa sibelin neslihanın yaptığı gibi dene hangisi hoşuna giderse

evet lapa igrenc oluyo ,calisiyorum yapamiyorum ama ,yaptigim zaman hic normal yiyemiyorum ,tek yogurt katip yiyorum degilse hic agzima alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…