- Konu Sahibi Pinarbartu
-
günaydın arkadaşlar
9. takımdan selamlar sevg,ler getirdim
kahveniz var mı yapında içelim hadi
kızlar sabahkı lapam cok oldu bır cay bardagı pırınc koymustum hepsını yıyemedım
oglen bırazdaha az yapmayı dusunuyorum, buseferde domateslı yapayım bende
evımı toparlayıp, kızımı okuldan alcam sonra gorusuruz kızlar...
kızlar sabahkı lapam cok oldu bır cay bardagı pırınc koymustum hepsını yıyemedım
oglen bırazdaha az yapmayı dusunuyorum, buseferde domateslı yapayım bende
evımı toparlayıp, kızımı okuldan alcam sonra gorusuruz kızlar...
Senin kurtulmana az kaldı sende bu azim varkenhihoyyyt
Ya ne güzel yiyorsun lapa ben hiç yiyemem
canlar nasılsınız
tuğbacım pc yi netten araştırdım çözüm yolları sunmuşlar bi deniycem sisitemi zarar görmüş olmazsa artık baktırcam eşimde ilgilenmez böyle şeylerle o yüzden bizde sorun
Neslihancım bende düşündüm bulyon koymadımcanim bende senin gibi kirmizi lahana yapacam kizlar ben size birsey diyimmi ben lapayi tavuk bulyonlu yapiyorum ama azicik atiyorum tat veriyo super oluyo yemede yaninda yat nasil ama dogru degil ama fazla bir sy yapacaginida sanmiyorum eger yiyemesseniz benim gibi yapabilirsiniz kizlarr
bende terledim sporumu yaptimm geldim oh be simdide magazaya gidecem bakayim neler var az hava alim evde bunaldimm
Kızlar tünaydın.İşlerimin yoğunluğundan bu aralar affedin beni.Birde pazar günü ankaraya gidiyorum çarşamba günü dönücem.Bir sürü toplantım var.Bi geçmişi okuyayım.Diyete de sporada devam ediyorum.Yalnız dün akşam yapamadı spor yorgundum çok.Haftada 1-2 gun yapamıyorum genelde.
sibelcim ben havuç rendesi kattım bol limon çok güzel oldu ayrı ayrı pişirmedim bi kez pişirdim üç ögünlük oldu inşaAllah 66 da olurum dikkat etmedigim için bu hafta daha fazla verebilecegimi sanmıyorum bir kaç gün önce 66 buçuktumgunaydın kızlar
bende yesılcayımı ıctım
sporumu yapcamhihoyyyt
sonrada lapamı yapıp yerım, ben kırmızı lahana salatası yapcam yanına sızler napıyorsunuz
Yapıyorum hihoyyytama lapadan başka hiç bir şey yemedimcokacimcoook bol su içtim akşamıda atlatırsam tamamdırkaydirigubbakcemile2 pc de geç saatte deniycem baya zaman alıyor onla uğraşmakbi dene bakalım canım ınsallah sorun cozulurde daha sık gırersın, zaten pek gıren olmuyor bu aralar
sen lapa dıetı yapıyormuydun
sibelcim ben havuç rendesi kattım bol limon çok güzel oldu ayrı ayrı pişirmedim bi kez pişirdim üç ögünlük oldu inşaAllah 66 da olurum dikkat etmedigim için bu hafta daha fazla verebilecegimi sanmıyorum bir kaç gün önce 66 buçuktum
havuçlu bir dene istersen yerimsenibenyoksa sade lapa çok iğrençkafamçokkarıştıBende bi sizin gibi lapa yemeye başlasam ve yesem.Hİç lapa diyeti yapmadım ama bir gün yapacam inşalalh
havuçlu bir dene istersen yerimsenibenyoksa sade lapa çok iğrençkafamçokkarıştı
olmazsa sibelin neslihanın yaptığı gibi dene hangisi hoşuna giderse
canım bır dene belkı seversın, bende onceden oyle dıyordum ama salatayla falan fena olmuyor....
havuçlu bir dene istersen yerimsenibenyoksa sade lapa çok iğrençkafamçokkarıştı
olmazsa sibelin neslihanın yaptığı gibi dene hangisi hoşuna giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?