Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su 6 lı rakamlardan 5 lere inmek zor olur her seferinde ama ben basarmak istiyorumm
nuray kıs senin kilon gayet iyi su an kahvelerden siyahlardan kurtulmalısın benceartk 63 kilo gayet normal ama burayla incecik olucazz

:lepi::lepi::lepi:
bende varım bende yarın yapalım lapa inşallah bu sefer işe yarar bende bakıcaz artık hazır regli dönemindeyimde:sm_cool:
şimdi gelelim bu güne şimdi 2 galete peynir ve 1/5 kadar yumurtanın beyazından yedim sarı hiç yemiyorum yarım bardakta cola zero içtim şimdi yürücem bende ya şu nıvea cd si olan biri acep msn den gönderemezmi bana ben indiremedim beceripte yaa
kız nesli sen yolla bana he kııı

iii canım kızlar içerde kıyamet koparıyolarr ayyy cıldırcam bende yapıyım yarın lapayı bakalım
bu arada nasıl yiceksiniz ben yogurtla yerim nane kırmızı biberde atarım öle güzel oluyo
bu hafta 1 kase aşure harici çok ii gidiyodu dün misafir gelince maf oldum yaaa neyse bugün 2 kez yürücem inşallah
sen nasılsın canım yaa
bu arada sumilat senin ismin gülşah tı dimi
kusuruma bakma ne olursun canım ya hala tereddüt ediyorum şu isim konusunda

sporumu bıtırdım yanıma sıseyle su aldım geldım kızlar:dance:
benım cocuklar uyurken spor yapmak daha ıyı oldu gercekten
ooo herkes yarın lapaya baslıcak, yıne bırıncıyız desenıze:hooray:

ayy canım kusura bakma ama birinin ismi gülşah onu cıkaramadım
ayyy inanın şu bilgisayarın karşısına yazacam isimlerinizi de görüyim diye
kusura bakma nur yaaa
ya kızlar ben şimdi indiriyorum nivea cd sini hepsini indirip mi açıcam nasıl yapıcam
gecen sefer 1 cisini indirmişti,m acılmıyo diye diğerlerini indirmedim şimdi hepsini tek tek masa üstüne indiriyim sonra ne yapıyım bi anlatın bakam hattun kızlarım

buarada ben sabah bir dilim kepek ekmek ve peynir yedim.öğlen barbunya yedim.akşama annemlerde lahmacun var oraya gitcem.onu yememeye nasıl dayanacam bilmiym

ben lapayı havuç salatasıyla yiycem bol limonlu soğanlı falan hepten sade yiyemem bir ögünüde yoğurtlu yerim
kızlar lapayı bugündenmi pişircez

slm neslihan ben nivea body yapmiyorum ama her aksam steper ve bisiklet yapiyorum okulada araba almiyorum onun sayesinde gunde 45 yururus yapiyorum:lepi:

su 6 lı rakamlardan 5 lere inmek zor olur her seferinde ama ben basarmak istiyorumm
nuray kıs senin kilon gayet iyi su an kahvelerden siyahlardan kurtulmalısın benceartk 63 kilo gayet normal ama burayla incecik olucazz
canım benim daha kurtulamadım siyahlardan göbek ve basen sorunum var şimdi bacaklarım kollarım inceldi basen ve göbekte fazla bir incelme yok e göbek oluncada her isteğimi giyemiyorum ama az kaldı sizlerin sayesinde onlardanda kurtulucam:lepi:

ben lapayı havuç salatasıyla yiycem bol limonlu soğanlı falan hepten sade yiyemem bir ögünüde yoğurtlu yerim
kızlar lapayı bugündenmi pişircez
akşamdan pişirme canım sağuyunca çok kötü oluyo tadı
en iyisi bence her öğüne 1 çay bardağı pirinçle pişirmek

kızlar ben bu gün fazla kaçırdım galiba bir bakın yediklerime

öğlen yazmıştım çorba 1 dilim ekmek diye normalde akşmada çorba vardı sadece
komşum geldi kus kus makarna istemişti kızım yaptım komşumun karnı açmış oturduk bizde çocuklarla beraber saat 4 gibi 2 küçük tabak makarna 4 kaşık yoğurt
sonra ekşili köfte yaptık saat 6 da 1 küçük kase ekşili köfte çorbası başka bir komşuda aşure getirdi yarım kase oda küçük kase aşure yedim birde arada üçübiarada nescafe ay çok mu olmuş ne -tatlicadiarzu-

bu lapa diyetinde bol gun boyu pirinc pilavi mi yiniyor (yagsiz tabi) yaninda baska ne serbest arkaadslar deneyen varsa bilgi versin tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…