- Konu Sahibi Pinarbartu
-
buarada ben sabah bir dilim kepek ekmek ve peynir yedim.öğlen barbunya yedim.akşama annemlerde lahmacun var oraya gitcem.onu yememeye nasıl dayanacam bilmiym
tunaydinn kizlar bu arada ya bugun carsamba burda okullarin tatil gunuu oyuzden herkez evde gec kaldim yenicee kahvalti yapildi onlari topladim daha yatak odasi duruyoo onu topliyacam niveayi yapmam lazim dun aksam iki defa yaptimm
bugunde sabah aksam yapmayi dusunuyorumm anam canim cikti yanlizz cok yoruldum aksam yaptim cunku iki defa ustustee
ya bence cook faydasi var yaa
bu arada bu takimda kimler yapmiyo bakim su niveayii sart kosalim yapilmasi iicn cunku gertcekten superr
haysem canimm sen yapiyordun dimii senin icinde cok iyi olur neden dersen cok kilo verdin ya sarkma felan olmasin diyee
bendeki selulitlerr gitti valla superr oldum az dahada kilo verirsemm allahhh tutmayin beni
su siyahlardan kurtulacamm allahin izniylee
canım benim daha kurtulamadım siyahlardan göbek ve basen sorunum var şimdi bacaklarım kollarım inceldi basen ve göbekte fazla bir incelme yok e göbek oluncada her isteğimi giyemiyorum ama az kaldı sizlerin sayesinde onlardanda kurtulucam:lepi:su 6 lı rakamlardan 5 lere inmek zor olur her seferinde ama ben basarmak istiyorumm
nuray kıs senin kilon gayet iyi su an kahvelerden siyahlardan kurtulmalısın benceartk 63 kilo gayet normal ama burayla incecik olucazz
akşamdan pişirme canım sağuyunca çok kötü oluyo tadıben lapayı havuç salatasıyla yiycem bol limonlu soğanlı falan hepten sade yiyemem bir ögünüde yoğurtlu yerim
kızlar lapayı bugündenmi pişircez
sibel üstte bir link vermiş oarayı okursan yazıyor orda sengözlerimebaksanabbu lapa diyetinde bol gun boyu pirinc pilavi mi yiniyor (yagsiz tabi) yaninda baska ne serbest arkaadslar deneyen varsa bilgi versin tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?