• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm yukardaki linkte var sorularının cevabı nuray bence çok degil sadece cesit fazla ondan sana cok geliyor ama su 3 übir aradaların 2 si bir aradasından alırsan daha güzel olur

cnm yukardaki linkte var sorularının cevabı nuray bence çok degil sadece cesit fazla ondan sana cok geliyor ama su 3 übir aradaların 2 si bir aradasından alırsan daha güzel olur

sağol nurcummŞeniz haklısın uzun zamandır çeşitli şeyler yememiştim birden bana fazla gbi geldi rahatladım şimdi nescafede ikisi bir arada içeyim bundan sonra

senin lahana diyeti ne alemde lahana arkadaşımŞeniz

bu lapa diyetinde bol gun boyu pirinc pilavi mi yiniyor (yagsiz tabi) yaninda baska ne serbest arkaadslar deneyen varsa bilgi versin tsk

canim soyle soyleyim sana bencee super bir diyet uygularsan iki gun ama ben bir gun yapiyorumm bilmem sizin tercihiniz ne olurr
her ogun bir cay bardagi pirince uc cay bardagii su koyuyoruz yag ve tuz yok yaninda aslindaa yogurt yenilmiyo sadece salatalik domates felan baharat serbest
sahsen ben tam anlamiyla yaptigim zaman en az bir gunde 500 gr veriyorum ama ertesi gun yememk kaydiyla hep iyi sonuc aldimm bakalimm iste onemliu olan ertesi gunn yememk

ıyıyız canım, sen nasılsın
yarın yapıyormuyuz lapayı

evet ec=vet hepimiz lapa yapalim insallah bu arada ben v=bugun yapacaktim guya yapmamdim yaa pisirdim oyle duruyo ne israfci oldum su diyet yuzunden amann amannn
hadi bakalim iki gun ustiste mi yapacaksiniz peki ondada karar verelim beraber hareker ederiz
suana kadar v=ben iki gun ust uste yappmadim ama cogunlik ne derse ona gore hareket ederimm yanii

ayy kizlar ya aben su kizi yatirayim deli etti beni yine yattigi yokk en iyiis sallayimm belki uyurrrr

ben ıkı gun yapmak ısterım ama bılmıyorum
canım hele bı yarın yapalımda sonra bakarız duruma
sabah kahvaltısı yok degılmı, sadece pırınc lapası yıcez

ben ıkı gun yapmak ısterım ama bılmıyorum
canım hele bı yarın yapalımda sonra bakarız duruma
sabah kahvaltısı yok degılmı, sadece pırınc lapası yıcez
tamam canim yarin bakarizz duruma gore iki gun yapip yapmiyacagimiza karar veririz
hep lapa yenilecek sabah aksam

son yazdiklarinizi gore bilmek icin sayfayi kapatip acmam gerekiyo ya ufffff

ki ztabiki sayfayi yenilemen gerekiyo sen desen ondan bizim yazdiklarimizi gormuyonn iki dakkaya bir sayfa yenileki kimin yazdigini goer canimm

kizlar ben onceden abhsetmistimm size su rep olayini ben surekli sizlere rep gonderiyorum gerci belli sure gecmesi gerek ama aklima geldikce bakip yolluyorum sizlerden hic rep gelmiyo
sagda kotu icerik felan yaziyo ortada terazi gibi bir sekil varr mesela ban verecekseniz benim resmimin sag kosesinde var oraya basip birseyler yaziyorsunuz vede okeyliyorsunuz bu kullaniciya puan getiriyo
size gelen repleride en yukarda kullanici paneli diyo oraya basip gorebilirsiniz zaten hemen o sayfadaa abone oldugunuz konunun altinda gosteriyo kimin ne yazdigi puan verdigi
anlamadiginiz yer olursa soyleyim kizlar bekliyorum replerinizzi

kiz nerdesin yaww sende dizi izlemeye gittin sanirim ne yapim bende gidiyorum kizlarr hadi hepinize iyi gecelerrr opuldunuz yarin gorusuruzz
lapa yapmayi sakin unutmayin kizlarr

bende sayfayı açık unutmuşumsırnaşık şey
pc yi kapamaya gelmiştim farkettim ben 1 gün yapmayı düşünüyorum lapa diyetini
iyi geceler kızlarr:teytey::teytey:

Back