• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heee yaptım tabi. bi haftada 4 kilo verdim.ama 2 kilosu geri geldi bile.benden 3.gün bişeyler çıktı.şimdi söylemiyeyim.son gün kum ve çamur döktüm okadar.ama arda düktüm ben herşeyi çok şükür.çoğu ağrım geçti ama şükür.

nasıl yani kum çamur nasıl döktün :bbo:

rose yine bas basa kalcaz gibi reklam arasi girdim nasilsin hemsom

sağol iyiyiym be hemşom.bugün paylaşım çok olunca biraz keyfim yerine geldi.kız ne vuruyon balık yiycem deyince.bugün son canımın istediğini yediğim gündü.sabhtan itibaren normal beslenmeme dönüyorum.sebze ve salata yiycem yine.76 ya düşüğncetye kadar kaçamk yok.
sen nasılsın.

nasıl yani kum çamur nasıl döktün :bbo:

iyiym sen nasılsın canım.geçmiş okuyom diyonda .sende geenelde yedikelrini yazıop çıkanlar arasındasın. neyse geçen hafta beden temizliği yaptım yaa.işte yediklerim ve içtiklerim neticesinde 3.gün toksin gibi zararlı şeyler döküldü.son gün de kum döküldü.yani kummuş araştırmalarım neticesinde.

iyiym sen nasılsın canım.geçmiş okuyom diyonda .sende geenelde yedikelrini yazıop çıkanlar arasındasın. neyse geçen hafta beden temizliği yaptım yaa.işte yediklerim ve içtiklerim neticesinde 3.gün toksin gibi zararlı şeyler döküldü.son gün de kum döküldü.yani kummuş araştırmalarım neticesinde.

boş zamanım oldugu sürece hep burdayım hatta çogu zaman evden cıkmdan buraya girip yazıyorum herkes yogun tabi bi tek ben degil ama yine de yazmaya calısıyorum sadece yediklerimi degil ki

bugün yediklerimi yazayım
sabah:3dilim ekmekle klasik kahwaltı
öğlen:1tabak yeşil fasulye zeytinyağlı 1dilim ekmek
akşam:1kase domates çorbası
aralarda elma we muz
bukadar hanımlar öpüorum hepinizi iyi geceler

slm kızlar
yardım istiyorum motivasyona ihtiyacım var önüme ne gelse yiyorum 2 kutu nutella bitirdim c.tesiden beri söylüyorum ki beni azarlayın kafayı yicem kendimi durduramıyorum biraz önce tartıda 68,5 gördüm dellendim ne yapcam ben yaaa yardım yardımmm

slm kızlar
yardım istiyorum motivasyona ihtiyacım var önüme ne gelse yiyorum 2 kutu nutella bitirdim c.tesiden beri söylüyorum ki beni azarlayın kafayı yicem kendimi durduramıyorum biraz önce tartıda 68,5 gördüm dellendim ne yapcam ben yaaa yardım yardımmm

kız ne nutellası.şimdi benimde canım istetcen .al sana nutella:mymeka: al sana motivasyon:mymeka:al sana geri gelen artı 2 kilo:mymeka:.
dellendinmi anacım sen.kendine gel.her klo verdiğinde nutella ye ozaman.hadi geçen sefer hastalancam ondan demiştin.şimdi bu neee. bidaha görmiyeyimde duymıyayımda yediğini hemde kavonoz bitirmiş.:mymeka:

bend eyatıyorum sbah benim kız kursa başlıyo erkenden onu götürmem lazım.hafız olcak inşallah teyzeleri.

bu aksma ufak bi tabak makarna yedim ay walla ben iyce sasirdim ya aklim karisik bugun annem hastaneye yati onun sonuclari daha gelmedi yarina kaldi .... bu makarna yemek icin sebeb degil tabisenağlama ama ufak bi tabak baskada bi sey yemedim ama... bu aksam arkaads gelcek dun gece gibi giremem simdilik by

ayy canım hemşom daha yeni gördüm bu msjı .aslında defalarcada okumuştum bu sayfayı ama gözden kaçmış demmeekki.allah ancığının şifasını versin inşallahtez zamnda iyi olup evine geri döner inşallah canım.tekrara geçmiş olsun.
bende canım sıkkınken moralim bozukken inadına yiyenlerdenim.oyüzden eşime hep drim aman beni üzme diye...:1no2:

günaydın bayanlar,öncelikle sabah kahvaltımı yazayım 1 dilim kepek ekmek,peynir,zeytin
geçmişte yazılı olanları şimdi okuyabildim.kilo verme konusundaki kurallarınıza katılıyrm.paylaşım durumuna gelince ben çalışıyrm sabah 8 den akşam 5 e kadar.buarada ben burda fırsat buldukça yazabiliyrm akşama kadar pc başında bir işim yok.sonuçta iş burası çalışmam gereken saatler yaniii.akşam eve gidince çok hızlı yemek hazırlıyrm ve spor yapmaya çalışıyrm.çünkü eşim 6 da geliyr.8 gibi mutfaktaki işim bitiyr ve genelde ya gezmeye gidiyrz ya da misafir olayım oluyr.benim daha bebişim yok.1 yıldır istiyrz ama daha kısmet olmadı buyüzden eşim benim bu olayı oturupta düşünmemem için genelde ortam yaratmaya çalışıyor çünkü stres olup taktığım için.kendimi kilo verme olayına kaptırmamın tek sabebide ciddi manada bebişi düşünmek istememekti.bu yüzden kilo verme konusunda azimliydim.serince ve rose arkadaşlarımız siyah arkadaşımızın katılmasını istiyorlar.paylaşımda bulunamamın sebeplerini yazdım.o arkadaşımızın sizin motivasyon açısından iyi olcağını düşünüyorsanız istenmediğim yerde kalmak istemem arkadaşlar.sadece şunu bilin ben kilo vermekte kararrlı ve istikrarlı olduğum için burdaydım.tek kilo vermek yetmez gelip paylaşımda da bulunacaksın derseniz keşke olsaydıda gelseydim ben istemezmiydim fakat imkanım olmadıgı için gelemiyrm. neyseee yaaa çok yazmışım.toplu paylaşım gibi olmuş :)

slm kızlar

canım gunaydın bayagı fazla kacırmıssın bencede...zaten o nutellayı bır kasık aldınmı devamı gelıyor tutamıyorsun kendını bır kasık daha bır kasık daha derken bıtıyor...toparlan bencede sık sık bıze katılmaya calıs...

guleysacım...daha bu hafta bellı olucak katılıp katılamayacagın.....bebıs konusunuda takma lutfen benımde 3 yıl olmadı...hemen hemen aynı saatlerde calısıyoruz senınle ...ben kalmanı ısteyenlerdenım lutfen hemen karamsar olma olurmu?

dun yedıklerıme gelınce...

sabah yemedım saat 11 de yogurt yedım o kadar
öglen 2 tane tavuk göğsü..
1 saat yuruyus..
saat 4 de 2 adet kayısı
aksam 1 dılım sebzelı kek..ve yogurt yıne..

sabah tartıldıgımda kılo verdıgımı gördum ve cok sevındım...ıyıkı varsınız..surda 1 ay sonra daha ıyı olacagıma emınım artık...

destina şimdi varmı bebişin?tedaviylemi yoksa kendiliğinden mi oldu.canım sonuçta bu bir grup paylaşımda bulunacakları kişinin benim değilde diğer arkadaşın olmasını istiyorlarsa neden burda onları rahatsız etmiş olayım ki.

dun yedıklerıme gelınce...

sabah yemedım saat 11 de yogurt yedım o kadar
öglen 2 tane tavuk göğsü..
1 saat yuruyus..
saat 4 de 2 adet kayısı
aksam 1 dılım sebzelı kek..ve yogurt yıne..

sabah tartıldıgımda kılo verdıgımı gördum ve cok sevındım...ıyıkı varsınız..surda 1 ay sonra daha ıyı olacagıma emınım artık...

buarada sabah kahvaltısı çok önemli bence yaaa.mutlaka yapmaya çalış.gün içindeki yediklerinin en aza düşmesini sağlıyor.ben eskiden simitle geçiştirirdim.2 aydır iş yerine getiriyrm

var canım 2,5 yasında bır kızım var allah bagıslarsa hepımızınkı korusun....ben olabıldıgınce yememeye calısıyorum canım cok denedım bırsey yedımmı devamı gelıyor...

Back