günaydın bayanlar,öncelikle sabah kahvaltımı yazayım 1 dilim kepek ekmek,peynir,zeytin
geçmişte yazılı olanları şimdi okuyabildim.kilo verme konusundaki kurallarınıza katılıyrm.paylaşım durumuna gelince ben çalışıyrm sabah 8 den akşam 5 e kadar.buarada ben burda fırsat buldukça yazabiliyrm akşama kadar pc başında bir işim yok.sonuçta iş burası çalışmam gereken saatler yaniii.akşam eve gidince çok hızlı yemek hazırlıyrm ve spor yapmaya çalışıyrm.çünkü eşim 6 da geliyr.8 gibi mutfaktaki işim bitiyr ve genelde ya gezmeye gidiyrz ya da misafir olayım oluyr.benim daha bebişim yok.1 yıldır istiyrz ama daha kısmet olmadı buyüzden eşim benim bu olayı oturupta düşünmemem için genelde ortam yaratmaya çalışıyor çünkü stres olup taktığım için.kendimi kilo verme olayına kaptırmamın tek sabebide ciddi manada bebişi düşünmek istememekti.bu yüzden kilo verme konusunda azimliydim.serince ve rose arkadaşlarımız siyah arkadaşımızın katılmasını istiyorlar.paylaşımda bulunamamın sebeplerini yazdım.o arkadaşımızın sizin motivasyon açısından iyi olcağını düşünüyorsanız istenmediğim yerde kalmak istemem arkadaşlar.sadece şunu bilin ben kilo vermekte kararrlı ve istikrarlı olduğum için burdaydım.tek kilo vermek yetmez gelip paylaşımda da bulunacaksın derseniz keşke olsaydıda gelseydim ben istemezmiydim fakat imkanım olmadıgı için gelemiyrm. neyseee yaaa çok yazmışım.toplu paylaşım gibi olmuş :)