• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kurallar bozmak ıcındır bu arada....

olmaz bozmaz yok bir kere bozuldumu öle gider... sıkıya alırsınız kendinizi.. bak öle kolay degil anacım guruplara girmek.. bak benim gibi bir adam bile dışarda kalıyo.. hahahahaha kendimi çok begenmiş buldum bu arada kaydirigubbakcemile5:roflol:

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

kurallar bunlar canım..

hee okudum...gayet sıkı kurallarmıs.....

ıstersen kilo verme yanı....fisfisfis

slm arkadaslar ilk once bugun yediklerimde basliyim sabah klasik kahvalti sonra oglen restoranta yedim cok isim vardi bugun balik pates yedim aksama hafif yerim artik...gelelim bizim sayfaya kuralarla olmaz bu isler herkes ben dahil daha fazla paylasimda bulunmamiz lazim demesi kolay tabi aksama kadar kosusturuyoruz hepimiz tugbacigim haklisin paylasim olmadimi tadi olmuyo insallah toparlanir yin eboyle donemleri cok atlatik 14 takim olarak yine atlatiriz uzme sen kendini ...

aynen öyle -tatlicadiarzu-
yok ama ya suan ki durumdan daha iyi en azından..

kıslar bakın önceki deneyimlerimden biliyorum.. burası olunca daha bir motive oluyo insan.. ben öbür sefer zorlanmadım.. en azında dilinden anlayan insanlar var... bu bulunmaz bir nimett.. hem arkadaşlıgı dotlugu güzel oluyo.. en azından kilo veriyon çıkmamak iiçinde kendini zorluyon güzel bu kurallar bence hiç taviz olmasın deneyin bence ..

bak rose da bırsey demeden cıktı bırde bızlere kızıyorrrr-tatlicadiarzu-

canım ben bişey demeden çıkmadım.kızm kursa gidiyo onu almaya gittim.hem benbim pc hep açık ve aşağıda.her fursatta okuyup mutlaka yazı yazıyorum.benim sayfam gece 1e kadar açık.
ben ne demek istediğimi anlatamıyorum heralde.ben sadece yediklerimi içtiklerimi yazıp çıkmıyorum.konuyu farklı yerlere çekmeyelim.tekrara söylüyorum benim sayfam hep açıkk.net kesilmedikçe ben hep online görünürüm.

destinam en yasli benim heralde 32 benim yasim... siyah gece gorusuruz artik gece kusu sneinle simdilik cici bakin kendinize

acabilirsem neden olmasın görüşürüz tabi.. kasımda bende 32 ye giriyorum sene olarak girdimde ay olarak girmedim... hem o kadrda yaş gurubu yok takmayın kafanıza böle şeyleri

he hadi bakalım konuşun bende cevap yazayım.ben ne dedim.2 gün müddet ya adam gibi paylaşım olur nyada bende 1.şık sadece yediklerimi ve cuma günde kilomu söyler çıkarım
2.şık tasımı tarağımı topl ar gidrrim.
3.şık burayı daha canlı hale getirip tıkır tıkıııır kiloları veririz.
toıptan bütün kurallar kabulümdür.
varmı itirazı olan.
yok biz bikaç haftadır olan durumdan memnunuz kimse kimseye ilşmesin diyosanız o başka.o monotomluğada ben gelemme.
ya bişey daha sorcam bizde somillat diye biri yokmuydu.takımdan çıktımı o.yoksa paylaşımda bulunuyoda ben mi fark etmedim.
siyah takıma girsin siyah takıma girsin siyah takıma girsin siyah takıma girsin. ya ya ya şa şa şaaaa siyah siyahhhh çok yaşa.:enbuyukkk:

haaa bide şuvar. ben önce geçmiş en öncesinden başlayarak okuyup son sayfaya gelirim.ona göre cevap yazıyorum.geçmiş okumadan bişey yazmam hiç.bilmem anlatabildimmi.

he hadi bakalım konuşun bende cevap yazayım.ben ne dedim.2 gün müddet ya adam gibi paylaşım olur nyada bende 1.şık sadece yediklerimi ve cuma günde kilomu söyler çıkarım
2.şık tasımı tarağımı topl ar gidrrim.
3.şık burayı daha canlı hale getirip tıkır tıkıııır kiloları veririz.
toıptan bütün kurallar kabulümdür.
varmı itirazı olan.
yok biz bikaç haftadır olan durumdan memnunuz kimse kimseye ilşmesin diyosanız o başka.o monotomluğada ben gelemme.
ya bişey daha sorcam bizde somillat diye biri yokmuydu.takımdan çıktımı o.yoksa paylaşımda bulunuyoda ben mi fark etmedim.
siyah takıma girsin siyah takıma girsin siyah takıma girsin siyah takıma girsin. ya ya ya şa şa şaaaa siyah siyahhhh çok yaşa.:enbuyukkk:

allah canını almasın kıs senin milleti bana düşman edecen ala ala.. kıs tamam paylaşım olsunda kimse cıkmasın valla gelecem söz.. hem kıs eskisi gibi azimli degilim valla bakk :mymeka:

kiz hakkatten gercekten yazmayi dusunmuyo sanirim by dedi gitti oda amanin kustu bize isste hihh kusturdunuz kizi
rose canim kusum neden ses vermiyon yoksa cok mu yedinn delikafadulden

ne yiycem kızm .ben senmiyim her sesiiz kalışında tıkınıp geliyon.ben ne zamn kilo verdim ozamn yiycem.bu hafta nbabamda gidicek daha sıkı geliyorum haftaya.spor yürüyüş aklına ne geliyosa yapcam.nisan sonu 73- 75 kilo mayıs 70 haziran 65-70 arası.:hooray::hooray::teytey::teytey::lepi::lepi:

kizlar kusura bakmayin by demeden ciktim oglani okula goturdum simdide kziim asagida komsum bakiyo tuvalete diye ciktim sburaya geldim neyse ben yine gidiyom haber verim dedim hadis iz konusun

ne yiycem kızm .ben senmiyim her sesiiz kalışında tıkınıp geliyon.ben ne zamn kilo verdim ozamn yiycem.bu hafta nbabamda gidicek daha sıkı geliyorum haftaya.spor yürüyüş aklına ne geliyosa yapcam.nisan sonu 73- 75 kilo mayıs 70 haziran 65-70 arası.:hooray::hooray::teytey::teytey::lepi::lepi:

şuma bak bi hele dün öle demiyodun ama degilmii.. verimde o kadar kilo gene alırım diyordun ne tez unutunnnnnnnnnnnn:mymeka::mymeka:
ben bir çişe gidim hele :utangac::utangac: yemek yapmam lkazım eve et kavuracam oglum istedi yanına patates salata banada brokoli haşlayacam yogutlu huplatımm... geliyom hemen

allah canını almasın kıs senin milleti bana düşman edecen ala ala.. kıs tamam paylaşım olsunda kimse cıkmasın valla gelecem söz.. hem kıs eskisi gibi azimli degilim valla bakk :mymeka:

amin canım amiiinnnnn.ne düşmanı olcaklar bee.sen bu takıma şartsın.çok sevdim ben seni.hep nesli bulur gelirdi bu takıma girsinmi şu girsinmi diye.bu sefrde ben diyorum.siyah gfirsin takıma. sen gel ben sana azimide gazı da veririm.kimsenin çıktığı yok.şu takımı bi gözden geçircez sadece.burası zayıflamak isteyenlerin paylaşım alaı.eeeeeeeeeeeeeeeeeee vatandaş gelip zayıflamıadığı gibi paylaşımda da bulunmuyosa yapacak bişey yok.bana bak takım arama şuan kendine.yine cumaya kadar kilo vermeye çalış her hafta.sanki takımdaymışsın gibi kilo bildirimi felanda yap.bu iş güvenlikçiliğe benzemez.kuşan kılcını gel buraya.

Back