• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar walla bende buraya karşı sorumluluk hissediyorum ders arasında gelip bakim dedim hem sayfaları dolduralım herkesin paylaşıma motiwasyona ihtiyacı war kaydirigubbakcemile5
yediklerimi akşam ewe gidince yazarım görüşürüz hanımlar

slm arkadaslar öglen dısardayım yenı geldım yazdıklarınızı okudum ve cok uzuldum ....lutfen kımse yılmasın herkes bırbırıne destek olsun...ve basaralım dıyorum...

ÖĞLEN YEMEĞİNDE yayla çorbası ve 1 dilim kepek ekmek yedim.bundan öncesindede havuç yedim.akşam kayınvalideme yemeğe davetliyim yarın yazarım.çıkmam lazım şimdi öpüldünüz

oo coşmuş buralar
neslihanın rakipleri ne cokmus yahu -tatlicadiarzu- benim bu kadar rakibim olsa hırsımdan incecik olmuştum valla -tatlicadiarzu-
haklısınız eskisi kadar paylaşım olmuyo ama bence bu kural olmadıgı icin degil motivasyon kayboldu sanırım. ben de eskisi kadar katılamıyo olabilirim sınav yaklastı cok stresliyim calısıyorum falan ama elimden geldigince yazmaya calısıyorum yine de oldugu kadar.
ya hic sorma guzelim ezli rakiplerim cok benim ama bu siyah benim tam anlamiyla morel depom
iste bu kiz eger soyledigi gibi gitmezse benden korkun bu bana ulasirsa yedik naneyi
ayrica sanada soyle soyleyim canim benim gercekten daha cok girmeye cabalasak daha iyi olacak sende cogu zaman ne yedigini yazip cikiyorsun ve sen bekarsinda bizim gibi bahanelerinde yok elbetteki ders calisma demiyoruz ama en azindan pcnin karsisina azcayimi alip arkadaslarla motive olacagim diye gelip oturmak lazim sadece yedigimi yazimde cikim olmuyo yani demi bu hepimiz icin alinmaca kirilmaca yok sadece senin icin soylemiyorum bunu

Kızlar dun gece ıyı kaynatmıssınız burada oku oku yenı bıtırdım valla-tatlicadiarzu-
Sıyah arkadasımız katılmıs aramıza hosgeldın canım herzaman beklerız senıkaydirigubbakcemile5
Serınce arkadasımızda ızın ıstemıs anlasılan oda yok bır kac hafta
haysem, nukeray ve prosarıas bu 4 arkadas yok gıbı-tatlicadiarzu-
Neslıhan canım evet sen kuralları tekrar koy bence takımımız canlansın:lepi:
canim kural koymak sart ama ben koymiyacagim bu sefer gercekten bende yorumdum artik arkanizdan kosturup duruyorum diger takimlara bakin sadece kaptanlar degil herkez takimi icin ugrasiyo
beim halimi gorseniz siz sasarsiniz nasil oturup yaziyo diye hem valla hem billa sadece pcnin basina gectigim muddet boyunca oturuyorum diger zamanlar hep ayaktayim
normalde yine oturamam ama cabaliyip oturuyorum gercekten oyuzden sizinde artik birseyler yapmaniz gerekiyo sozum sadece sana degil herkeze

neslicim gelmiş hoş gelmiş.. ezeli rakibin ya.. ama bakma eskisi gibi degilim.. bir başlasam olacak ama.. baslayamadım. dün başladım caydım akşama bugün iiyyim ama...
arkadaşlar az evvel yemege gittim igrençti menude kadın budu köfte sadece yagdı.. sebze corbası igreniyorum.. birde fasulye plakisi vardı.. köfteyi yiyim dedim yok cok yaglı valla bıraktım geldim valla.. şimdi simit ayran ısmarlayacagım kendime acım saba6 60 gr saf kepek peynir.. 2 nescafe ama kreması yok bir tane ısırgan otu cayı bir tanede tek ama diyet kraker yedim adet dikkatinizi cekerim.. şimdi simşt ayran ısmarlıyıp yiyecegim
rosecim tatsızlık olmasın bırak arkadaşlar güzelce mezun olsunlar ben gene gelirim senin için.. begum bizim begümse eleşme kıza motivasyonu gitmesinn... kıs nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiseni kızdıracagım günler gelecek umarımm.. gerci kısdırmayada gerek yok.. nen ben mezun oldum kilo aldım geldim sen hala 70 in altına düşemedin.. kaldır artık şu poponu bak gelip sana kavuşacam hatta gececem bileeee:oklava::oklava:

unutmadan sabah işe gelince yolumu uzattım 30 dakka yürüdüm akşamada bir saat yürümeyi planlıyorum bakalım becerebilirsem.. bu arada kilomu tartıldım sabah malesef 77 degilim 77.800 çıktım iimi tuuuuuuuuuu bana :mymeka::mymeka:
kiz senden korkuyom ben zamaninda z mi yaristik seninle canim haklisin daha 70 in altina dusemedim ama sen geldin ya duserim artikin
bende senin gibi kilo alipta geldim canim oyuden hala burdayim
sen bir ara geldin senin icin yerimiz vardi ama sonra yine kayboldun ortadan sana cok baktim ama yoktun simdide bir yere kaybolmiyacaksin demi kiz cok mutlu oldum cunku seni gorunce canim gercekten
bu arada begumde bizim takimda ama babasi cok rahatsiz oldu kotu zamanlar geciriyo canim bugun aradim yoktu evde nasil yapacam bende bilmiyorum izin suresi cok uzadi gelecekmi gelmiyecekmi soracagimbakalim hayirlisi

nesli mutahharayı çok özledim haberin varmı senağlamasenağlama
canim mutos surekkli kkda am eskisi gibi samimi degiliz ne bilim arada konusuyoruz okdar o hamilelerin formunda vakit geciriyo jnaz var diyet gruplarinda onunlada iste arada gorusuyoruz okadar
sen nasil durdun kiz o kadar vakit buraya girmeden ban mesaj gondermistin sonra anlatirim diye ya neler ldu ya cok merak ettim seni gercekten

canım benim tek yazan benim demedim zaten.genel olarak söylüyorum.insan istediği zamna buraya yazmak için engel tanımıyo yani onu demek istedim.
tekrara söylüyorum benim o arkadşlara lafım yok.ama hedeflerine ulaştılar yine yazsınlar katılımda bulunsunlar herzamn başımızn üstünde yerleri var ama yeni birilerinide lalaım canlanısn buyrası.buhafta 4-5 kişi yine kilo bildirimi yapamıycak.tamam ozman bende izin istiyorum ders çalışmam gerekiyo.ezberlemem gereken bir sürü sure ve çalışmama gereken 1500 sayfa ilmihal var.oldumu.haydiyin bay bayyyyyy.
tugbacim canim benim seni anliyorum ama fazla tepki gosteriyorsun bence sonuna kadar haklisin kesinlikle ona diyecegim yok ama elimizden birsey gelmiyo bak bende fazla giremiyorum gerci hergun gelip sizlerin yazilarina cevap veriyorum en azindan sadece yediklerimi yazip cikmiyorum
ama sabret duzeltecegiz bakma kimseyi kirip kimseyle sorun yasamayalim canim oldumu sen sabret yeter

slm arkadaslar öglen dısardayım yenı geldım yazdıklarınızı okudum ve cok uzuldum ....lutfen kımse yılmasın herkes bırbırıne destek olsun...ve basaralım dıyorum...
canim benim uzulecek birsey yok bak sen yenisin burda ama artik sende takimin bir parcasisin seninde birseyler yapman gerekiyo kimse olmasada gecmisi okuyup cevap yazmakla basla bence cunku hic alinti yapmiyorsun boyle yaparak hem sen bizimle kaynasirsin hemde biz seninle bu takimi canlandirmak hepimizin elinde
ÖĞLEN YEMEĞİNDE yayla çorbası ve 1 dilim kepek ekmek yedim.bundan öncesindede havuç yedim.akşam kayınvalideme yemeğe davetliyim yarın yazarım.çıkmam lazım şimdi öpüldünüz
canim bak yine yazmissin ne yedigini ictigini cikmak istemissin gecmsisi okuyormusun gercekten cok merak ettim suanada deneme suresindesin ooylam yapilacak senin icin ama cok az katilimda bulunuyorsun canim nasil olacak bilmiyorum ama biraz daha paylasimda bulunman gerek zaten paylasim problemimiz var

14.takimin dikkatine ....
guleysa arkadasimizi takimimizda gormek isteyip istemediginizi bana ozel mesajla bildirmaniz gerekiyo kizlar
lutfen butun arkadaslar bu oylamaya katilsin mesajlarinizi bekliyorum

kizlar suanda butun arkadaslarin profillerine baktim ne zaman girip ne zamn cikmis diye bu zaten benim coktandir dikkatimde ama kirarim uzerim diye birsey demedim psoriasis arkadasimiz bugun gelmis baska topiklere yazmis buraya ugramamis bana gore bu davranis kesinlikle can SIKICI
canim hatice sozum sana eger gercekten takimdan SIKILDIYSAN yada buraya gelmek istemiyorsan lutfen bunu bizimle paylas hatta neer oluyor neden buraya gelmiyorsun bunu bize soyle lutfen cunku bu sekilde takimida yipratiyorsun yipratiyorsunuz
lutfen arkadaslar n ekadar guzel kilolar verdik arkadasliklar kurduk bu arkadasliklarimizi koruyalim vede birbirimizi uzmeyelim oldumu mezun olmak istiyorsanizda hedef kilonuza ulasip mezun olabilirsiniz
hersey bizim vede sizin icin oldumu bu uyariyi yapmak bbenim gorevimin icerisinde

canim kural koymak sart ama ben koymiyacagim bu sefer gercekten bende yorumdum artik arkanizdan kosturup duruyorum diger takimlara bakin sadece kaptanlar degil herkez takimi icin ugrasiyo
beim halimi gorseniz siz sasarsiniz nasil oturup yaziyo diye hem valla hem billa sadece pcnin basina gectigim muddet boyunca oturuyorum diger zamanlar hep ayaktayim
normalde yine oturamam ama cabaliyip oturuyorum gercekten oyuzden sizinde artik birseyler yapmaniz gerekiyo sozum sadece sana degil herkeze

Neslıhan ozaman o eskı kurallar tekrar gecerlı olsun!!

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

bu kurallar aynen gecerlı olsun:enbuyukkk:

canim benim uzulecek birsey yok bak sen yenisin burda ama artik sende takimin bir parcasisin seninde birseyler yapman gerekiyo kimse olmasada gecmisi okuyup cevap yazmakla basla bence cunku hic alinti yapmiyorsun boyle yaparak hem sen bizimle kaynasirsin hemde biz seninle bu takimi canlandirmak hepimizin elinde

haklısın canım....

bu kurallar aynen gecerlı olsun:enbuyukkk:

anam usenmeden aradin buldunmu kiz aferim sana
valla sadece benim dememle olacak birsey degil herkezin karari benim icin onemli yinede siz bilirsiniz gundeme gelsin tekrar olacaksa olsun ne diyim degisiklik yapmak isterseniz yine yapariz ama ben hala bu kurallarda bir katilik goremiyorum ya neysee oldu birkere karisiklik ne diyim kizlar ne derseben ona uyarim

canım herkes kendını bılse ıyı olur ama olmuyor iste
anlamıyorlarsa bu kurallar sart:kızgın:

tamam tamam kizmayin gerilmeyin bana yeter olurmu tugbada cok gergin bu siralar oyuzden biraz daha sakin olun hersey duzelecek olurmu can sikici seyler cok ama olsun sakin olun hallolmayacak hicbirsey yok tamammi
kurallarada gelince herkez tekrar konulsunmu ayni kurallar konulmasinmi fikrini yazsin lutfen

hii buarada serinceyede gelince ben anlamadim neden izin aldigini aramizda konusupta ayrilsaydi daha iyi olacakti ama bir mesaj birakip cikmis valla hayrett gercekten

hii buarada serinceyede gelince ben anlamadim neden izin aldigini aramizda konusupta ayrilsaydi daha iyi olacakti ama bir mesaj birakip cikmis valla hayrett gercekten

kız seni yolarım he daha ne yazıyım sen sanki çok giriyosun kk ya:enbuyukkk:
bu arada izin mizin istemiyorum burdayım gitmiyorum da şakkıdı
madem bu 14.takımın kurulmasında büyük rol oynuyorum takımı terk etmek yok benden kızlar mezunda olmıcam kazık dikcem buraya :sm_cool:
kız neslihan koy kuralları yapamayan direk atılsın

bu arada birileri giricekmiş ben bu ara pek giremediğimden dolayı tam bilmiyorum ama benden okey senin şu yazını gördüm ya ulan tek rakibimsin hadi bakalım gün ola hayrola :mymeka: naniknaniklaelaelaelaelaenaniknanik

kız seni yolarım he daha ne yazıyım sen sanki çok giriyosun kk ya:enbuyukkk:
bu arada izin mizin istemiyorum burdayım gitmiyorum da şakkıdı
madem bu 14.takımın kurulmasında büyük rol oynuyorum takımı terk etmek yok benden kızlar mezunda olmıcam kazık dikcem buraya :sm_cool:
kız neslihan koy kuralları yapamayan direk atılsın

bu arada birileri giricekmiş ben bu ara pek giremediğimden dolayı tam bilmiyorum ama benden okey senin şu yazını gördüm ya ulan tek rakibimsin hadi bakalım gün ola hayrola :mymeka: naniknaniklaelaelaelaelaenaniknanik

anam benmi girmiyom takima kiz beni dellendirmeyin su bir ay sadece az girdim oda maasallah sizden daha fazla yazim vardir emin olabilirsin kayitlara bak istersen cok nadur girmedigim gun oldu ben en azindan gelip bir iki yazip cikmiyom sen gecmisi okuyonmu hadi soyle bakim hic alinti yapmiyon sadece giriyon sunu yedim diyip cikiyon kizim hadi gel hadu ol bakim rakipmis ben rakip tanimam kizim sen once gel burayada sonra rakibim de hee ne olduda vazgectin izin almaktanne degisti yani vay be iyikide yazmisim son anda yirttik pacayi hahahhahalülülülülülü

Back