• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz tugba gecen aksam esim yeni acilan turk restoranina goturdu beni orda ne yedim tahmin et ama sadece bi tane yedim mevlana pide yedim ben yaninda bol salata sen geldim aklima hemsom snein adinada yedim haberin olsunkaydirigubbakcemile5 ama tabi kaloriyi ben aldim-tatlicadiarzu-

hıımm afiyet olsunn.bende diyom nerden sardı beni bu pide kokusu diye.demek sen beniö içinde yedin.ayy işte zayıflıyayımki yazın gittiğimde doya doya mekanında yiyeyim dimi ama.kaydirigubbakcemile5

anacım bi sen ben veya bikaç kjişşyle olacak şey değilkii.takımda kaç kişi var.mam doğrudürüst paylaşım yok.ghündüz yazsalar onada razıyım.ee hafta içi iştelerse haftasonuda doğrudürüst sayfa ilerlemiyo.ya herkes paylaşımda buluncak.yada bende kısasa kısas yapıp yaz-mıy-caaaaaammmmmm...

rosse olmaz sıkacvan dişini güzelim.. inan ben günlerce gece tek kaldım tek başıma burada yazdım konuştum sor nesliye anlatır sana ama yılmadım sırası geldim boş boş konuştum gidincede millete günaydın diyordum sabah gelip yazdıklarımı okuyorlardı... öle yapma sakın gel kendi kendine konuş çık ama sakın bırakma... gurubundakiler utansınnnnnnnn:jeyyar::jeyyar::tomato:

hıımm afiyet olsunn.bende diyom nerden sardı beni bu pide kokusu diye.demek sen beniö içinde yedin.ayy işte zayıflıyayımki yazın gittiğimde doya doya mekanında yiyeyim dimi ama.kaydirigubbakcemile5

insallah gorusme firsatimiz olur konyada tugba ne guzel olur beraber pide yeriz sonra konyanin altini ustune getirip eritiriz kilolari:icecream:

siyah ideal kilomu hedefligim walla eseklik yapmaya raziyim o bicim yani

laelaelaelaelae

eferim eferim devam et.. ne kıssssssssss ben hedefledim gene geldim döndüm başa....... hele sayıflayıp kıyafetler daralınca yada dagıtılınca oy oy. böle daha zor be güzelim.. eski halini millet unutuyo direk zayıf haline motive oluyolar sonrada kilo alınca espirileri bile acımasız oluyo.. cekene sor cekeneeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile

tamam siyah yemeyi biraktim haklisin hani kolorisi az diye dayandim buna ben yatacam tabi yarin tum gun disardayim cok isim var simdiden soyliyim ben haberiniz olsun ama yarin aksam burda olurum soz

rosse olmaz sıkacvan dişini güzelim.. inan ben günlerce gece tek kaldım tek başıma burada yazdım konuştum sor nesliye anlatır sana ama yılmadım sırası geldim boş boş konuştum gidincede millete günaydın diyordum sabah gelip yazdıklarımı okuyorlardı... öle yapma sakın gel kendi kendine konuş çık ama sakın bırakma... gurubundakiler utansınnnnnnnn:jeyyar::jeyyar::tomato:

kız ne diş sıkmaı.aslında bizm takım çok iyidi.gözemi geldik noldu bilmiyom.bikaç haftadır böylee.yoksa çok güzel paylaşımlarımız oluyodu.bend egelip yazıyorum.ama bikaç saat sonra bşidaha bakıyom tektük ya yazılmış yada hiiiç yazılmamış. bvişara neslihann da böylebi rest çekmişti de o gitmesin diye herkes kilo vermişti ohafta.bakalım kimler beni sahiplencek kimler yol göstercek.hala fikrimde kararlıyımm.kötükedihüso

ay walla dusunmedim ben o kismi haklisin ama ben olmeden zayif halimi bi gorsem yeterkaydirigubbakcemile4 sonra kimse beni tutamazzzzzzz

görürsün görür hiç canını sıkma .. görmesem ben görmezdim sadece dişini sıkacan..bak başlamışsın zaten yolun yarısı gitti birde ben başlayabilsem gider yolun yarısı.. zayıf bir arkadaşım vardı en son bana gecen sene eger bir kilo daha verirsen intahar edecegim dedi.. senin benden zayıf olmanı kaldıramıyorum dedi.. hele bir düşün minicik daravcık şeyleri giydigini.. magazalarda alış veriş yaptıgında rahatca şunu verin deneyeyim dedigin.. kıs olmayan bir kıyafetin varmı bak benim bir kotum vardı hatta iki.. olmuyordu ilkin birinin içine girdim sonra digerinin.. en sonunda ikiside bol gelmeye başladı.. böle bir kıyafetin varsa koy gözünün önüne girecem de içine.. eger yoksa heme git kendine güze bişey begen olmayan ama ve girecem de bunun içine mutlaka.. bak benim kıyaafetleri arkadsaşlar isityo sen dahavereemzsin ver biz giyelim diye.. hayatta vermem dedim gene girecem ben bunların içine dedim.. ama dur nedip nedip girecem gene içlerine görürler onlar günlerini.:oklava::oklava::oklava:

kız ne diş sıkmaı.aslında bizm takım çok iyidi.gözemi geldik noldu bilmiyom.bikaç haftadır böylee.yoksa çok güzel paylaşımlarımız oluyodu.bend egelip yazıyorum.ama bikaç saat sonra bşidaha bakıyom tektük ya yazılmış yada hiiiç yazılmamış. bvişara neslihann da böylebi rest çekmişti de o gitmesin diye herkes kilo vermişti ohafta.bakalım kimler beni sahiplencek kimler yol göstercek.hala fikrimde kararlıyımm.kötükedihüso

anacım sen gitme ben sahiplenirim seni sen hiç merak etme... kıslrya neden 3 saat önce yoktunuz bakım siz öle güzel gidiyorduki bu hatta kaç ay sonra bir satte yürümüştüm ama geldim yedim deşilecek gib.. valla sizi gördüm pişman oldum olmadı böle be :mymeka:

siyahcım biraz kendinden bahset bakaılım.kaç yaşındasın nerelisin çoluk çocuk varmı.

erzincanlıyım kıslar birtane allah bagışlarsa oglum var hastanede güvenlik görevlisiyim...başımdan cok şey geçti bir senede yazsam uzun diger guruba yazmıştım ama bulsam kopyalarım üşendim valla şimcik

anacım sen gitme ben sahiplenirim seni sen hiç merak etme... kıslrya neden 3 saat önce yoktunuz bakım siz öle güzel gidiyorduki bu hatta kaç ay sonra bir satte yürümüştüm ama geldim yedim deşilecek gib.. valla sizi gördüm pişman oldum olmadı böle be :mymeka:

tamam sahiplen sahşiplenmesinde.ya geri dediklerini hiç anlamdım ya ben.nedemek istedin anacım sen.iltifatmı ettin fdırçamı attın anlamadım.CADIARZU

erzincanlıyım kıslar birtane allah bagışlarsa oglum var hastanede güvenlik görevlisiyim...başımdan cok şey geçti bir senede yazsam uzun diger guruba yazmıştım ama bulsam kopyalarım üşendim valla şimcik

allah bağışlasın inşallah.ayy anlat merak ettim şimcik.diğer grup nere.bak burda dur gitmr biyere yoksa saçından tutp getirirm seni buraya heee.kaydirigubbakcemile

allah bağışlasın inşallah.ayy anlat merak ettim şimcik.diğer grup nere.bak burda dur gitmr biyere yoksa saçından tutp getirirm seni buraya heee.kaydirigubbakcemile

aha buldum kopyalıyorum.. burada 70 79 arası zayıflayalım diye bir yer var oradan bahsediyorum..

bildik hikayelerden benim hikayem.. guruplara baktınızmı bilmiyorum 10. takım yok aralarında ben 10. takım üyelerindendim.. bir gün tartıldıgımda 77,5 kilo oldugumu gördüm şoka girdim aslında bekliyordum ama.. bankada calışıyordum şirket elemanıydım özel güvenlik kursuna gitmek istedim banka müdürümüz sen o kiloyla güvenlik olmazsın dedi. öle zoruma gitmiştiki .kalktım kursa yazıldım 3 ay egitimden sonra erzincanda o dödemde silahda ve sınavda erzincan 2. si oldum .. ama kilom aynıydı bir kaç kere denedim ama olmadı başa döndüm.. sonra nette bakınmaya başladım.. burayı buldum öle tesadüfen oldugundan bile haberim yoktu.. bir blok açılmıştı 800 den fazla sayfası vardı başladım hergün işden gelince okumaya onlar beni bilmiyo tabi ben hergün onları okuyorum neler yaptı dikkatle ögreniyorum baktım baya motive oldu sonra guruplara girdim 10. gurup süperdi benim gurubum diyeti koyduk bir kenara arkadaş dost olduk derdimize üzüldük sevcincimize sevindik çok güzel arkadaşlıklarımız oldu.. pes edecegim zaman beni kaldırdılar bana benden daha destek oldular hepimiz birbirimize.. 60 kilo onunca bırakacam dedim 55 çektim gurup olarak birincide oldum bireysel birinciligimde oldu tek başıma guruplar arasında .. millet azmime şaşıyordu .. iflah olmaz bir iştahım vardı sürekli yiyiyordum goril gibi. doymak bilmiyordum heleke üzüldügüm sıkıntılı oldugum zamanlar.. gece yarısı gündüz yemem akşam olunca gece yarısı cikolata makarna hayatta erinmezdim.. yavaş yavaş kesmeye başladım ama aclıgımı bir türlü bastıramıyordum guruplarda emel arkadaşımız vardı onun msn sini aldım rica ettim beni dinledi yaşantıma baktı bana kişiye özel bir diyet listesi çıkardı kaçta yiyecem ne yiyecem başka bişey canım cekerse neyi kesecem neden ne kadar yiyecem.. aklımda birşeyler oluştu tabi .. kaltım bir mutfak tartısı aldım herşeyimi gram gram tartmaya başladım az az yemeye başladım spora giderdim kalktım bir daha yazıldım arkadaşlarımın destegiyle yavaş yavaş vermeye başladım.. ama yetmiyordu akşamları spora gidiyordum işe gidince bir saat öglen yemegi arası vardı onuda yürümeyle degerlendirmeye başladım buradaki yürüyüş gurubuna katıldım kar demedim tipi demedim yürüdüm millet hayret ediyordu.. böle böle 59 lara düştüm ama kilomdan daha cok zayıf duruyordum vucudum baya fit olmuştu.. gören tanımıyordu .. müdürüm bakıyordu inanamıyordu bişey diyince ceki,nmiyordum yapıştırıyordum lafı sonraları ben öle demsem sen kilo veremezdin demeye başladı.. bazen m,iller arkadan bakıp valla genç kız yürüyo sanıyorduk derlerdi hatta yanımdan geçip tanımayanlar bile vardı.. çok uzattım neyse böle gecerken başladı aksilikler gelmeye... ben birgün yolda yürüken birden kalcamın üstüne düştüm poççik kemigi derler bizim burada onu egmişim .. bir kadın gelip düzeltmek istedi resmen beni felç etti 1 aya yakın kalkamadım yerimden .. bölece devam etti düzelim derken iş degiştirmek istedim birden 4 senelik işden cıkıp başka bir işe geçtim.. bir türlü ayak uyduramadım.. sonra bir gün hamile oldugumu ögrendim hayatta tek arzu ettgim şey olmuştu bir oglum vardı ama bir tane daha en büyük hayalimdi.. ama cok geçmeden daha bir aylık olmadan aldırmak zorunda kaldım elimden ucup gitti .. hayat igrenç olmuştu işimde sorunlar birden herşey altüst oldu.. yav şimdi yazıyomdsa size acaba nazarmı degdi ne .. hıncımı yemek yiyerek cıkarmaya başladım arkadaşlarım destek vermöeye calıştılar ama ben almadım görmemzlikden geldim acaba diyettenmi oldu herşey dedim herkesden buradan uzak durdum .. yedim yedim yedikce kilo aldım kilo aldıkca mutsuzlaştım halada yiyorum 77 yim yarın tartılacam belkide daha cok.. ama mutsuzum kiloluyken mutsuzum biliyorum.. belki herşeye yeniden başlamalıyım bilmiyorum.. ama bir yerde dur demeliyim.. belki gene başlayabilirim diye düşünüyorum.. sizlerin arasında bakalım artık hayırlısı yarın başlamayı düşünüyorum en azından deneyecegim olması lazım böle mutlu degilim

Back