• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba cnm çok saol hoşbuldum..haftada 4gün spor yapıyorum cnm sbah we öğleni biraz azalttım ama akşam 7den sora hiçbişey yemiyorum meywe bile..böyle werebildim işte cnm inşallah dahada weririz hepimiz yaza kadar ideal kilomuza ulaşırız

selam sibelcim.zayıflayamazsın tabi çok fazla kaçamak yapıyosun.15 günde bir olsa anlarım.yardım cı olmak için seninde istemen lazım.ayda 3 kilo vermeyi çok görüyosun.ayda 1 kilodan hesap edersdek ekim gibi sen hedefine ulaşacaksın. daha ne diyeyim bilmemeki biraz sık kendini canım benim .ama tek takdir ettiğim yanın düzenli egzersiz yapıyo olman.bide şu boğazını tutsan süper olacaksın.hadi sen yapabilirisn.ben senden çok ümitliyim.tabi boğazını tutarsan....

tekrara söylüyorum arkadaşlar.şu paylaşım işine bi çözüm bulalım.yoksa ben ciddi ciddi yazmıycam artık.böyle yazıp çıkma olmasın.amaaaaan bize ne senden diyosanız o başka.

merhaba cnm çok saol hoşbuldum..haftada 4gün spor yapıyorum cnm sbah we öğleni biraz azalttım ama akşam 7den sora hiçbişey yemiyorum meywe bile..böyle werebildim işte cnm inşallah dahada weririz hepimiz yaza kadar ideal kilomuza ulaşırız
canım bende aksam 6 veya 7 den sonra bırsey yemıyorum ama yınede cok zor kılo verıyorum, ınsallah yaza kadar hepımız ıdeal kılomuza kavusuruz benım boyum 1.65 60kılo olsam yeter bana canım senın boyun kac:uhm:
selam sibelcim.zayıflayamazsın tabi çok fazla kaçamak yapıyosun.15 günde bir olsa anlarım.yardım cı olmak için seninde istemen lazım.ayda 3 kilo vermeyi çok görüyosun.ayda 1 kilodan hesap edersdek ekim gibi sen hedefine ulaşacaksın. daha ne diyeyim bilmemeki biraz sık kendini canım benim .ama tek takdir ettiğim yanın düzenli egzersiz yapıyo olman.bide şu boğazını tutsan süper olacaksın.hadi sen yapabilirisn.ben senden çok ümitliyim.tabi boğazını tutarsan....

kız hıc sorma kacamaksız duramıyorum sanırım:utangac:
kılo vermeyı ıstememmı kızz ıstıyorum tabııı ama iradesizim sanırım...
bu hafta duzeltecegım kendımıkaydirigubbakcemile2
sende cok ıyı gıdıyorsun:nazar: aman nazar degmesın canım boyle gıdersen benıde gececeksın kızzz:jeyyar:

:1shok:nasil yani
kiz bakin beni deli etmeye calisiyorsunuz ben anladim bunu heyttt cekilin acilin hepinizi dovmeye geliyom
ama once siz bana sonrada ben size kendinizi birakipta beni dellendirmeyin yuru cabuk diyete hopp
elime alacam sizi sonra olacak
hatice canim arkadasim guzel arkadasim benim bak guzel guzel soyluyom birdaha duymak istemiyorum neden biraktin bana anlat bakim simdi
zaten ben anliyom sende birseyler var ya hayirlisi bakalim cok ugramaz oldun burayada zaten

Canım işlerim çok yoğun okuyorum herşeyı ama mola verdiğim zaman o zamanda yazmak o kadar zor geliyor ki artık eskisi gibi spor apamıyorum yapmıyorum her gun söz verıyorum kendime yapıcam diye ama akşam eve gidince yapmıyrum aslınd aşu an ideal kıloma geldim sayılır mezun olsam mı kı:)benneyaptımki

canım bende aksam 6 veya 7 den sonra bırsey yemıyorum ama yınede cok zor kılo verıyorum, ınsallah yaza kadar hepımız ıdeal kılomuza kavusuruz benım boyum 1.65 60kılo olsam yeter bana canım senın boyun kac:uhm:

sende cok ıyı gıdıyorsun:nazar: aman nazar degmesın canım boyle gıdersen benıde gececeksın kızzz:jeyyar:

en iyi giden sizsiniz en kötü giden ben.:oklava:

tekrara söylüyorum arkadaşlar.şu paylaşım işine bi çözüm bulalım.yoksa ben ciddi ciddi yazmıycam artık.böyle yazıp çıkma olmasın.amaaaaan bize ne senden diyosanız o başka.

Çok haklısın bnde eskisi gibi yazamıyorum ama okuyorum yazılanları ama çok yoğun oluyorum bazen atlıyorum yazmayı

Canım işlerim çok yoğun okuyorum herşeyı ama mola verdiğim zaman o zamanda yazmak o kadar zor geliyor ki artık eskisi gibi spor apamıyorum yapmıyorum her gun söz verıyorum kendime yapıcam diye ama akşam eve gidince yapmıyrum aslınd aşu an ideal kıloma geldim sayılır mezun olsam mı kı:)benneyaptımki

canım hedef kılona 2 kılo kalmıs zatenyerimseniben
bıraz daha sabret mezun ederız senı:1hug:

ben de senin gibiyim kacamaksız duramıyorum valla :utangac:
ama artık düzeltmem lazım yeter ( kaç kere dedim bunu acaba :bbo: )
ama o kadar istahım acıldı ki stres falan yüzünden sanırım sürekli yemek istiyorum fisfisfis

bu arada bu sabah dün yediklerimi dengelemek icin cok az yedim
2 kayısı kahvaltıdan önce
yarım dilim ekmek azıcık peynir yarım domates
bugunu cok hafif gecirmem gerekiyo..

slm arkadaslar dun aksam geldim annemlerden sonra misafir geldi sabah kostuk yin e45 dakika dus yapmaya firsatim yok cocuklari almaya gidecem aksam okurum gecmisi by

Çok haklısın bnde eskisi gibi yazamıyorum ama okuyorum yazılanları ama çok yoğun oluyorum bazen atlıyorum yazmayı

canım benim okuyosundur evet ama benimde okuyabilmeme için bişeyler yazılması lazım.bak şuan mesela hem eşerbımı yapıyorum hem yazı yazıyorum.5 dakika sonra çıkcam.akşam saat 8 gibi gelcem.gelirgelmez hemen buraya oturuyorum.
şuvarki eğer diyet modundan çıkılınca fazla paylaşımda bulunulmuyo.çünkü tecrübeyle sabit bu.2 satuırda olsun bişeyler yazmaya çalışalım.sadece bunu yedim şunu içtim değil yorumlar ve akıcı olması için buranın bişeyler yazalım.anltabildim şeker.
haydiyin akşam görüşürük bişeyler yazın da hevsli hevesli ookuyayım.şutarafagitti

kızlar kusura bakmayın ben alıntı yapmayı bilmiorum karışık cewap weriyorum
s2000 bnm boyum 1.74 cnm şimdi 74kiloyum bnmde hedefim 60, 22yaşındayım cnm 7den sonra bişe yemeyince çok farkediyor gerçekten bide bn tüm akşam bardak bardak sıcak su içiyorum sizde deneyin isterseniz bnde işe yarıyor yerimseniben

rosecum haklısın ben takımda deilim ama sizi sürekli takip ediyordum ewet önceleri ben girdiğimde sayfa sayfa yazılar oluyordu okuyacak şimdi pek olmuyor ama eminim herkes enkısa zamanda kendini toplicaktır çünkü yaza çok az kaldı herkes yazın incecik olmak istiyordur eminim a.s
buarada beni çağırdınız ama zararlı çıktınız ben artk wakit buldukça girip girip yazarımm başınızı ağrıtırım :roflol: öpüldünüz hanımlar

evet bende elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum söz daha cok yazmaya calısıcam hele kılo vereyım benımde ceneme vurur sureklı yazarım herhalde

bugun sabah bır bardak su
kahvaltı yapmadım hıc acıkmadımda alıstım zaten
öglen yarım sımıt 1 ayran ve peynır
saat 3 te cay ıcmeyı dusunuyorum aksamda yuruyus yapıp atıstırmayı dusunuyorum
sıcak su ıcmek ıyı fıkır ha bırde kuru kayısı almayı dusunuyorum bu hafta kılo vererek gırmek ıstıyorum..

boşwer cnm arada olur fazla kaçırmak ama yrn toparlamaya bak hihoyyyt yurtdışında olduğunu biliyorum ama adanalı olduğunu bilmiodum..yok olurmu öyle şey zewkle cwp weririm ewet ailem orda adananın içindeniz barajyolunda oturuyoruz ben eskişehirde eczacılık okuyorum tatlım 2yılım daha war..buarada senin albümü gördüm cnm allah bağışlasın çocukların şeker gibi maaşallah :nazar:
valla super canim ya eczacilk insallah biran once tamamlarsin canim
benim kayinvalidemgil esentepede oturuyorlar baraj yoluna cok yakin ben ceyhandanim yanliz adananin icinden degilim
ayrica tesekkur ederim canim cocuklarim cok seker seker olmasinada birde beni dellendiirmeseler iyi olacak ya neysee

aman adanalı canım adanalı ben sana yandım şişman nesli cadısııı.
sen adanalıysan bende konyalıyım.heeyyyyyttt ulan bee varmı lan bana yan bakan.ye bakalım ye sen devam et böyle.kaplum pağacık.benim sana yetişmeme lazım.bugün canım ne istediyse fazlaıyla yedim.ama sabhtan itibaren sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum.kızm bende geçen hafta regliydim.onu bahane etme.ben üstelik ohalde beden temizliği yatım.öyleyken 4 kilo verdim.ama bunun 2 kilosu gelmiştir tartkılmıycam çünkü.ye yeee sonra vay efendim canım sııkkındı vay efendim krizim tuttu.vay gelin yemiyo diyolar vayy vay vayyyyyyyyyy.senin bahanen ne zamn bitecek acaba.hani bi reklam vardı albeni çikjolata yemek için bahane buluyolardı.sen tam o reklamlara göresin.
anammm senisn siskooo ben balik etliyim canim ay sen kendine bakmadan nasil konusuyoosun hayret dogrusuu
anam ne yapim bahane bahane cikiyo iste istahta acik olunca mazallah goturuyorum lokmalari

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugun hava harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sabah suyumu ıctım 1 bardak.........güne harıka baslıyorum.....görusmek uzere hanımlarr....
gunaydin canim valla burdada super ama benim kziizm hala iglesmedi cok huysuz hicbirseye el suremiyorum halada birsuru isim var ama millet gitmisken girim dedim baksana tigba delirmis dovecek bizi ona goree
sabah kahvaltıda :1 dilim kepek ekmek,peynir ,2 bardak çay
arada havuç yanımda getirdim işte yerim
öğlen yemektede kuru patlıcan kuru domatas haşlaması var.
akşamda ne yerim bilmiyorm yazarım sonradan
canim gecmis olsun dikkat et bedeninizi temizliyecem diye sagliktan olmayin
gecmisi okumadin sanirim ya neysee

gunaydın kızlaaar
herkese guzel bır hafta dılıyoruma.s.
haftasonu bıraz fazla kacırdım ve bugun sabah tartıda 1kılo fazla gosterdı:utangac:
zaten takımda en kotu benım, ne olacak benım halim bilmiyorum
yardım edın bana lutfen zayıflayamıyorum
gunaydin canim su bir kilo nasil oldu bakim hanimefendi kiz zaten kotu gidiyorsun dahada kotu goturme su isi hadi artik biraz ataga gec bu hafta bari senden guzel seyler gorelim artik seninde bizimde ihtiyacimiz var
anam anam ben korkmaya basladim senden yuruyun kizlar paylasima gelin cabuk yoksa yiyecegiz dayagi yavrum artikin bir cozum bulun su paylasim isine benden bbirseyler beklemeyin yeter artik birazda sizler caba gosterin bende size ayak uyim ne dersiniz
ya cok yogunsun canim biliyorum ama bence birazda diyet disi kalmaya basladin oyuzden gelmiyorsun cunku ben seni cogu zaman burda degilde cilt temizliginde felan goruyorum
su mezun olma konusunada gelince canim biraz daha ver derim bence cunku burdan cikmanla bir kilolari alirsin haberin olsun ama yinede sen bilirsin tabi birsey diyemem

ben de senin gibiyim kacamaksız duramıyorum valla :utangac:
ama artık düzeltmem lazım yeter ( kaç kere dedim bunu acaba :bbo: )
ama o kadar istahım acıldı ki stres falan yüzünden sanırım sürekli yemek istiyorum fisfisfis
zeynep guzelim sen birde bekarsin valla bence senin metabolizman daha cok calisiyordur benim eski takimda bir bekar arkadasim vardi amanin takim ageldi takir takir kilolarini verdi vede mezun oldu bence sende yapabilirsin senin bizim gibi bahanelerin yok cunku vay cocukmus k.babaymis kocaymis vs...
oyuzden birde sen daha yeni basladin sayilir

kızlar kusura bakmayın ben alıntı yapmayı bilmiorum karışık cewap weriyorum
s2000 bnm boyum 1.74 cnm şimdi 74kiloyum bnmde hedefim 60, 22yaşındayım cnm 7den sonra bişe yemeyince çok farkediyor gerçekten bide bn tüm akşam bardak bardak sıcak su içiyorum sizde deneyin isterseniz bnde işe yarıyor yerimseniben

rosecum haklısın ben takımda deilim ama sizi sürekli takip ediyordum ewet önceleri ben girdiğimde sayfa sayfa yazılar oluyordu okuyacak şimdi pek olmuyor ama eminim herkes enkısa zamanda kendini toplicaktır çünkü yaza çok az kaldı herkes yazın incecik olmak istiyordur eminim a.s
buarada beni çağırdınız ama zararlı çıktınız ben artk wakit buldukça girip girip yazarımm başınızı ağrıtırım :roflol: öpüldünüz hanımlar
canim alinti yap yazisi var sag tarafta kimin yazisini alinti yapacaksan onun yanindaki alinti yap yerine basacaksin vede yazacaksin bu kadar cok basit biraz karistir anlarsin canim
kiz niye zarali cikalim seni cagirdik diye bizim paylasimlara ihtiyacimiz var aslinda

geleim bugun ne yedigime
sabah hic birsey yemedim
oglende bir tane pizza yedim okadar simdide benim kizim yemedigi patates yemeginden iki kasik aldim aslinda ac ta degildim ama iste kalmasin diye attim agzima kiyamadim cope gitmesine anam oglanin agzina atim dedim almadi kizin agzina atim dedim oda almadi bir bilseniz ne kadar cabaladim ama sounda kendi mideme gitti yine ne yapalim
aksamda bilmiyom bizimkiler disardalar esimede cay demlerim birseyler hazirlarim bende azicik atistirirm herhalde daha cok var cunku aksama

Back