- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.721
Günaydın kızlar nasılsınız bakıyım yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler.Kızlar ben sporuda diyeti d ebıraktım yardım edin banaaa
merhaba neslihan ewet bn uzun süredir sizi hergün takip ediyorum 2ayda 7kilo werdim ama hiç yazmıyorum rahatsız etmemek için zaten sadece bu sayfaya giriyorum onun için üye oldum siteye hepinizi tanıyor gibi oldum
yapma yaa surda yaza ne kaldı azıcık daha sabret 5 kilon kalmış zaten canım
hadi hadi devam hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Canım ben kilomu düzeltmdim 2 kilom kladı şu an 61 ım ama yoruldum korkuyorum da tekrar alrıım diye bırakmak üzereyim n aızndan spora devam edebilsem
spagotçum teşekkür ederim akşam 7den sora meyve bile yemiyorum sadece bol sıcak su içiyorum spor olarakta haftada 4gün 1saat koşuyorum bu takıma da hergün giriyorum yazılanları okuyup motive oluyorum bunun için teşekkürler hepinize a.s.
Günaydın kızlar nasılsınız bakıyım yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler.Kızlar ben sporuda diyeti d ebıraktım yardım edin banaaa
evet canim bizi takip ettiginin farkindayim zaten bende hep seslenecek oluyom birturlu firsat olmadi canim cok iyisin neden rahatsiz edesinki bizimle konusmak sanada bizede iyi gelir bencemerhaba neslihan ewet bn uzun süredir sizi hergün takip ediyorum 2ayda 7kilo werdim ama hiç yazmıyorum rahatsız etmemek için zaten sadece bu sayfaya giriyorum onun için üye oldum siteye hepinizi tanıyor gibi oldum
merhaba arkadaslar
kaptanım bızım ustumuze ne görev dusuyorsa alırız sorun degıl...
rose14 bugun son herhalde canım senın....pazartesı gunu herhalde cok hafıf beslenmen lazım dımı sekerım?
ben dun yedıklerımı yazayım hatırlarsam tabı
sabah kahvaltı yapmadım 11 gıbı cubuk kraker yedım
öglen yogurt ve lahana sarması
aksam sadece 1 kase pudıng yedım o kadar..
spor yapamadım...hava hala yagmurlu sabırsızlık duzelmesını beklıyorum...
ve tabı eşimin işleri bozuldu işyerını eylule kadar durduruyorlar ınsallah bır yerden iş cıkar...moralımız cok bozuk....
anam anam birde adanaliymis yaa kiz hemseriyiz ozamn akilli bende adanali ariyorum kendime yana yana gel kiz seni bir opimmŞenizcnm çok saol ben 22 yaşındayım adanalıyım ama eskişehirde öğrenciyim adım seda,2ay önce 81 kiloyla başladım şimdi 74kiloyum hergün burayı okuyarak motive olmaya çalışıyorum.
selam arkadaşlar.bugün benim kaçamk günümdü.2 dilim pizza 2 çay kaşığı nutella çokaz 2 dilim haşlanmış yumurta yedim.akşam fırında tavuk yapcam onu yerim artık.ama yarından itibaren önceki gibi beslenmemem dönüyorum.yalnız salı akşmı balık yiycem onun için yarın ve salı gün akşam kadar sade sebze haşlama ve salta yiycemki balığı dengeliyeyim.çünkü balık kızartma olacak.ya çok mutluyum pardüsem üzermde fıldır fıldır önüyo.önceden giydiğimde karnımı hep içime çekip yürürdüm şimdi bırakam bile bol hatta bombol bosbollll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?