Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaslar

kaptanım bızım ustumuze ne görev dusuyorsa alırız sorun degıl...

rose14 bugun son herhalde canım senın....pazartesı gunu herhalde cok hafıf beslenmen lazım dımı sekerım?

ben dun yedıklerımı yazayım hatırlarsam tabı

sabah kahvaltı yapmadım 11 gıbı cubuk kraker yedım
öglen yogurt ve lahana sarması
aksam sadece 1 kase pudıng yedım o kadar..

spor yapamadım...hava hala yagmurlu sabırsızlık duzelmesını beklıyorum...

ve tabı eşimin işleri bozuldu işyerını eylule kadar durduruyorlar ınsallah bır yerden iş cıkar...moralımız cok bozuk....

Günaydın kızlar nasılsınız bakıyım yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler.Kızlar ben sporuda diyeti d ebıraktım yardım edin banaaa

merhaba neslihan ewet bn uzun süredir sizi hergün takip ediyorum 2ayda 7kilo werdim ama hiç yazmıyorum rahatsız etmemek için zaten sadece bu sayfaya giriyorum onun için üye oldum siteye hepinizi tanıyor gibi oldum

ne demek canım rahatsız etmek olur mu öyle şey
nasıl verdin 2 ayda 7 kiloyu merak ettim neler yaptın?

spagotçum teşekkür ederim akşam 7den sora meyve bile yemiyorum sadece bol sıcak su içiyorum spor olarakta haftada 4gün 1saat koşuyorum bu takıma da hergün giriyorum yazılanları okuyup motive oluyorum bunun için teşekkürler hepinize a.s.

yapma yaa surda yaza ne kaldı azıcık daha sabret 5 kilon kalmış zaten canım
hadi hadi devam hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Canım ben kilomu düzeltmdim 2 kilom kladı şu an 61 ım ama yoruldum korkuyorum da tekrar alrıım diye bırakmak üzereyim n aızndan spora devam edebilsem

tebrik ederim canım cok güzel vermişsin :)
kaç kilosun?

sağol cnm bnde kilo çok benneyaptımki 81kiloydum şimdi 74kiloyum hedefim 60 inşallah yaza kadar hallederim allahtan boyum kısa değilde kilom çok belli olmuyor 1.74 boyum

ooooooooo nerdesiniz be millet.iyce boşaldınız burayı olmuyo ama.eğer zayıfladık idealimize ulaştık bizden bukafdar diyosanız.bakalım bi çaresine.

slm kızlar dün ve bugün yediklerimi hiç yazmıyorum 1 haftalık yedim heralde
farkındayım bu ara çok boşladım burayı ama elimde değil malesef kızım dış çıkarıyo ondan anca onlarla ugraşıyorum geçmişi okuyamadım
geniş zamanım da söz okucam
aramıza yeni katılanlar olmuş sanırım hoşgeldiler aramıza
neyse ben kaça
çok kaldın diyosunuz gibi geliyo kulagıma ama kalkmam gerek kızlar hepinizi öptüm

slm kızlar dün ve bugün yediklerimi hiç yazmıyorum 1 haftalık yedim heralde
farkındayım bu ara çok boşladım burayı ama elimde değil malesef kızım dış çıkarıyo ondan anca onlarla ugraşıyorum geçmişi okuyamadım
geniş zamanım da söz okucam
aramıza yeni katılanlar olmuş sanırım hoşgeldiler aramıza
neyse ben kaça
çok kaldın diyosunuz gibi geliyo kulagıma ama kalkmam gerek kızlar hepinizi öptüm

bugun biraz fazla yedim ama yaktım eminim
sabah yarım simit 3 ince dilim sucuk peynir salatalık
arada bi bucuk dilim börek yedim
öglen yarım hamburger birazcık tavuk
aksam bişey yemedim
3 saat kadar yürüdüm ama bugun daha yeni geldim hatta eve kesin yakmışımdır
umarım

Günaydın kızlar nasılsınız bakıyım yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler.Kızlar ben sporuda diyeti d ebıraktım yardım edin banaaa

:1shok:nasil yani
kiz bakin beni deli etmeye calisiyorsunuz ben anladim bunu heyttt cekilin acilin hepinizi dovmeye geliyom
ama once siz bana sonrada ben size kendinizi birakipta beni dellendirmeyin yuru cabuk diyete hopp
elime alacam sizi sonra olacak
hatice canim arkadasim guzel arkadasim benim bak guzel guzel soyluyom birdaha duymak istemiyorum neden biraktin bana anlat bakim simdi
zaten ben anliyom sende birseyler var ya hayirlisi bakalim cok ugramaz oldun burayada zaten

merhaba neslihan ewet bn uzun süredir sizi hergün takip ediyorum 2ayda 7kilo werdim ama hiç yazmıyorum rahatsız etmemek için zaten sadece bu sayfaya giriyorum onun için üye oldum siteye hepinizi tanıyor gibi oldum
evet canim bizi takip ettiginin farkindayim zaten bende hep seslenecek oluyom birturlu firsat olmadi canim cok iyisin neden rahatsiz edesinki bizimle konusmak sanada bizede iyi gelir bence
zaten hergun bizimlesin tanisalim gelde illa takimda olmak sart degilki degilmi ama
sakin rahtsiz ederim diyede dusunme

sagolasin canimcim yok dusunuyorum yenilikler hele su hafta basina bir girelim cok super fikirlerle gelecem karsiniza yapamam diyenede cikartacam karti
supersin valla yediklerin guzel canim helke aksam birsey yememk bence harika
bu hafta bekledigim performansi gosterirsin artik degilmi
canim ayrica morelini bozma mevlam neylerse guzel eyler degilmi herseyde vardir ir hayir
hadi senide cok opuyorum morelim bozuk diye yemeklere saldirma sakin :mymeka:

cnm çok saol ben 22 yaşındayım adanalıyım ama eskişehirde öğrenciyim adım seda,2ay önce 81 kiloyla başladım şimdi 74kiloyum hergün burayı okuyarak motive olmaya çalışıyorum.

selam arkadaşlar.bugün benim kaçamk günümdü.2 dilim pizza 2 çay kaşığı nutella çokaz 2 dilim haşlanmış yumurta yedim.akşam fırında tavuk yapcam onu yerim artık.ama yarından itibaren önceki gibi beslenmemem dönüyorum.yalnız salı akşmı balık yiycem onun için yarın ve salı gün akşam kadar sade sebze haşlama ve salta yiycemki balığı dengeliyeyim.çünkü balık kızartma olacak.ya çok mutluyum pardüsem üzermde fıldır fıldır önüyo.önceden giydiğimde karnımı hep içime çekip yürürdüm şimdi bırakam bile bol hatta bombol bosbollll.

hoşgeldin sedaaaacım.bende hep seslencektim ama belki çekip gidersin diye bişey diyemiyodum.bak ne güzel kilo vermişsin.sende paylaşımda bulunsana bizmle hatta herhafta sende kilonu söyle sadece çizelgede yer almazsın okadar.cumaya kadar sendede bi gayret olur hiç olmazsa.maşallah iyi kilo vermişsin.inşallah hedefine ulaşırsın.bence devam et.bennde ünv.1.sınıfa başladığımda 57 kiloydum.sene sonuna kadar düzensiz yemek ve hep ekmek arası yemekten 75 kiloya çıktım.sonra bi arakdaşım ben yazın kilo vercem deyince o bana sen böyle ayı gibi yemeyle 1 gr bile veremezsin dedi bende kadar hırslandımki eve gittiğim gün diyete yürüyüşe ve hergün mezdeke koyup 1 saat akşam 1saaat öğlen oynuyodum yani tepiniyodum.55-60 günde 56 kiloya düştüm..ve beni görünce herkes aaaaaa öteki yarın nerde diyodu.hele kız çok şaşırmıştı. ondan sonra tabi kilo aldım hep 60 ile 65 arsı gidip gelmişimdir ma inana manken gibiydim kemikliyim çünkü.ben 64 kiloyum dediğimde kimse inanmazdı 55 felansındır derlerdi..yani anlıycağın zayıflamak insanın elinde.hele bide bekarsan.çünkü başkalarına yemek hazırlamak gibi bi yükümlülüğn yok. ve bence zayıflaki hayatının tadını çıkar.nedenmi daha gençsin başkalarına özenme. maşallah boyund avarmış.zayıfkalyınca fıstık gibi olursun.bırak millet sana özensin kilo verde.tamammı canım.inşallah heefine ulaşırsın.

rose çok saol cnm nekadar motive edici bi yazı olmuş çok teşekkür ederim artık hrgün yazarım bende ozaman kilomuda yediklerimide söylerim hem hırs olur tekrar tşkler yerimseniben

cnm çok saol ben 22 yaşındayım adanalıyım ama eskişehirde öğrenciyim adım seda,2ay önce 81 kiloyla başladım şimdi 74kiloyum hergün burayı okuyarak motive olmaya çalışıyorum.
anam anam birde adanaliymis yaa kiz hemseriyiz ozamn akilli bende adanali ariyorum kendime yana yana gel kiz seni bir opimmŞeniz

anam ne guzel etmissin aferim kacir kacir sen bende bugun fena kacirdim caktirmayin birazdan listelerim yediklerimide agzinizi ayirtirim sizin pek yedim cunku acaba yarisini yassam olurmu diyorum ama neyse hadi yazaim hepsini artik ne dersiniz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…