• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslında ben bugün 78 kilo felan geldim.ama dediğim gibi 1 haftadır yaptığım beden temizliğinden dolayı böyle.2 gün sonra çok yemesem normla besklenmeye geçtiğimde yine 2 kilosu gelcekti.eee dolayısıyla ben haftaya +2 ile gelmiş olurum diye 80 dedim..eeee neslihaaan nasıl oluyomuş kilo vermek.sen biraz daha say yerindeki yaklaşayım sna.ohh beeeee artık bende 7li rakamlardayım.

adaşım allah annenin mekanını cennet kabrini geniş eylesin inşallah.yaptığınız dualarıda kabul eylesin.

aslında ben bugün 78 kilo felan geldim.ama dediğim gibi 1 haftadır yaptığım beden temizliğinden dolayı böyle.2 gün sonra çok yemesem normla besklenmeye geçtiğimde yine 2 kilosu gelcekti.eee dolayısıyla ben haftaya +2 ile gelmiş olurum diye 80 dedim..eeee neslihaaan nasıl oluyomuş kilo vermek.sen biraz daha say yerindeki yaklaşayım sna.ohh beeeee artık bende 7li rakamlardayım.

tugba senin adina cokkkkk sevindim hakketin o kadar kiloyu vermeyi sen sana yetismem lazim hata neslihana ulasmam lazimmm yaza az kaldi sneinle beraber mezun olmam lazim:enbuyukkk:

tugba senin adina cokkkkk sevindim hakketin o kadar kiloyu vermeyi sen sana yetismem lazim hata neslihana ulasmam lazimmm yaza az kaldi sneinle beraber mezun olmam lazim:enbuyukkk:

vay vay vaayyy.sen demi brütüs?hadi bakalım hemşom.yarışalım.ama ben senin gibi takviye ürünler kullanmıyom.kendi çaba ve gayretimle veriyom kiloyu.aklında olsun heeei.:jeyyar:

oleyyyy oleyyy teşekkürler canım.tamam anlaştık deneme süresindeyim.başarılı olacam inşallaha.s

aaa sen beden temizliğindeki güleysasın yaaa.yeni fark ettim.hadi hayırlı olsun canım.bak çok paylaşımda bulun.yediklerini içtiklerini yaz.arad da birbirimizi gaza getircez.

vay vay vaayyy.sen demi brütüs?hadi bakalım hemşom.yarışalım.ama ben senin gibi takviye ürünler kullanmıyom.kendi çaba ve gayretimle veriyom kiloyu.aklında olsun heeei.:jeyyar:

kiz tugba gercekten cok sevindim verdigin kilolarar ... baksana benim takviye urunler cok ise yaradi ii gidiyodu duraklama oluyo bi caresine bakmam lazim pazartesi artik.....:nazar: diyim sana nazar deymesina.s.

slm yavrular ben geldim adanaliyi izleyecem ama bir slm verim ddim benim kiz hala atesli dellenmek uzereyim haberiniz olsun
buarada liste icin kimse birsey yazmamis siz gorursunuz
14.taakim uyelerine bundan boyle herkeze bir gorev verecem uzerimdeki butun yuku atacam sonundada baska takimlar diyip duruyonuz acin bakin herkez kendi takimi icin nasil caba gosteriyo sadece kaptanla is bitmiyo yani

bu arada bugunku raporumu veriyorum vede herkezden liste seklinde istiyorum oldumu
sabah hicbirsey yemedim cunku doktora gittim su bile icmedim
oglen tabi birsey yemeyince daldim yemeklere pizza yapmistim bir dilim yedim canlarimm
arada hicbirsey yemedim
aksam bir tane kofte iki kasikta bulgur pilavi yedim salata vede bir dilim ekmek
yani bugunluk bukadarr canlarim ger aksam yada sabah bu sekilde liste istiyorum bundan sonra kizlarr ay bunuda begenmez itiraz ederseniz hepinziin kafasini kiracam haberiniz olsun kural diye birsey kalamdi sayenizde bunu bari yapin oldumu

bu arada bugunku raporumu veriyorum vede herkezden liste seklinde istiyorum oldumu
sabah hicbirsey yemedim cunku doktora gittim su bile icmedim
oglen tabi birsey yemeyince daldim yemeklere pizza yapmistim bir dilim yedim canlarimm
arada hicbirsey yemedim
aksam bir tane kofte iki kasikta bulgur pilavi yedim salata vede bir dilim ekmek
yani bugunluk bukadarr canlarim ger aksam yada sabah bu sekilde liste istiyorum bundan sonra kizlarr ay bunuda begenmez itiraz ederseniz hepinziin kafasini kiracam haberiniz olsun kural diye birsey kalamdi sayenizde bunu bari yapin oldumu

aaa çok güzel yaa.ben raporumu veririm.ya tama kural koyalım ozamnda benim aklıma bişey gelmiyoki.hani bi arda felan olsak bişeyler felan aldırırız.ama farklı yerlerdeyiz.uyarılar olabilir.üst üste kilo veremeyen listeyi yapsın mesela.ben liste işnden hiç ama hiç nanlamıyorum.aslında listeyi ben bugün herkesinkini yerleştirecektimde.sen renkleri bozma deyince vallahi elimi süremedim.
buarada bence çok yemişisn.tama öğleni anladık akşamda güzelmiş ama 1 dilim ekmek fazla.hele piavın yanındf:oklava:

canim arkadasim burda yer oldugunu gorunce seni buraya yonlendirmis iyide yapmis ama dedigim gibi bir kisilik yerimiz vardi oda arkadas uzun zamandir aramiza girip bizi takip ettigi icin ona oncelik tanidik sen yinde misafir olarak gelip bizimle sohbet edebilisin canim.
ama yaaaa ben cok üzüldüm bi bana yerınız yokmu ben kıloluyum belkı ama ufacık bı yere sıgısırım söz verıyorum yer kaplamam nolur ama nolursenağlama

aaa çok güzel yaa.ben raporumu veririm.ya tama kural koyalım ozamnda benim aklıma bişey gelmiyoki.hani bi arda felan olsak bişeyler felan aldırırız.ama farklı yerlerdeyiz.uyarılar olabilir.üst üste kilo veremeyen listeyi yapsın mesela.ben liste işnden hiç ama hiç nanlamıyorum.aslında listeyi ben bugün herkesinkini yerleştirecektimde.sen renkleri bozma deyince vallahi elimi süremedim.
buarada bence çok yemişisn.tama öğleni anladık akşamda güzelmiş ama 1 dilim ekmek fazla.hele piavın yanındf:oklava:
canim bencede cok yemisim dedim zaten bugun cok kotu gecti benim icin zaten
canim arkadasim burda yer oldugunu gorunce seni buraya yonlendirmis iyide yapmis ama dedigim gibi bir kisilik yerimiz vardi oda arkadas uzun zamandir aramiza girip bizi takip ettigi icin ona oncelik tanidik sen yinde misafir olarak gelip bizimle sohbet edebilisin canim.
ama yaaaa ben cok üzüldüm bi bana yerınız yokmu ben kıloluyum belkı ama ufacık bı yere sıgısırım söz verıyorum yer kaplamam nolur ama nolursenağlama

ayy canim bakl benide uzdun simdi ama sen simdilik diger takimlarada git yine olmazsa ben sana bir yer bulurum canim takil bize

sedaaaa21 ya ben seni cok meraak ediyom bizi surekli takip ediyorsun ama hic ses vermiyorsun nedenkine
kimsi, kimlerdensin de bakim birr

merhaba merhaba nasılsınız?
bugun yediklerimi yazıyım
sabah bi dilim kızarmıs ekmek yumurta azıcıkta helva yedim
arada kahve ictim 3 bisküvi
öglen 3 kasık patlıcan yemegi 3 kasık pilav
işim vardı evden cıkarken de basım dönüyodu azıcık cikolata attım agzıma
bugunluk böyle..

hayırlı sabhlar rakadaşlar.bugün pek iyi hisswtmiyorum .çok mide bulantım felan var.yediklerimiz yazılcaktıya.ben şimdi 500ml.sebze ve meyve suyunu içiyorum.hemde zorla tiksndim iyce.bugün son içişim artık.

canlar hayırlı sabahlar a.s.nasılsınız sirkeli suyumu içiyorum:kahve: fırsat buldum bi bakıyım dedim hepinizi öpüyorum kızlar ne güzel kilolar vermişsiniz 2 tuğbalar süper:hooray: birde hatice tabiki

merhaba neslihan ewet bn uzun süredir sizi hergün takip ediyorum 2ayda 7kilo werdim ama hiç yazmıyorum rahatsız etmemek için zaten sadece bu sayfaya giriyorum onun için üye oldum siteye hepinizi tanıyor gibi oldum :utangac:

Back