• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm hemşeriyiz demek çok sewindim kaydirigubbakcemile5 bn hep giriorum ama onu görmemişim galiba bende seni öpim cnm bnm Şeniz bnde bugün yediklerimi yazim bari artk hergün yazacam

sabah:klasik kahwaltı 3dilim ekmekle
öğlen:3kaşık bulgur pilawı,1 yağsız ızgara köfte we yağsız bol salata
akşam:1kase sütlü special k
aralarda elma we kiwi yedim böylece bugünü kapattım ben 7den sora hiçbişey yemiyorum sadece sıcak su yada yeşil çay içiyorum şimdi 1 saat spor yapacam sonra görüşürüz kızlar herkese kolay gelsin

Selam kızlar, ben geldım
nasılsınız canlar sızlerı cok ozledım hemen gelır gelmez bı bakayım dedım
yenı arkadaslar gelmıs, hosgelmısler hepsı takımımızakaydirigubbakcemile5
cok ısım var bıraz gecmısı okuyayım cıkcam kızlar yarın gorusuruz artık yarından ıtıbaren ben sıkı bır rejıme gırıyorum cunkı yaza az kaldı zayıflamam sart oldudelikafadulden

cnm hemşeriyiz demek çok sewindim kaydirigubbakcemile5 bn hep giriorum ama onu görmemişim galiba bende seni öpim cnm bnm Şeniz bnde bugün yediklerimi yazim bari artk hergün yazacam

sabah:klasik kahwaltı 3dilim ekmekle
öğlen:3kaşık bulgur pilawı,1 yağsız ızgara köfte we yağsız bol salata
akşam:1kase sütlü special k
aralarda elma we kiwi yedim böylece bugünü kapattım ben 7den sora hiçbişey yemiyorum sadece sıcak su yada yeşil çay içiyorum şimdi 1 saat spor yapacam sonra görüşürüz kızlar herkese kolay gelsin
valla canim super yemissin keske bende senin gibi yiyebilseydim ama maalesef ben bugun yedim ha yedim bakalim yarin artikin telafi edecegim birde regl olmusum soylemsi ayip anliyacaginiz krizim tuttu yine
kiz sen benim adanali oldugumu nasil kacirmissin hayret ben tam bir memleke asigiyim cunku yurt disindayim ama caktirma uzaktan uzaga iste
ailen adanadami simdi canim sen ne okuyorsun bu arada adananin icindenmisiniz cok sormu sordum kiz bak eger oyleyse cevap vermeyebilirsin haa benden demesi

Selam kızlar, ben geldım
nasılsınız canlar sızlerı cok ozledım hemen gelır gelmez bı bakayım dedım
yenı arkadaslar gelmıs, hosgelmısler hepsı takımımızakaydirigubbakcemile5
cok ısım var bıraz gecmısı okuyayım cıkcam kızlar yarın gorusuruz artık yarından ıtıbaren ben sıkı bır rejıme gırıyorum cunkı yaza az kaldı zayıflamam sart oldudelikafadulden
hosgeldinnnnnnnnnnnn sefalar getirdin ne yaptin ne ettin gezdigin tozdugun sana klasin yedigini ictigini anlat cabuk

merabaa
bugun yediklerimi yazmıyım utanıyorum :utangac:
ama bugun izinli günümdü benim :D

ana buda benim gibi yemiste yemis aferim afferim bir ben daha desene

kizlar deneme suresindeki arkadasimiz nerelerde bugun girmis ama buraya ugramdan cikmis
guleysa canim sana once sunu soylemek istiyorum yanlis anlamada uan deneme suresindesin vede farkindaysan uc arkadasimizi senin icin rededdim yani bu takim agercekten paylasimi bol vede israrci kisileri almak istiyoruz sen daha uc gun oldu ama ortada yoksun
yani ger sik paylasimda bulunmiyacaksan simdiden soyle canim yaa sen takimlarin takipcisisin biliyorum vede seninde boyle olmasini bilmen gerekiyo degilmi canim sakin bana kizla daha deneme suresindesin ama daha cok paylasimda bulunman gerekiyo
bugun girmissin dunde yoktun bakim dedim vede bugun girip baska topiklere yazip ciktigini gordum oyuzden seni uyarmak istedim canim
beni yanlis anlama oldumuu opuldunn

boşwer cnm arada olur fazla kaçırmak ama yrn toparlamaya bak hihoyyyt yurtdışında olduğunu biliyorum ama adanalı olduğunu bilmiodum..yok olurmu öyle şey zewkle cwp weririm ewet ailem orda adananın içindeniz barajyolunda oturuyoruz ben eskişehirde eczacılık okuyorum tatlım 2yılım daha war..buarada senin albümü gördüm cnm allah bağışlasın çocukların şeker gibi maaşallah :nazar:

aman adanalı canım adanalı ben sana yandım şişman nesli cadısııı.
sen adanalıysan bende konyalıyım.heeyyyyyttt ulan bee varmı lan bana yan bakan.ye bakalım ye sen devam et böyle.kaplum pağacık.benim sana yetişmeme lazım.bugün canım ne istediyse fazlaıyla yedim.ama sabhtan itibaren sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum.kızm bende geçen hafta regliydim.onu bahane etme.ben üstelik ohalde beden temizliği yatım.öyleyken 4 kilo verdim.ama bunun 2 kilosu gelmiştir tartkılmıycam çünkü.ye yeee sonra vay efendim canım sııkkındı vay efendim krizim tuttu.vay gelin yemiyo diyolar vayy vay vayyyyyyyyyy.senin bahanen ne zamn bitecek acaba.hani bi reklam vardı albeni çikjolata yemek için bahane buluyolardı.sen tam o reklamlara göresin.

waşşşşş sedacıım demek eczacı olcan .allah hayırlarla tamamlamak nasip etsin.desene sonra hertürlü zayıflama destekili şeylerdende kullnanbilirsin.neyse canım benimkide saçmalık inşallah biran önce sağlıklı bişekilde zayıflarsın da onlara gerek kalmaz.tabiii bizdeee.sen neslhana bakma.hemşon ama yerinde sayıyo ona uyma sakın.sen düz hatta dümdüz git canım.şimdi demek 74 kilosun.inşallah yaklında bende düşcem o rakamlara.sonrada 70in altına.neslihan kknın olmazsa olmazı.o bizm için burda.bizden sonrakinlerinde ona ihityacı olduğu için burda devamlı üye.tabiri cazise demirbaş.

tuğbacım alemsin walla :roflol: ewet inşallah eczacı olcam çok saol iyi dileklerin için cnm..ewet 81den 74e indim bende 60lara inmeyi sabırsızlıkla bekliyorum hep beraber halledeceğiz bu işi, yaza kadar hedefimize ulaşmış olacağız inşallah :teytey:herkese iyi geceler hanımlarrr

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugun hava harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sabah suyumu ıctım 1 bardak.........güne harıka baslıyorum.....görusmek uzere hanımlarr....

hayırlı sabhlar arkedeşler.bende sularımı içtim.birazdan sade bi kahvaltı yapcam en hafifinden.öğlen salta felan yerim heralde.bugün ve yarın az yiycemki yarın akşam doyasıya balık yiyebileyim.

ooooooooooo daha kimsecikler yok.ee böylede ne takım ruhu olur nede zayıflanır.bakın bem az sonra kursa gitcem bi tarftan ders çalışıyorum bi tarftan ev işi ve kahvaltı hazırlıyorum.kaçgünlerdir böyle doğrudürüst paylaşım yapılmıyo.kaptaaan şu duruma bi el at.sen bana babm geldiğinde baabn wcyw demi gitmiyo hiç demiştin senin kayınpedrin gitmiyomu.sen evet yoğunsun seni anlıyorum canım ama bi arar geldiğinde fırçalıycanmı dövcenmi napcaksan yapta paylaşım olsun yaa.kaç gündür bi arpa boyu yol alamadık.
noluyo akadşlar niye boşladınız.yok biz böyle iyiyiz diyosanız onu bilemem.niye burdayız zayıflamak için birbirimizden güç alıp motive oluyoruz.şuraya bi bakın yaaa terkedilmiş ada gibi kaldık.eğer paylaşım yapılmıycaksa ben gidiyorum artık.boşu boşuna pcnin önünde bekleyip drmıyayım bari.

merhabalar üzgünüm haftasonu falan hiç giremedim.kozmik beden temizliği yaptım felakat kötü geçirdim bu yüzden pek buraya yazamadım.mide bulantım hat safhadaydı.nerdeyse 1 haftadır bişey yiyemedim zaten.cmts de tek yediğim adam akılı şey yarım lahmacun.pazar günkü menüm ise 2 dilik kepek ekmek klasik kahvaltı
akşam 1 dilim börek başkada bişe yiyemedim.bugünü daha düzenli yazarım

sabah kahvaltıda :1 dilim kepek ekmek,peynir ,2 bardak çay
arada havuç yanımda getirdim işte yerim
öğlen yemektede kuru patlıcan kuru domatas haşlaması var.
akşamda ne yerim bilmiyorm yazarım sonradan

yaptıgım sporuda yazayım takip açısından.nivea body yapmaya çalışıyrm ve leg magic spor aleti aldım onda da spor yapıyrm.havalar tam düzelse yürüyüşlere başlayacam

gunaydın kızlaaar
herkese guzel bır hafta dılıyoruma.s.
haftasonu bıraz fazla kacırdım ve bugun sabah tartıda 1kılo fazla gosterdı:utangac:
zaten takımda en kotu benım, ne olacak benım halim bilmiyorum
yardım edın bana lutfen zayıflayamıyorum

günaydın hanımlar bn yarışmada değilim ama saolsun kızlar hergün yazabilirsin dediler bende 1kase sütlü special k yedim birazdan derse gidecem hepinizi öpüyorum

Back