Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım özel diyette sayılırım.kozmik beden temizliğini yapıyorum.bugün çok şükür 3.günüm bitti.ama çok memnunum iyikide yapmışım.nelr nelre var anlatamam canım.

ben de merak ediyorum şu kozmik beden temizliğini yaa
ama ben yapamam herhalde malum çalışınca iş yemekleri protokol yemekleri
ee oralara da yanımda yemek kabı götüremiyorum şeker

geçmiş olsun şeker
üzme kendini herşeye..
ben de kötüyüm kaç gündür..sizleride üzdüm..buna da canım sıkıldı..
yazmak gelmedi içimden hiçbişey..allahtan çabuk toparlayabiliyorum kendimi..
sen de üzme şeker kendini

abboowww neslihaaaaaan.şükür kız kavuşturana.anaaaa geldinmi gıııı.
abbowwwwwwwww ne oldu kizz burdayim zaten ben dun butun gun burdaydim dedim ya artik burda olurum cunku okullar basladi babamda horul horul yatiyo :))
ne yaptin kiz pes ettinmi soyle hadi

tamam canim sen kendini toparladiysan sorun yok
anladim zaten
yok yok uzmuyom ya basim cok agriyo sadece okadarr baska bir sorun yok yani
sen ne yaptin bakim soyle cabuk ne yedin ne ictin

heee geldi napcen kııız..
amanın bişey dahaa müthiş yarış üçlüsü biraradayızkaydirigubbakcemile3

kiz rose pes edecek haberin olsun biz ikimiz kalacaz yine :roflol:
sende zaten bundan sonra biraz zor verirsin yeter zaten dur azicik beni bekle geriye sadece ben kaliyorum bende okadar kosusturma arasinda cikolata felan yemeye firsatim olmuyo oyuzden korkun benden :jeyyar:

hihh destinamda gelmis sen ne yedin bakim kiz lapayi sabhta yemen gerekiyo sadece oglen degil anliyacagi, lapa yaptigin zaman hic birsey yemiyecen canim

hoşgeldinn canım yaa.çok geçmiş olsun canım.boşver bee takma kafana..sen diyetini yap.takıl bize hayatını yaşa.a.s.

kiiimmm ben mii pe s edecemmm.hee kız gerçekten hastasın sen.ateşinde yüksek.git bi duş al.halisinasyon felan görüyın.kafanda kurgular oluşmaya başlamış.çabuuuk gitt ılk duş alll.:mymeka:

Canım hoşgeldin bende bu hafta lapa yapmak istiyorum umarım yapabilirim.ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine.

görcez bakalım kimin pes edeceğini.yürüyüşede başlıycammm.nisandada sınav var.sınavıda atlattımmı.kim tutar beniii.dönmiycem busefr.ayda 1 kere kaçamak yapcam okadar.

Rosecim sende hoşgeldin beden temizliğin nasıl gidiyor canım okudum frumu iyi gidiyor görunuyr neelr çıktı senden of fben yapamadım çok da istiyordum

sağol canım.sende hoşgeldin.temizlik çok şükür iyi gidiyo.hiç korkulcak bişye yokmuş.tek sabah saat4:45te kalkıyorum okadar. yoksa herşeyden memnununm.mesela i2.lavmandan sonra kireç parçasına benzer şeyler çıktı.ama 2 gündür normal gibi.son günü bekliyorum.kafamçokkarıştı

:roflol:ben verince olay çıkıyor vermim dimi..
hadii rose pes mi ediyor üzülsemmi sevinsemmi acepkaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn canım yaa.çok geçmiş olsun canım.boşver bee takma kafana..sen diyetini yap.takıl bize hayatını yaşa.a.s.
ben öyle yapıyorum bak..burda moral buldum sağolun şekerler
kiiimmm ben mii pe s edecemmm.hee kız gerçekten hastasın sen.ateşinde yüksek.git bi duş al.halisinasyon felan görüyın.kafanda kurgular oluşmaya başlamış.çabuuuk gitt ılk duş alll.:mymeka:
kız ılık duş aldırıp uyutacanmı kızı..o zaman yine zarardasın uyurken bişi yiyemez yin kilo verir bu

işte yine kaçtı..

Ben çalıştığım için sabah 8 de bile zor uyanıyorum aslında 15 gün sabah erken kalkıp spor yapsam son kilolarımı da verirdim yarın sabah kalkmayı düşünüyorum umarım kalkabilirim.Umarım hemen sağ salim bitirrisin sende ama ymeek d eymeıyorsun hiç çok iyi gidiyorsun temizlikten sonra diyetle çok rahat kilo vereceğine inanıyorum

Slm kızlarkaydirigubbakcemile5
sabah 1dılım kepek ekmegıne lıgt peynır surdum yedım yanında sutlu kahve
bende akrep gıbı 2 saat aralıklarla yemegı dusunuyorum
kahvaltıyı 8 de yaptım sonra saat 10da bır meyve yerım
bırazdan egzersız yapcamhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…