- 8 Ağustos 2008
- 35.234
- 42.016
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.561
sağol canım özel diyette sayılırım.kozmik beden temizliğini yapıyorum.bugün çok şükür 3.günüm bitti.ama çok memnunum iyikide yapmışım.nelr nelre var anlatamam canım.
günaydın şekerler
gunaydin canlar ben geldim birazdan pazara gidecem bu arada by demeden cikarsam anlayin oldumu gizli giriyorum yaa oyuzden hemen cikiyorum bazen kusura bakmayin yani kizlar
bende dun rahatsizlandim biraz aksam dun lapa yapiyordum zaten oglen yemistim birtek aksamda rahatsizlaninca hic birsey yemedim rahatsizlanmamda lapadan degil yanlis anlasilmasin atesim cikti canim sikkindi birazz hersey ustuste geldi simdi iyiyim oglani okula biraktim bakalim sabah bir yudum ekmek attim agzima okadar
abboowww neslihaaaaaan.şükür kız kavuşturana.anaaaa geldinmi gıııı.
abbowwwwwwwww ne oldu kizz burdayim zaten ben dun butun gun burdaydim dedim ya artik burda olurum cunku okullar basladi babamda horul horul yatiyo :))abboowww neslihaaaaaan.şükür kız kavuşturana.anaaaa geldinmi gıııı.
geçmiş olsun şeker
üzme kendini herşeye..
ben de kötüyüm kaç gündür..sizleride üzdüm..buna da canım sıkıldı..
yazmak gelmedi içimden hiçbişey..allahtan çabuk toparlayabiliyorum kendimi..
sen de üzme şeker kendini
heee geldi napcen kııız..
amanın bişey dahaa müthiş yarış üçlüsü biraradayızkaydirigubbakcemile3
gunaydin canlar ben geldim birazdan pazara gidecem bu arada by demeden cikarsam anlayin oldumu gizli giriyorum yaa oyuzden hemen cikiyorum bazen kusura bakmayin yani kizlar
bende dun rahatsizlandim biraz aksam dun lapa yapiyordum zaten oglen yemistim birtek aksamda rahatsizlaninca hic birsey yemedim rahatsizlanmamda lapadan degil yanlis anlasilmasin atesim cikti canim sikkindi birazz hersey ustuste geldi simdi iyiyim oglani okula biraktim bakalim sabah bir yudum ekmek attim agzima okadar
kiz rose pes edecek haberin olsun biz ikimiz kalacaz yine :roflol:
sende zaten bundan sonra biraz zor verirsin yeter zaten dur azicik beni bekle geriye sadece ben kaliyorum bende okadar kosusturma arasinda cikolata felan yemeye firsatim olmuyo oyuzden korkun benden :jeyyar:
abboowww neslihaaaaaan.şükür kız kavuşturana.anaaaa geldinmi gıııı.
Rosecim sende hoşgeldin beden temizliğin nasıl gidiyor canım okudum frumu iyi gidiyor görunuyr neelr çıktı senden of fben yapamadım çok da istiyordum
:roflol:ben verince olay çıkıyor vermim dimi..kiz rose pes edecek haberin olsun biz ikimiz kalacaz yine :roflol:
sende zaten bundan sonra biraz zor verirsin yeter zaten dur azicik beni bekle geriye sadece ben kaliyorum bende okadar kosusturma arasinda cikolata felan yemeye firsatim olmuyo oyuzden korkun benden :jeyyar:
ben öyle yapıyorum bak..burda moral buldum sağolun şekerlerhoşgeldinn canım yaa.çok geçmiş olsun canım.boşver bee takma kafana..sen diyetini yap.takıl bize hayatını yaşa.a.s.
kız ılık duş aldırıp uyutacanmı kızı..o zaman yine zarardasın uyurken bişi yiyemez yin kilo verir bukiiimmm ben mii pe s edecemmm.hee kız gerçekten hastasın sen.ateşinde yüksek.git bi duş al.halisinasyon felan görüyın.kafanda kurgular oluşmaya başlamış.çabuuuk gitt ılk duş alll.:mymeka:
ben kactim....
sağol canım.sende hoşgeldin.temizlik çok şükür iyi gidiyo.hiç korkulcak bişye yokmuş.tek sabah saat4:45te kalkıyorum okadar. yoksa herşeyden memnununm.mesela i2.lavmandan sonra kireç parçasına benzer şeyler çıktı.ama 2 gündür normal gibi.son günü bekliyorum.kafamçokkarıştı
sağol canım.sende hoşgeldin.temizlik çok şükür iyi gidiyo.hiç korkulcak bişye yokmuş.tek sabah saat4:45te kalkıyorum okadar. yoksa herşeyden memnununm.mesela i2.lavmandan sonra kireç parçasına benzer şeyler çıktı.ama 2 gündür normal gibi.son günü bekliyorum.kafamçokkarıştı
kireç pası mı? aman allahım...bayagı etkılı bısey olmalı bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?