Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neslıhan kız ben lapadan tıksındım artık yapamıyorum:bbo:
bıraz ara verdıkten sonra yaparım belkı-tatlicadiarzu-
oglen kellogs yedım
elma yedım
aksam corba, salata yıcem-tatlicadiarzu-

ne haber kiz sibel ne yaptin neden girmiyorsunuz hic buraya bak yeni hatice formdaydi dunde girmis bugunde buraya ugramadi ben sabahtir burdayim ne olduya kimsenin yazasi gelmiyo herhalde artik
ne dersin

Kız ben sureklı gırıyorumya gormuyonmu
ama otekı kızlar yok
zaten az kısı kaldık
yenı uyeler gelsede bıraz canlansa burası

Neslıhan kız ben lapadan tıksındım artık yapamıyorum:bbo:
bıraz ara verdıkten sonra yaparım belkı-tatlicadiarzu-
oglen kellogs yedım
elma yedım
aksam corba, salata yıcem-tatlicadiarzu-

kiz bende birara tiksindim ama arada mecbur yapiyom gecen haftada yaptim birgun onunda cok etkisi oldu zayiflamamda bu seferde yapim dedim dunku yediklerimi eritmek icin

merabaa
sabah normal kahvaltımı yaptım
öglende bi kasık pilavla tavuk yedim
canım bişey istemiyo daha yemicem..

hayırlı akşamlar arkadaşlar.ya sormayın sabh en son yazdığım mesajdan sonra bidaha kkya giremedim.2-3 gündür vardı ama bugün daha uzun sürdü.üstelik googleden girmeye çalıştım.şifrem kabul edilmedi.sadece yazdıklarınızı okuyabildim.onlarıda hep eksik okuyabildim.tam olarak okunmuyodu

gelelim bugün yemediklerimeee.yemediklerime dedim çünkü hiiiçç bişey yiyemedim.öğlen 2 gün öncesinden kalma haşlanmış brokoli vardı onu nyiyecektim kursa gitmeden önce,ama bi baktım kokusu biraz ağırlaşmış.içim almadı.2yaprak marul yedim aceleyle evden çıktım.kursta 1 bardak yeşil çay içtim.akşamda geç geldiğim için soğan suyu içtim.şimdi çayın yanında 2 kuru kayısı 3 incir yedim.

rose canım sen hiçbişi yememişsinki ama

rose canım sen hiçbişi yememişsinki ama

evet akrepcim yiyemedim.brokoliye güvenmiştim oda bozuk olunca geç kaldım.şuan ekmek vs.yasak olduğu için 2 marulla gittim.akşam normalde doymıycak kadar salat yemem gerekiyodu.eve geç geldim.babam oruçluydu.hemen yemek hazırlamaya daldım.yine yiyemediim.ee saat 10dan sonra yemenin de bi anlamı olmıycağı için yeşil çayla kayısı ve incir yedim.:çok üzgünüm:

afiyet olsun şeker sen özel bir diyette felansın galiba

arkadşalr.benim sayfa sık sık kesiliyo.her siteye giriyo.kkya girmiyo 3 gündür doğrudürüst.eğer giremezsem aa bu niye haber vermedi diye düşünmeyin.ben nette sorun olmadıkça gecede olsa girerim çünkü.

gunaydın arkadaslar

herkeste bır rehavet söz konusuymus ben geldım böyle mı oldu yaa...

kımse bısey yememıs kendımı cok yemıs gıbı gördum...

sabah ekmek peynır detox cayı ıctım arada da bol bol su ıctım ...öglen haslanmıs tavuk yedım ...aksam bır kase mercımek corbası ıctım...bugun sankı göbegım ındı...spor yapamadım...saat 9 da uyuya kalmısım zaten yorgunluktan....bugun daha ıyıyım bırazdan cayımı ıcıp kepek ekmegımle kahvaltımı yapıcam öglene burda lapa yapmayı dusunuyorum....görusmek uzere...

hayırlısabhlar canlar.şuan pancar karışımlımeyve ve sebze suyumu içiyorum.öğlen ıspanak haşlayıp hem suyunu içicem hemde ıspanağı yağsız tuzsuz yiycem.

Kızlar geçmişi okuyorum neslihancım formda oluyorum sabah işe gelince açıyorum hemen burayı ama altta bırakıyorum bazen bu grubu açamıyorum öyle kalıyor vaktım olunca ıkı dakka giriyorum ama yine altta alıyorum yanı hep online göunuyorum ama aslında o sıra işlerimle ilgilenıyorum vaktım olunca hemen gireyim diye altta bırakıyorum.

gunaydin canlar ben geldim birazdan pazara gidecem bu arada by demeden cikarsam anlayin oldumu gizli giriyorum yaa oyuzden hemen cikiyorum bazen kusura bakmayin yani kizlar
bende dun rahatsizlandim biraz aksam dun lapa yapiyordum zaten oglen yemistim birtek aksamda rahatsizlaninca hic birsey yemedim rahatsizlanmamda lapadan degil yanlis anlasilmasin atesim cikti canim sikkindi birazz hersey ustuste geldi simdi iyiyim oglani okula biraktim bakalim sabah bir yudum ekmek attim agzima okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…