• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kireç pası mı? aman allahım...bayagı etkılı bısey olmalı bu....

canım kireç pası demedşim.anlatmak için benzetme yaptım.tencere şu çamaşır makinasını kaplayan kireç parçaları gibi şeyler düştü içimden.ne olduğunu bilmiyorum.:1no2:

slm arkadaslar ben bu sabah yuruyuse gidemedim sabah kahvaltida cay bi dilim kepek ekmegi ustune biraz tere yag ve recel surdum sadece bi dilim yedim ama oglen yine koca bi tabak salata hazirladim kendime icinde ton baligi be vi avuc yagsiz tuzsuz makarna katacam .... ha birde sabah bitki ozlu icinde yesil cay ozu falan var kapsul aldim eczaneden onu iciyorum ......bakalim 7 aya az kaldi gitmesi lazim artik gina geldi kilolardan en kotusude bu kadar cabaya ragmen fazla gitmiyo deli olcam deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

Ben çalıştığım için sabah 8 de bile zor uyanıyorum aslında 15 gün sabah erken kalkıp spor yapsam son kilolarımı da verirdim yarın sabah kalkmayı düşünüyorum umarım kalkabilirim.Umarım hemen sağ salim bitirrisin sende ama ymeek d eymeıyorsun hiç çok iyi gidiyorsun temizlikten sonra diyetle çok rahat kilo vereceğine inanıyorum
slm hatice az kaldi seninde yaza biter insallah:Saruboceq:

akrep koc um neyin var anlayamadim ama gecmis olsuna.s.kesin sana nazar degdirdik tututu kir bir kere masallah diyelim sana:nazar:rose beneden temizligin iyi gitiyine sevindim baya korkutmustun beni cumaya kesin takimin birincisi olun artik eeee hakketmedin de degil hanisengözlerimebaksanab nelsihan sanada gecmis olsun dikkat et kendine diycem ama evde misafir olunca babanda olsa durmadan insan kosusturuyo anliyom seni ....

14.takimin dikkatine...
destinam arkadasimizi asil uyelige kabul edip etmeyenler bana ozelden mesaj atsin bu hafta bildirim yapsinmi yapmasinmi onu kararlastirip biran once kesinlestirsek iyi olcak zaten aciklarimiz cok oyuzden biraz acil olursa cevaplariniz sevinirim kizlarr

akrep koc um neyin var anlayamadim ama gecmis olsuna.s.kesin sana nazar degdirdik tututu kir bir kere masallah diyelim sana:nazar:rose beneden temizligin iyi gitiyine sevindim baya korkutmustun beni cumaya kesin takimin birincisi olun artik eeee hakketmedin de degil hanisengözlerimebaksanab nelsihan sanada gecmis olsun dikkat et kendine diycem ama evde misafir olunca babanda olsa durmadan insan kosusturuyo anliyom seni ....

ay canim ya hic sorma valla atesim cikti aksam cok yogunum sagolasin

öglen 3 kasık patlıcan yemegı 3 kasık yogurt yedım ekmeksız sanırım tansıyonum dustu sımdı 3 er kasık daha yedım...alısık degıl tabı bunye böyle az yemege şaşırdı garıbım...

canlarım ciğerlerim kuzularım.öğlen 2.5 sb haşlanmış ıspanak suyu, 2.5 s.b haşlanmış maydonoz suyu limonlu içtim.1 küçük tabak haşlanmış tuzsuz 1 tatlı kaşığı z.yağı ve limonlu ıspanak yedim.şimdi 2 günde kurumuş kayısı ve 2 tane incir yedim.inanın canım hiç tatl istemiyo böyle yapınca.

selam kızlar dün hiç ugrıyamadım yiğenim bendeydi bilgisayar başından kalkmadı akşamda annesi babası vardı yemege geç gittiler
bende şu karbonitrat dietini inceledim hakikatten güzele benziyo yarından sonra bi denicem bakalım 1 hafta nasıl olur
bugün çikolatasız olan gofretlerden yedim 2 tane ama normal gofret boyunda başka bişey yemedim pişmanlıktan olsa gerek hiç diet modunda değilim aslında kendime gelmem gerek ya ufff

canlarım ciğerlerim kuzularım.öğlen 2.5 sb haşlanmış ıspanak suyu, 2.5 s.b haşlanmış maydonoz suyu limonlu içtim.1 küçük tabak haşlanmış tuzsuz 1 tatlı kaşığı z.yağı ve limonlu ıspanak yedim.şimdi 2 günde kurumuş kayısı ve 2 tane incir yedim.inanın canım hiç tatl istemiyo böyle yapınca.

ne guzel yaaaa
bende bugun yarın regl olucam canım acaıp tatlı ıstıyoooodelikafadulden

Back