Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. takım **94.etap**

nukeray (60.5/59.5/1.0/1.65% )
serince84 (66.5/66.5/0.00/0.00% )
s2000(68.3/68.0/0.3/0.44% )
sumilat(kendi istegi ile yarısmadan ayrıldı)
haysem (61.5/61.0/0.5/0.81% )
rose14 (83.0/82.0/1.0/1.20%)
neslihan (71.7/70.5/1.2/1.67% )
psoriasis(62.0/61.4/0.6/0.97% )
eylulce(84.5/83.9/0.6/0.71% )
spagot(65.8/65.8/0.00/0.00% )
begum(75.3/75.3/0.0/0.0%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (699.1/693.9/5.2/0.74%)

Son düzenleme:
canlarim ucuncuyuz hepinizi tebrik ederimm opuldunuz ben hemen kaciyorum cunku cok fena islerim varr gelirim sonraa

ooo iyi kaydirigubbakcemile5 demek bizim takımdan çok :uhm:daha kötüler var 10 gram falanmı vermişler acaba son takımlar:roflol:

yok ya vermek degilde almislar birde saonuncu olan takimin bir uyesi eski uye olarak gelmi soyuzden kilo almis kiz yani anliyacagin talihsizlik olmus birazz

tebrikjler arkadaşlra üçüncü olmuşuz. ya bu akrep nerde.okadar yemeye nasıl 3kilo verdi anlamadım
yok anam yok bu bişeyler gizliyo.ya bi hap map içiyo.kız akreeeeep gelsene ceee yapıpm kaçmaa.

şekerler 3. lüğünüzü tebrik ederim

tebrikjler arkadaşlra üçüncü olmuşuz. ya bu akrep nerde.okadar yemeye nasıl 3kilo verdi anlamadım
yok anam yok bu bişeyler gizliyo.ya bi hap map içiyo.kız akreeeeep gelsene ceee yapıpm kaçmaa.

canım geldim burdayım bak:))
şeker aslında yemek değil problem olan
bilmemiz gereken ne yediğin ve yeme zamanın ee birde spor tabi
günde 2-3 saat yürümek ne demek şeker tabi egzersizlerimde var arada cd de çalışıyorum 75 dk felan sürüyor vs.vs.vs.

ayy maşallah akrepcim.ne diyeyim.tebrikler.üstelik sen buhafta iskenderinide sucuğunu köfteni sıkmanı mercimekli köfte hepsini yedin demi.hayret hayret hayreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt.sonunda turlatacam heralde ben.darısı bizm başımıza.

ayyy arkadaşlar sormayın çok gerginim.beden temizliğini yapcamya.çhatta foırmda var.yapacak olanlar orda paylaşıyoruz şuanda.oradan çok güç aldım zaten yapmak için ama.akşama kadar gayet iyiydim.1 hafta öncesinden madden ve manen hazırlandım ama.lavman hiç açmamaışytım paketi.az önce bi açtım.abbboooowww ne etcem benn.şu 2 günü atlatsam geçerde iş 2 günde.bana dua edin emi.

tugba benim fikrim yapma lavman onun yerine aksmalari 1 saat spor yap sen... lavman ayni isal olmus gibi vucudun su ve tuz kagbinda bulunacak ustelik dogal olmayan bi sekilde senin tansiyon sorun vardi yanlis hatirlamiyorsam dikkat et ama doktor kontrolu altinda yaparsam baska

sağolm hemşom.ama ben niyeti boszdum herşey tamam.şimdi sabh 5i bekliycem.bi deniycem baktım olmadığı yerde bırakırım lavmanı ama bence doğal olduğu için bi yan etksis olmaz heralde yaa.adam bangır bangır bağırıyotvde.yapın.şekeri tansiyonu olan yapsın diyo.

tugba dogal olsa nereye kadar sne yapiyorsun dogal olmaz o kadar su kaybina birden maruz kalacak vucudun insallah diledigin gibi olur

sağol canım yaa.su kaybı olcak ama kaybolmıycak.durmadan içicez zaten canım suyu yaa.yapan arkadaşlar çok memnunlar.ikinciyi yapcaklar.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.sabah 5e 10 kala kalktım.lavmanı hallettim ama bide bana sorun tutamadım ya ben onu içerde fazla.neyse .ses olmasın diye mecbur sekziden sonraya katı sebze ve meyvelerin suyunu sıkıp içmeyi bırakmıştım.az önce yapıp içtim.ııyyy ıyyyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy küsbenin kokusunu biilen varmı bilmiyom.kendimi aynı ahırda küsbenin içinde sandım.ayy bide çook tatlı bu yaa .sabah sabah şerbet ieçr gibi.inşallah 1 haftada tatlıdan tiksinirim busayede.nede olsa şekerin hammamddesi şeker pancarı değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…