- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.461
takım bazındaki sıralmadaki başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyoruma.s.
canlarim ucuncuyuz hepinizi tebrik ederimm opuldunuz ben hemen kaciyorum cunku cok fena islerim varr gelirim sonraa
ooo iyi kaydirigubbakcemile5 demek bizim takımdan çok :uhm:daha kötüler var 10 gram falanmı vermişler acaba son takımlar:roflol:
tebrikjler arkadaşlra üçüncü olmuşuz. ya bu akrep nerde.okadar yemeye nasıl 3kilo verdi anlamadım
yok anam yok bu bişeyler gizliyo.ya bi hap map içiyo.kız akreeeeep gelsene ceee yapıpm kaçmaa.
tugba benim fikrim yapma lavman onun yerine aksmalari 1 saat spor yap sen... lavman ayni isal olmus gibi vucudun su ve tuz kagbinda bulunacak ustelik dogal olmayan bi sekilde senin tansiyon sorun vardi yanlis hatirlamiyorsam dikkat et ama doktor kontrolu altinda yaparsam baskaayyy arkadaşlar sormayın çok gerginim.beden temizliğini yapcamya.çhatta foırmda var.yapacak olanlar orda paylaşıyoruz şuanda.oradan çok güç aldım zaten yapmak için ama.akşama kadar gayet iyiydim.1 hafta öncesinden madden ve manen hazırlandım ama.lavman hiç açmamaışytım paketi.az önce bi açtım.abbboooowww ne etcem benn.şu 2 günü atlatsam geçerde iş 2 günde.bana dua edin emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?