• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buyuk bır sırkette musterı temsılcısıyım butun gun ınternet serbest sık sık gırıyorum...azımlı degılım su an cunku hep baslayıp baslayıp bıraktıgım ıcın yoruldum artık....o yuzden takım destegıne basvurdum...kendı kendıme yapamıyorum
Tam yerine gelmişsin ozamanyerimseniben yakında azminde olur ben kiloları buranın sayesinde verdimhihoyyyt
yoksa hayatım rejime başlayıp kısa sürede sonlandırmakla geçiyordufisfisfis

kötükedihüso ya sen ne laftan anlamzsın.töbetöbeee. kız sabır sabır sabırr.sen eline tesbih al bence sabrı günde yüzkere felan çekte sabretmeyi öğren.haaa sen kendi adına ben ancak 500 gr verebilirm diyosan .ona lafım yok.çünkü sen toplam 500gr .verirsin ayın 28ine.
kiz benim senin gibi su tarihte su olacam diye buyuk atmiyom yani civcivleri dusunmek lazim degilmi ama
sen hele bu haftayi atlatalim bakacazz

öglen bır parca tavuk ve salatalık yedım bol cay ve su tukettım....

Bol bol da calıstım arkadaslar....bu hafta denersınız...haftaya bakarsınız...ben elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum daha kımseyı de tanımıyorum o yuzden kendı kendıme yazıyorum :)
anam niye kendi kendine yazasin canim bak tanisiyoruz iste ben neslihan
ev hanimiyimsende kendinden bahset bizim yazdiklarimizi alinti yapip yanitla yorum yaz vs... iste ozaman kaynasmis oluruz hi ne dersin ayrica bazi kurallar felan var onlari arkadaslar sana anlatsinlar ben simdi cikmak durumundayim cok bile kaldim simdilik ama insallah tanisacagiz vede senide zayiflatacagiz sen devam et bize katilmaya

kiz benim senin gibi su tarihte su olacam diye buyuk atmiyom yani civcivleri dusunmek lazim degilmi ama
sen hele bu haftayi atlatalim bakacazz[/

kız sende deinya bende vercem 28ine kadar diye.demedinni benmi yanlış hatrluıyorum. ben asla yapamayacağım hususta konuşmama ciciiim.civcivleri sen doyuruyonya bana ne haceett.sen varken :roflol::roflol:

buyuk bır sırkette musterı temsılcısıyım butun gun ınternet serbest sık sık gırıyorum...azımlı degılım su an cunku hep baslayıp baslayıp bıraktıgım ıcın yoruldum artık....o yuzden takım destegıne basvurdum...kendı kendıme yapamıyorum
cok guzel valla guzel olmayan sey senin azimsiz olman
olmaz iananmak en basta geliyo canim once inan verecegine oldumu emin ol motive edecegiz seni ve bizim kilo verdigimiiz gorunce sende daha cok azimle canla basla baslayacaksin kilo vermeye
dedigim gibi kurallar var cuma gunleri sabah tartilip kilonu bildireceksin birde hergun gelip paylasimda bulunman gerekiyo ne yedigini yazacaksin sorumluluk basta geliyo canim anliyacagin

hay allah iyiliğini versin destinaa.kız tam ne güzel buldun kilo vereni. 2 senede verdi.neyse biraz daha azaltayım.1.5 senede verdi :roflol::roflol:
destina canim sen buna bakma ben bu hafta hazirlayim listeyide kim ne vermis kim ne almis gorsun hanimefendi

kız sende deinya bende vercem 28ine kadar diye.demedinni benmi yanlış hatrluıyorum. ben asla yapamayacağım hususta konuşmama ciciiim.civcivleri sen doyuruyonya bana ne haceett.sen varken :roflol::roflol:

ay tugba hic gulecegim yok kiz beni guldurup duruyon surda zaten canim sikkin bu gunlerde iyi morel oluyon bana allah iyiligfin versin hemii
ben oyle birsey demedim bu haftadan icin dedim sen bu hafta 500gr ver bende bir kilo verecem diye

Tam yerine gelmişsin ozamanyerimseniben yakında azminde olur ben kiloları buranın sayesinde verdimhihoyyyt
yoksa hayatım rejime başlayıp kısa sürede sonlandırmakla geçiyordufisfisfis

bugünkü raporuum

6:30- bir kuru kayısı
10:00-sucuklu yumurta,köy ekmeği,peynir,ceviz,tereyağı,bal,zeytin,zeytinyağı ,yeşilbiber,salatalık ve koca bir bardak süt
-ada çayı şekersiz
15:00-iki peynirli sıkma,bir bardak ayran
-şekersiz ada çayı
18:00-bikaçtane mercimekli köfte,haşlanmış lahana,lahana turşusu(çok az),yumurtaçok az,peynir ve iki bardak limonlu sıcak su
tüm gün 3 litre su

ve egzersizlerim:

1.yürüyüş / 180 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 25 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

bugünkü raporuum

6:30- bir kuru kayısı
10:00-sucuklu yumurta,köy ekmeği,peynir,ceviz,tereyağı,bal,zeytin,zeytinyağı ,yeşilbiber,salatalık ve koca bir bardak süt
-ada çayı şekersiz
15:00-iki peynirli sıkma,bir bardak ayran
-şekersiz ada çayı
18:00-bikaçtane mercimekli köfte,haşlanmış lahana,lahana turşusu(çok az),yumurtaçok az,peynir ve iki bardak limonlu sıcak su
tüm gün 3 litre su

ve egzersizlerim:

1.yürüyüş / 180 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 25 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25
kocum hayran kaldim rejimin gizemi yediklerinde mi sakli egzersizlerde mi cozemedim!!!!!!!CADIARZU

teşekkür ederim şeker...
hem dikkat etmek hemde egzersiz yapmak gerekiyor birbirini tamamlıyor şeker

Akrepcim valla bende okudukca hayran kalıyorum kız bu rejim listene delikafadulden anam her şey var -tatlicadiarzu-

kız yoksa sen bizimi kandırıyon :mymeka:sağ gösterip sol vurmayasın :uhm: böyle rejiim olurmu he biz bunları yersek vermekten çok alırızkötükedihüso

Son düzenleme:
yaa akreep sen eminmisin bugün bunlsarı yediğinden.eğer yediysen nasıl hep yiyip hem kilo veriyon.ytoksa hap mapmı kullanıyon.yada şu zayıflama merkeslerine gidsip perşembe akşamları yağınımı hüplettiriyon.ne kızım bu.

günaydın kızlarrr:teytey::teytey::teytey:
hayırlı cumalr:Saruboceq:

ben giremiyorum pek buraya giremeyince yediklerimede dikkat edemiyorum tabii

bu hafta öyle bi lahana diyeti yaptımkikafamçokkarıştı
bütün gün lahana çorbası meyve sebze yedim
akşamlarıda saat 7-8 gibi krallar gibi akşam yemeği yedimsenağlama

haftasonu bol hamurişi yeyip aldığım 1 kiloyla beraber toplamda 2 kilo vermişim 4 günde gene iyiy ama akşamları kaçırmasam süper olucakmış
listede 1 kilo vermiş gözükücem senağlamasenağlamaah şu kaçamaklar yedimde ne oldu sanki kocaman bir pişmanlık senağlama

Tşk ederım ıyıyım ıyı olmaya calısıyorum....bugun yuruyemıycem malesef yagmur var uzuluyorum aksam ınsallah kızımla bıraz spor yaparız...

Neslıhan ne guzel kılo vermıssın yaa ne kadar zamanda verdın?

HOŞGELDİN DESTİNAM.........Şeniz

SEFALAR GETİRDİNNNhihoyyyt

gunaydin arkadaslar bu hafta 600 gr vermisim yine ben:delphin: bunada sukur tabi ama ekmek yemegi biraktim bide boyle deniycem aksama gorusuruz cok isim var bugun byyyyhihoyyyt

cumamesajah1.jpg

Kızlar bende 300 gram vermısım
lısteyı hazırlayayım

14. takım **94.etap**

nukeray (60.5/59.5/1.0/1.65% )
serince84 (66.5/66.5/0.00/0.00% )
s2000(68.3/68.0/0.3/0.44% )
sumilat(kendi istegi ile yarısmadan ayrıldı)
haysem (61.5/61.0/0.5/0.81% )
rose14 (83.0//% )
neslihan (71.7//% )
psoriasis(62.0//% )
eylulce(84.5/83.9/0.6/0.71% )
spagot(65.8//% )
begum(75.3//%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (759.4//%)

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bu hafta aynıyım sanırım regliden dolayı kilo veremedim
bugün evde yokum güne gidiyorum çünkü
daha sonra görüşürüz

kızlar ben birtürlü egzersize başlayamadım reglde ara verdim daha yapamadım :sm_confused:
onunda etkisi var heralde bu hafta dan sonraki haftaya kadar idare edin beni sonrası düzenli egzersiz ve rejime başlıycam bu hafta misafirlerimi geleni gideni -tatlicadiarzu- ayarlıycam sonrası düzene giricem inşaAllahyerimseniben rahatsızlığımda tam geçmedi doktora gittim

böyle olmuyor yapamıyorum gelen gidenle eşimde sürekli evde bugünde bi güzel kahvaltı yaptım üffff ya moralim bozuldu:çok üzgünüm:

Back