- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #340.341
İki akşam aynen bende öyle yaptım. Sanırım bir kilo salata yedim oturduğum yerde.günlük liste yap canım bol bol da salatalık ye ağzın salatalık ile oynasınkalorisi yok sonuçta
Sen ve işin şimdi nasılsınız? Umarım bir daha yakalanmazsınız. Cidden nefes alma olayı iyileşince hala zorluyormuş insanıÖnce eşim pozitif çıktı. ondan dolayı hepimize 14 gün karantina verdiler. 4 gün sonra benim testim pozitif çıktı bana da 10 gün verdiler. Ama her ihtimale karşı ben 1 hafta daha izin aldım. Eve kendimi kapattım.
Allah kimseye yaşatmasın. Çok sıkıntılı bir süreç.
İyiyiz çok şükür canım. Eşim çok sıkıntılı geçirdi bu süreci. Öksürük ve ateş çok yüksekti. Yanına da giremedim endişeden ve stresten her yerimde sivilceler çıktı. Yaklaşık 1 hafta sonunda öksürükler yavaş yavaş azalmaya başladı. Sonrasında rahatladı.Sen ve işin şimdi nasılsınız? Umarım bir daha yakalanmazsınız. Cidden nefes alma olayı iyileşince hala zorluyormuş insanı
Tekrardan geçmiş olsun. Allah sizi ve evladınızı korusun. Memlekette anneannemin komşusu Fransa da yakalanmıştı ve adamcağızın cenazesi geldi. Yaşayan için çok zor.İyiyiz çok şükür canım. Eşim çok sıkıntılı geçirdi bu süreci. Öksürük ve ateş çok yüksekti. Yanına da giremedim endişeden ve stresten her yerimde sivilceler çıktı. Yaklaşık 1 hafta sonunda öksürükler yavaş yavaş azalmaya başladı. Sonrasında rahatladı.
4 gün sonra ben de koku almadığımı fark ettim. Çok şükür bende başka bir belirti olmadı, ayakta atlattım da kızıma bakabildim. ama ben de kendimi ayrı bir odaya kapattım. Kızımda da 2 gün yüksek ateş oldu.
Şu anda bizde bulunan antikorlar yaklaşık 8 haftalık bir bağışıklık sağlıyormuş Sonrasında tekrar etme olasılığı var. Allah kimsenin başına vermesin.
sen uzun kalmışsın bayağı canım çok şükür geçti ama atlatanların daha çok dikkat etmesi lazımmış .Önce eşim pozitif çıktı. ondan dolayı hepimize 14 gün karantina verdiler. 4 gün sonra benim testim pozitif çıktı bana da 10 gün verdiler. Ama her ihtimale karşı ben 1 hafta daha izin aldım. Eve kendimi kapattım.
Allah kimseye yaşatmasın. Çok sıkıntılı bir süreç.
yuh kız nerene sığdrdın o kadar salatayıİki akşam aynen bende öyle yaptım. Sanırım bir kilo salata yedim oturduğum yerde.
menü çok güzel spor ile protein ağırlıklı olmuş sporda yapmışsınMerhaba kızlar
Bugün kahvaltı dereotlu omlet peynir salatalık
Öğlen bir avuç kadar kuzu ciğeri
Akşam ızgara köfte ve ayran
Bir yeşil elma
Leslie 45 dk yaptım 10000 adım attım
Allah rahmet eylesin canımTekrardan geçmiş olsun. Allah sizi ve evladınızı korusun. Memlekette anneannemin komşusu Fransa da yakalanmıştı ve adamcağızın cenazesi geldi. Yaşayan için çok zor.
Evet ikinci hastalık süreci daha zor geçiyormuş. Çift maske takıyorum. Eldiven, siperlik... Umarım bir daha gelmez başımıza böyle bir durum.sen uzun kalmışsın bayağı canım çok şükür geçti ama atlatanların daha çok dikkat etmesi lazımmış .
yuh kız nerene sığdrdın o kadar salatayı
yeşil çay iç sade kahve iç yudum yudum arada
menü çok güzel spor ile protein ağırlıklı olmuş sporda yapmışsın
pilav ve çorb olmasaymış güzel derdim ya da direk kuru fasulyeyi birde su az normalde de daha çok içmen lazımDün menüm:
Sabah: domates, salatalık, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tb ekmek
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 3-4 kaşık pilav, yarım tabak kuru fasulye, 1 ince dilim tb ekmek
Ara: Orta türk kahvesi
Akşam: Yarım tabak makarna, 1 kase yoğurt
Ara: 3 ceviz, 1 avuç üzüm
Spor:15000 adım+1 lt su
Bu menünün olmadığını biliyorum. Karbonhidratı baya fazla bir menü oldu. Ama bu günden itibaren kendime daha fazla dikkat edeceğim.
Bu gün evden getirdim yemeğimi. Kontrollü gideceğim.pilav ve çorb olmasaymış güzel derdim ya da direk kuru fasulyeyi birde su az normalde de daha çok içmen lazım
Babamda şok oldu. Daha bir şey yicek misin? Yemek mi hazırlasaydık dedi.sen uzun kalmışsın bayağı canım çok şükür geçti ama atlatanların daha çok dikkat etmesi lazımmış .
yuh kız nerene sığdrdın o kadar salatayı
yeşil çay iç sade kahve iç yudum yudum arada
menü çok güzel spor ile protein ağırlıklı olmuş sporda yapmışsın
Sağol canım. Amin hepimizi yaradanımız korusun.Allah rahmet eylesin canımGerçekten zor bir durum. Kaç gece sabaha kadar dua ettim. Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın.
Çok iyi bende mükellef bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim. Öğlen 1 galete 1 bardak süt 3 ceviz 1 mandalina yicem mandalina yı 3 gibi de yiyebilirim.Bu gün evden getirdim yemeğimi. Kontrollü gideceğim.
Ne kadar gitti bugün 69.80 çıktım bende yarında 300 giderse harika olacakBu sabah tartıldım 73.9 çıktı. Hergün böyle az az gitsin yağlar.
Çok iyi bende mükellef bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim. Öğlen 1 galete 1 bardak süt 3 ceviz 1 mandalina yicem mandalina yı 3 gibi de yiyebilirim.
Akşam çorba salata yaparım büyük ihtimal ile. Tokluk hissesiyorum çünkü
[/QUOTE="ucukgenclik, post: 65720953, member: 491552"]
Babamda şok oldu. Daha bir şey yicek misin? Yemek mi hazırlasaydık dedi.
Pazar 74.6 , pazartesi 75.1, bu sabah 73.9 çıktım. Gerçekten enteresan bir kilo serüvenim var. Sanırım bir kilo salatalık işe yarıyor. Dün akşam yemeğim deniz börülcesi, yoğurt, çeyrek mandalina ve çaydı. Öğlen ıspanak yemeği, yanında bir kaşık acılı ezme
Akşam ne yedin
Ne kadar gitti bugün 69.80 çıktım bende yarında 300 giderse harika olacak
ya ben ders çalışmaya başaldım orda erşey bozuldu birde ilaç kullanmaya başladım direk hormaon ilacı olunca şiştim vallaSchonerDuft ben seni 62 63 lerde bırakmıştım sanki. İyi hoş bende 65 leri görmüştüm. Biz kendimize hiç iyi davranmıyoruz. Ben hele hep kötü davranıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?