• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gözün aydın canım çok şükür yaa .
Deprem sizin oraları etkiledi mi canım
Sağol canım. Açıkçası deprem olurken ben evi süpürüyordum, hissetmedim. Fakat depremin olduğu gün çok baş dönmem oldu. Nedense vertigomu azdırıyor, bunu bende anlamadım. İstanbul bile hissetmiş. Bingöl'de de o gün deprem oldu diye duydum. Sizin orada hissedildi mi ? Uzak mesafe ama insan artık anlam veremiyor.
Nasılsın? Ben çok sayfaları geri dönüp okumadım. Neler yaptığınızı bilmiyorum. Malum köyde internet her yerde çekmiyordu. Ben de bugün tartıldım. 74.6 benim kilom babam 99.6 çıktı. Köy bana yaramadı.

Nasılsın canım. Bebişle nasıl geçiyor günler. Senin eski halini hatırlayınca idealim kilonu merak ettim seni de.
Sağol canım iyi olmaya çalışıyoz işte depremlerle korku hep sen nasılsın çok sevindim eve geri dönmenize kendi düzeninde rahat rahat verirsin kiloları
İyi ya biraz bulantı biraz iştah günleri geçiriyoz
Ah inşallah seneye hep beraber güzel fiziklerde oluruz 62 küsurlarda başladm hamileliğe hala aynı bu sabah 62.6 çıktm 10 kiloyla tamamlasam keşke

Merhaba kızlar :KK3: eskileri yeniden görmek çok güzel bi selam veriyim dedim herkese bol eksilerr
Iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor.
Siz hissettiniz mi depremi
Sağol canım. Açıkçası deprem olurken ben evi süpürüyordum, hissetmedim. Fakat depremin olduğu gün çok baş dönmem oldu. Nedense vertigomu azdırıyor, bunu bende anlamadım. İstanbul bile hissetmiş. Bingöl'de de o gün deprem oldu diye duydum. Sizin orada hissedildi mi ? Uzak mesafe ama insan artık anlam veremiyor.
Nasılsın? Ben çok sayfaları geri dönüp okumadım. Neler yaptığınızı bilmiyorum. Malum köyde internet her yerde çekmiyordu. Ben de bugün tartıldım. 74.6 benim kilom babam 99.6 çıktı. Köy bana yaramadı.
Yok canım bizim burası uzak niğde de mi deprem olmuştu o zaman bizim ev çok sallanmıştı.
Ne zaman baslayabileceksin diyete.
Valla kendim eve dönmüş gibi sevindim.

Sağol canım iyi olmaya çalışıyoz işte depremlerle korku hep sen nasılsın çok sevindim eve geri dönmenize kendi düzeninde rahat rahat verirsin kiloları
İyi ya biraz bulantı biraz iştah günleri geçiriyoz
Ah inşallah seneye hep beraber güzel fiziklerde oluruz 62 küsurlarda başladm hamileliğe hala aynı bu sabah 62.6 çıktm 10 kiloyla tamamlasam keşke
Doğru kuzum ya sen İzmir'deydin. Hem hamilelik hem çocuk inşallah sıkıntı yaşamadın. Korkupta onu ürkütme karnında.
İnşallah sağlıklı bir anne ve bir bebiş olun.

Yok canım bizim burası uzak niğde de mi deprem olmuştu o zaman bizim ev çok sallanmıştı.
Bilmiyorum normalde bugün ayın biri başlasam mı diyordum. Fakat geleli bir hafta bile olmadı. Ev temizliği falan düşünüyorum. Ama çokta diyete başlayasım var. Bende kararsız kaldım. Bugün biraz fazla yedim.

Bugünkü menüm
Sabah
Fırında kabak kızartması
2 dilim fırınlanmış elma dilim patates
2 dilim hellim peyniri
2 dilim domates
3 dilim turp
1 küçük elma
Çiğ kabak ve ayçekirdeği
Ceviz ve badem

Öğleyin 1 fincan papatya çayı

Akşam
7 buçuk kraker 😑
Köz patlıcan ve kapya yoğurtlaması
Yeşil mercimek yemeği

Su neredeyse 4 litre oldu, daha da içeceğim çünkü yine ödem suyu hazırladım.

Bilmiyorum normalde bugün ayın biri başlasam mı diyordum. Fakat geleli bir hafta bile olmadı. Ev temizliği falan düşünüyorum. Ama çokta diyete başlayasım var. Bende kararsız kaldım. Bugün biraz fazla yedim.
Olsun yavaş yavaş azaltirsin canım.
Birazda yürüyebilirsen yeterli olur. Başlama için
Bugünkü menüm
Sabah
Fırında kabak kızartması
2 dilim fırınlanmış elma dilim patates
2 dilim hellim peyniri
2 dilim domates
3 dilim turp
1 küçük elma
Çiğ kabak ve ayçekirdeği
Ceviz ve badem

Öğleyin 1 fincan papatya çayı

Akşam
7 buçuk kraker 😑
Köz patlıcan ve kapya yoğurtlaması
Yeşil mercimek yemeği

Su neredeyse 4 litre oldu, daha da içeceğim çünkü yine ödem suyu hazırladım.
Afiyet olsun canım bu hafta da böyle giderse 1 kilo verirsij

Olsun yavaş yavaş azaltirsin canım.
Birazda yürüyebilirsen yeterli olur. Başlama için

Afiyet olsun canım bu hafta da böyle giderse 1 kilo verirsij
İştahım çok açıkçası iştahı yönetmeyi öğrenmem lazım eskisi gibi. Dur demeyi unuttum kendime. Bir de annem orada kaldı biz babamla geldik, kedimde bu hafta hastaydı. O yüzden moralim bozuldu. 5 günde ne bulduysam yedim modu oldum. O yüzden çok ama çok kötü bir örneğim şuan için kızlar. Bugün bir saatten fazla yürüdük babamla ama ben babama yetişmek için birkaç kez koşarak ona yetiştim komediydim. :KK48:

İzmirdeyim ben canım çok kötü hissettik artık dedim gidiyoz evin yıkılmasını bekledim durmuyo bi türlü Allaha şükür ev sağlam çıktı ama artçılarda çok sıkıntı sürekli panik ama bizim yakınmaya hakkımız yok insanlar hala enkaz altında Allah yardımcıları olsun
Doğru kuzum ya sen İzmir'deydin. Hem hamilelik hem çocuk inşallah sıkıntı yaşamadın. Korkupta onu ürkütme karnında.
İnşallah sağlıklı bir anne ve bir bebiş olun.
İnşallah canım oğlan uyuyodu gürültüye uyandı Allahtan o çok ayılmadan deprem durdu ama o korku çaresizlik gerçekten çok kötüymüş Allah beterlerinden korusun

İştahım çok açıkçası iştahı yönetmeyi öğrenmem lazım eskisi gibi. Dur demeyi unuttum kendime. Bir de annem orada kaldı biz babamla geldik, kedimde bu hafta hastaydı. O yüzden moralim bozuldu. 5 günde ne bulduysam yedim modu oldum. O yüzden çok ama çok kötü bir örneğim şuan için kızlar. Bugün bir saatten fazla yürüdük babamla ama ben babama yetişmek için birkaç kez koşarak ona yetiştim komediydim. :KK48:
Biraz sıkacaksın kendini o zaman dur denezsen sıkıntı büyük olur senin için.
Annen uzun süre orda mı kalacak o zaman.
Neyse sen evine döndün önemli olan o
İnşaallah diyelim bu hafta regl olacağım maalesef, fazla çıkmasın tartıda o da yeter bu hafta için
Çıkmazsın canım çıkarsada yapacak bir şey yok
İzmirdeyim ben canım çok kötü hissettik artık dedim gidiyoz evin yıkılmasını bekledim durmuyo bi türlü Allaha şükür ev sağlam çıktı ama artçılarda çok sıkıntı sürekli panik ama bizim yakınmaya hakkımız yok insanlar hala enkaz altında Allah yardımcıları olsun

İnşallah canım oğlan uyuyodu gürültüye uyandı Allahtan o çok ayılmadan deprem durdu ama o korku çaresizlik gerçekten çok kötüymüş Allah beterlerinden korusun
Allah korumuş .
Gece olunca dışarda olanlar yardım bekleyenler allah yardımcınız olsun canım

Biraz sıkacaksın kendini o zaman dur denezsen sıkıntı büyük olur senin için.
Annen uzun süre orda mı kalacak o zaman.
Neyse sen evine döndün önemli olan o

Çıkmazsın canım çıkarsada yapacak bir şey yok

Allah korumuş .
Gece olunca dışarda olanlar yardım bekleyenler allah yardımcınız olsun canım
Evet haklısın. Annem anneannemle yaşayacak çünkü kimseyi istemiyor, kimsenin de yanına gitmiyor. Sadece annemle yaşamayı istiyor. 92 yaşında bir kadın olunca da annemde onu bırakamadı. Bu durum açıkçası canımı sıkıyor. Ama anneme iyi davranıyormuş, dediğine göre.
Aynen ben evimdeyim ya şuan bu benim için en güzel olay. İştah kessin diye dereotu mu yemeye başlasam bende bilmiyorum.

Yeni bir haftadan selamlar :)
Karantina sonrası ilk iş günü... Yeni işe başlıyor gibi mutluyum. Evden dışarı çıkmak çok iyi geldi. Şantiyede bir tur attım ve 5000 adımı tamamladım bile. Sene sonuna kadar 70 kiloya inmek ilk hedefim olsun. İnşallah amin :)

Yeni bir haftadan selamlar :)
Karantina sonrası ilk iş günü... Yeni işe başlıyor gibi mutluyum. Evden dışarı çıkmak çok iyi geldi. Şantiyede bir tur attım ve 5000 adımı tamamladım bile. Sene sonuna kadar 70 kiloya inmek ilk hedefim olsun. İnşallah amin :)
gözün ayın canım
krantine günün 14 gün mü sürdü 10 gün mü ?

Evet haklısın. Annem anneannemle yaşayacak çünkü kimseyi istemiyor, kimsenin de yanına gitmiyor. Sadece annemle yaşamayı istiyor. 92 yaşında bir kadın olunca da annemde onu bırakamadı. Bu durum açıkçası canımı sıkıyor. Ama anneme iyi davranıyormuş, dediğine göre.
Aynen ben evimdeyim ya şuan bu benim için en güzel olay. İştah kessin diye dereotu mu yemeye başlasam bende bilmiyorum.
günlük liste yap canım bol bol da salatalık ye ağzın salatalık ile oynasın :D kalorisi yok sonuçta

bende diyet listelere dönmeye başlıyorum.olmazsa da destek alacam yine :( dün sonunda wc sorunu biraz da olsa rahatladı hedef koydum kendime 1,20 gr verecem bu hafta bakalım olacak mı :D

gözün ayın canım
krantine günün 14 gün mü sürdü 10 gün mü ?
Önce eşim pozitif çıktı. ondan dolayı hepimize 14 gün karantina verdiler. 4 gün sonra benim testim pozitif çıktı bana da 10 gün verdiler. Ama her ihtimale karşı ben 1 hafta daha izin aldım. Eve kendimi kapattım.

Allah kimseye yaşatmasın. Çok sıkıntılı bir süreç.

Back