- 29 Aralık 2019
- 271
- 511
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.081
Yazmayı unutmuşum 65dk eliptik bisiklette sporumu yaptım 256 puan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah size bu kadarcık şeyle nasıl dayanabiliyosunuz ben bayılırım açlıktanİyi akşamlar bugün ki menü
sabah Sucuklu yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
3 mandalina
1 elma
Bugün böyle oldu ama bazen bende çok abartılı yiyorumAyyy maşallah size bu kadarcık şeyle nasıl dayanabiliyosunuz ben bayılırım açlıktan
Bezelye de hiç tok tutmuyot nedense.Akşam yemeği bir tabak bezelye ve 3 yemek kaşığı pilav 100 ml de ayran
Bugün adım sayım 9000 oldu gece yatmadan 10000 e tamamlamak hedefim.
Kahvaltı çok az öğlene salata yoğurt ekleyebilirdiKahvaltı bir yumurtadan omlet domates
Öğle bir kase şehriye çorbası
Akşam fırında çupra bir tane, salata
Arada bitki çayı
Yemek yemeyi unutmuşsunİyi akşamlar bugün ki menü
sabah Sucuklu yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
3 mandalina
1 elma
Evet bezelye şekeri yüksek bir gıda ama beni idare ediyor en sevdiğim yemek normalde 2 tabak bile yerim de bu sıra çok gaza geldim kilo verme konusunda kendimi frenliyorum bir çok gıdadaBezelye de hiç tok tutmuyot nedense.
Afiyet olsun.
Ayranı 200 ml içsen tam olurdu
He yaa günüm dışarıda geçti bugün yemeğe geçiktim geç saatte ye mek istemedim tavuk haşladım kendime ama yarın yerim artıkYemek yemeyi unutmuşsun
Aaahhh aaahh dolu dolu yemeyi, saatlerce kahvaltı masasında oturmayali epey zaman olduKahvaltı çok az öğlene salata yoğurt ekleyebilirdi
Akşam şahane afiyet olsun
Tavuklu ya da kıymalı yapabilirsin seviyorsan .protein de almış olursun.Evet bezelye şekeri yüksek bir gıda ama beni idare ediyor en sevdiğim yemek normalde 2 tabak bile yerim de bu sıra çok gaza geldim kilo verme konusunda kendimi frenliyorum bir çok gıdada
1 bardak süt çiğ kuruyemiş 4 badem ya da 2 ceviz 1 meyve daha iyi olur. Yulaf seviyorsan yoğurt yulaf meyve kuru yemiş şeklinde yapabilirsin.He yaa günüm dışarıda geçti bugün yemeğe geçiktim geç saatte ye mek istemedim tavuk haşladım kendime ama yarın yerim artık
Geçmiş olsun canımAaahhh aaahh dolu dolu yemeyi, saatlerce kahvaltı masasında oturmayali epey zaman oldu
Oğlan diş çıkarıyor da ablası yemek yemeye fırsat yok ne buldum onu koyuyorum masaya
Benide alirmisinizTakım arkadaşları aranıyor.....
1.sayfa da puanlar yazıyor ordan hesap edeceksin.Spor puanlarını nasıl ekliyoruz ben bilmiyorum da nasıl yapmam gerektiğini yani alıntı mi yapilcak etkileyecek miyiz kendimiz yazacaksak nasıl yazcaz ki SchonerDuft