Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü raporum
-6:30 bir kuru kayısı
-9:00 bir elma
-11:30 bir kuru incir,çiğ lahana
-13:30 mercimekli köfte,sumaklı soğan salata,acılı şalgam
-14:00 iki bardak limonlu sıcak su
-15:30 üç bisküvi,sıcak su(hasta ziyaretinde
-18:30 haşlanmış lahana birkaç lokma
ve bol su

egzersiz yapamadım başım kötüydü
sadece 120 dk yürüyüş yaptım

Akrepcim bu tereyağı ve yumurta sarısı ne işki anlamadım bilmedigimiz bir özelligimi çıktı kız tereyağının ben aylardır tereyağı koymadım ağzıma:sm_confused:

canım yumurta sarısı sabah kızımın kahvaltısından kalmaydı
tereyağı na gelince ben sabah kahvaltıda tereyağlı sahan yumurtaya bayılırım şeker ve hiç kaldırmadım kahvaltımdan..sıcak ekmeğe sürmeye de bayılırım vee inanmıyorum teryağının kötülüğüne
atalarımızın yağı bu..sadece margarinden uzak duruyorum..
ve tereyağınıda sadece kahvaltıda olmasına özen gösteriyorum şeker..
dipnot:geçen hafta tahlil yaptırdım genel kontrol vee çok güzel çıktı dr bile bana sorular sordu yediklerimle ilgili kendisinde problem varmış sanırım trigliserit yüksekmiş onda heyt bee gittiğim dr bile hayran kaldı benim kan ölçülerime:roflol:

slm kızlar
ben bugun lapa dıyetıne basladım, bugun ve yarın yapcam ınsallah:lepi:
sabah 1 kuru kaysı ve 1 bardak yesıl cay ıctım
plates yaptımhihoyyyt
lapa sımdı pısıyor bırazdan onu yıcem salataylananiknanik
aralarda meyve yerım -tatlicadiarzu-

Akrep senın nasıl kılo verdıgını sımdı anladım canım cok az yıyorsun:sm_confused:

canım benim eğer abartsaydım halaa 80 li kilolarda olurdum..
allahım korusun kurtuldum o kilolardan birde 50 li kiloları görebilirsem süppper olacak

canım benim eğer abartsaydım halaa 80 li kilolarda olurdum..
allahım korusun kurtuldum o kilolardan birde 50 li kiloları görebilirsem süppper olacak

boyle yemeye devam edersen cok yakında gorursun 50 kıloları canım gercekten tebrık edıyorum senı cok guzel kılo verıyorsun ah keske bende oyle olabılsem-tatlicadiarzu-

hakikatten akrep çok az yiyorsun bravo
ama valla bende az yiyorum çok bide yürüyüşe başlayabilsem
bu arada aile içi bi kaç sorunumuz var kafamı toplayamıyorum eşimin canı sıkkın onla meşkulüm bu aralar
ama bende cok az yiyorum şuan regliyim kaç kilo gelirim bilmem cumaya şuan 67 çıkıyorum ama kilo verdiğime eminim bu hafta belli olmasada haftaya belli olur
dün yediklerim sabah 2 galete peynir yarım nescafe
öğlen 1 tane lıght eti çikolata 110 kalorilik
akşam 1 tane fırın tavuk ve patates bol salata
2 tanede kuru pasta yedim israr üzerine he bide misafirlikte yarım fincan nescafe içtim
sabahta aynı kahvaltımı yaptım birazdan elma yicem
akşama dogruda haşlama var evde ondan yerim daha sonrada meyve ile devam ederim
kızlar ben cıkıyorum eşim gelir şimdi yemek hazırlıyım

ben böyle yesem bayılırım kesin :bbo:
ama sıksık yemişsin valla tebrik ederim ne güzel ben de böyle yiyebilsem keske

bu arada bugun klasik kahvaltı öglen de kapuska 2 litrede su ictim simdiye kadar
sıkıldım cok sürekli aynı seylerden ya :bbo:
yarın belki bi günlük pirinc lapası yapıcam

kızlar nerdesınız yaaaCADIARZU bu takıma kımse ugramaz oldu:sm_confused:
takıma yenı bırılerını alsak ıyı olcak, takım bıraz canlansın degılmı amaşakkıdı
aslında 2 kısılık bos yerımız var:uhm: Neslıhan gelsede baksak duruma-tatlicadiarzu-

bu arada bugun klasik kahvaltı öglen de kapuska 2 litrede su ictim simdiye kadar
sıkıldım cok sürekli aynı seylerden ya :bbo:
yarın belki bi günlük pirinc lapası yapıcam

canım bende bugun lapa yapıyorum, yarında yapcam
sabahkı lapayı bıraz gec yedım oglen bır tabak yogurt yedım
arada elma
1 saat sonra falan tekrar lapa yapıp yerım salatayla
aksam yuruyuse gıdcem gelınce meyve yerım

kızlar bugün kimsecikler ugramamış buraya spagot ve s2000 den başka nereyesunuzzz alooovvvv
ya ben biraz önce 2 tatlı kaşıgı pekmez yedim elma pekmezi ama hiç şekersiz yapılmış kayınvaldem yapan kişiden almıştı kastamonudan dayanamadım yedim 1,5 galete 2 çatalde peynir attım agzıma ondan önce de 1 elma yemiştim 2-*3 kaşık haşlamadan başka bişey yemicem akşamda offf nerden yedim pekmezi bilmem

slm arkadaslar anca geldim bugun oglum ajin olmus kizimin disi abse yati derken doktor disci anca geldim... bu sabah kellogs k bi kase sutlu bi bardak cay oglen 5 kasik kabak yemegi 3 yumurtadan olusan omlet ikindin kellogs k aksam yogurt corbasi icecem ... akrep ben bugunden itibaren kepek ekmegide yimiycem birde boyle deneyim daha fazla vermek icin sence sagliklimi ?

serince cok az yiyorsun sende nasil dayaniyorsun CADIARZU hallsizlik durumlari oluyormu sende bende az yimeye calisiyorum ama senin gibi yesem halsiz duserim ben:çok üzgünüm:

kız bana gene çok yiyorum gibi geliyo
hele şu pekmezi yedim ya sanki 2 kilo gibi oturdu üstüme
sen 3 tane yumurtayı nasıl yedin peki canım ya
bu arada çocuklarına geçmiş olsun
şimdi 3-4 kaşık karalahana haşlaması yedim
akşamda nescafe ve elma yerim

selam arakadaşlar.nasılsınız.hala neslihan uğramamış ..alah allaaahh noldu bu kıza yaa.hiç böyle yapmazdı.inşallah iyidir. ben sabh normal kahvaltı.sabahımız saat 11 di arkadaşlar.sonra öğlen kursta elma.tenefüs arasında saat 4 gibi 1 incir ve kayısı doğryıp yanımda yoğurt götürmüştüm 250 gr kadar.onu yedim.akşamda salata ve mercimek çorbası içicem inşalah.

hafif zeytin yagli omlet yaptim 3 yumurtagi cok mu olmus :tomato:

slm tugba gunun guzel gecmis kacamak olmadan ....neslihani bende merak etim aslinda ev numarasi var ama rahatsiz etmemek icin aramiyom bende ceb numarasi yok olasa msj cekerdim geldiginde isteyim cep numarasini olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…