:roflol: iki adammi bencedeeeeeeeee
kafamçokkarıştıbu ne be ne hesap yapmissin ama haa beynim donduu kizim hesabi kitabi birakta sen bu hafta 500gr ver baska birsey demiyom sana alla alla ( rose14)
sen güül güül bakalım ayın 28indede bu kadar neşeli olabilcenmii.sen merak etme ben 500 gr.veririmde sen 10 gr.verebilcenmi.ha ha haaaaaa
:1shok:bencede sok sokk nasil olur ki bu kadar kilo vermek degilmi ama iste guya yarisa giriyo aklin sira
kız ben sana sabret diyomm.hem buarda ayın 28idemek 4 hafta demek.zaten dr.lar haftada 1 kg normal kabul ediyor.senin bu gibi bilgilerden haberin yok galiba.bilgilendireyim dedim.ben tükjürdüğüm şeyi yalamam kızım.verecem diyosam verecem
tubacım kolay gelsin size siz bi yapın bakalım merak ediyorum
ben geçensene niyetlendim bütüngün meyve sebze sularını içtim başım çok ağrıdı lavman setide aldırdım ama o seti görünce korktum bayadelikafadulden halada bakamıyorum bile o sete
lavmanı yapamam heralde ilk günün gecesinde komşudan gelen ıspanaklı pastayı yiyerek beden temizliğini başlamadan bitirdim
tamam canım.ben çok isityorum.bide kkdaki yapanları görünce daha bi heveslendim.lavmana gelince benim tek korkum temişn noktasındaydı.onuda eczanerlden felan bulabiliyomuşuz. ve inanmazsın beliki ama ençok lavmöanı istiyorum ben.çünkü sonucunda neler neler oluyomuşşş. neyse anlatmıyayım. biz yaparız sende istersen bi sonraki ay yaparsın.:1hug: