- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.841
Ondandır . Asit mideye zarar vermiş olabilir bnce devam etme canım zararlı r ac karna Allah korusun gastrit ülser hepsi baslar .Günaydın Kızlar,
bir kaç gündür midem de bi yanma var. Karnım da biraz ağırıyor. Limonlu su içiyorum hep. Ondan mıdır acaba? Başına gelen var mı?
@Cordelia_1605 89.9 ....... @cakilinannesi 72 ....... SchonerDuft ........ @Verano_porteno 60 ........ @AcikYesil 77 ....... D Dlrykc ....... @berkas 61.4 ....... kaptinn 56.4 ....... B Baharyagmuru35 73.9 ...... S sdctnsn 76.6 .......
Olabilir canim mavi söylemiş zaten asitli bence de surekli içme bırak zaten geçerse ondan olmustur.Günaydın Kızlar,
bir kaç gündür midem de bi yanma var. Karnım da biraz ağırıyor. Limonlu su içiyorum hep. Ondan mıdır acaba? Başına gelen var mı?
Ayy 2kilo birdn bencede sudur o yaa yoksa ne yiyebilirsin ki o kadarrrhahaha evet ya ama acayip cok hareket ettim… simdi Burda aldim ama birbucuk haftada 2 kilo Sabah tartida görünce sok oldum hemen gitmesi gerekiosu dur diye umut ediyorum yoksa baya iyi bi sekilde spor yapiorum ama noldu bende anlamadim
hahahah evet ja bende öyle düsünüom neyse bugün biraz dikkat edim bakalim yarin ne göstercek tartiAyy 2kilo birdn bencede sudur o yaa yoksa ne yiyebilirsin ki o kadarrr
Sabah restaurantta ben gittim kaptanım o yüzden el yapımı vişne suyu yanında iki dilim ekmek arasında peynirli tost yedim. Şimdi geldim eve.niye başlayamadın bakalım tembel kız otur 0
@Cordelia_1605 89.9 ....... @cakilinannesi 72 ....... SchonerDuft ........ @Verano_porteno 60 ........ @AcikYesil 77 ....... D Dlrykc 53.9 ....... @berkas 61.4 ....... kaptinn 56.4 ....... B Baharyagmuru35 73.9 ...... S sdctnsn 76.6 .......
Valla bende çok acıktım canım sabah 8.30 da yedim bende şuan zayıflama çayı içiyorum.Kimler yapıyor kızlar şuanda detoksu? Birileri bana destek olsun. Çok açııım☹
Şu iç canım ya da türk kahvesi tok tutar. Öğlen yedin mi pekiKimler yapıyor kızlar şuanda detoksu? Birileri bana destek olsun. Çok açııım
Geçmiş olsun cnmKızlar regle günüm geldi ve migrenim tuttubugün büyük ihtimal pek giremem haberiniz olsun
Geçmiş olsun canım.Kızlar regle günüm geldi ve migrenim tuttubugün büyük ihtimal pek giremem haberiniz olsun
Bende sabah restaurantta bazen yaşıyorum onu ama allahtan bu sabah hep kahvaltı vardıKaldığımız apartin altında fırın var buram buram poğaça ekmek kokuları arasında yoğurt ve patates yiyorum adaletin bumu dünya
Böyle şeyler gerçekten zor ev tutarken fırın restoran olmayan yerleri özenle secmeliBende sabah restaurantta bazen yaşıyorum onu ama allahtan bu sabah hep kahvaltı vardı
bende kv e kalıyorum sabah kapı açık olunca poağaça kokuları sardı yattığım odayı mis gibiydi alalım dedi ama yok yaaa dedimm yarı ağızlaKaldığımız apartin altında fırın var buram buram poğaça ekmek kokuları arasında yoğurt ve patates yiyorum adaletin bumu dünya
Ah çok zor çok hele böyle şeylere dayanamıyorum eşime diyorum zaten ben doymak için yemiyorum zevk almak için yiyorum çünkü yemek yemeyi seviyorum. Zaten karnım doğunca kalksan sıkıntı olmicak gözüm doymuyor benimbende kv e kalıyorum sabah kapı açık olunca poağaça kokuları sardı yattığım odayı mis gibiydi alalım dedi ama yok yaaa dedimm yarı ağızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?