- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.861
Saat 13 civarı öğle yemeğimi yedim. İşyerimdeyin o yüzden kahve yapacak durumda deilim.Şu iç canım ya da türk kahvesi tok tutar. Öğlen yedin mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 13 civarı öğle yemeğimi yedim. İşyerimdeyin o yüzden kahve yapacak durumda deilim.Şu iç canım ya da türk kahvesi tok tutar. Öğlen yedin mi peki
Anladım canim çalışırken böyle detokslar zor olur yorgun düşme dikkat et içebiliyorsan bol bol su iç ozaman.Saat 13 civarı öğle yemeğimi yedim. İşyerimdeyin o yüzden kahve yapacak durumda deilim.
InsallahBugün birimiz bir yerde bayılmasa bari
Şimdi nasıl sakinleşti mi bari canım.Kızlar kötü bir akşam, gece ve bugün itibariyle zor bi gün geçiriyorum. Dün öğleden sonra babama gittim. Akşamüstü çakılda bi mızmızlanma başladı. Hiçbir şekilde sakinleştiremedim, yerinde durmuyo, kucakta durmuyo, oyuncak oynamıyor, uyumuyor. Sonra kalan eve dönerken ne kadar uğraşsam da uyuyakaldı. Bu bizim içşn kötü bir şey. Çünkü her akşam aynı saatte banyo yapar ve öyle uyur. Arabada uyuyunca eve gelip uyanırsa uykusu bölünüyor ve zor uyuyor. Uyanmazsa yerine yatırıyorum bu sefer yarım saat uyuyup çığlık çıplapa uyanıyor. Ve ikinci seneryo bizimleydi. Neyse uyandı yıkadık vs ama yok uyumuyor. Avazı çıktığı kadar bağırdı, kendini yerden yere atıyor, emmiyor, şu içmiyor, emzik almıyor. Gece yarısı ağlarken uyudu neyseki. Yarım saat sonra kalktı. Bu sefer sabaha karşıydı yine aynı ağlama gözünden nasıl yaş akıyor. En son hasta mı acaba dedim bi yeri ağrıyor gibi birden çığlık atıyofu. Eşim de uykusuz kaldı git yat diyorum gidiyo bizimki sesi yükseltince dayanamayıp geliyor. Neyse birkaç saat uyudu. Bu saate kadar yine ağlak mızmız az önce uyutabildim. Çok uykum var ve daha lokma girmedi ağzımdan midem bulanıyor. Açıktan sanırım canım bir şey istemiyor.
Evett şükür uyuyo şimdiiŞimdi nasıl sakinleşti mi bari canım.
Gecmis olsun canim. Bebisler cok zor. Benimki de aksam 12den sabah 6.30a kadar 6 kere kalkti. Hic bir sey anlamadim uykumdan. Esim de arkadasiyla disari cikacakmis aksam. Cok moralim bozuldu. Ben de eglenmek istiyorum ama cok uykum var.Evett şükür uyuyo şimdii![]()
Su içiyorm. Çok yorulmadım ama acıktım malesef...Anladım canim çalışırken böyle detokslar zor olur yorgun düşme dikkat et içebiliyorsan bol bol su iç ozaman.
Teşekkür ederimm. Annem böyle zamanlarda sık sık hatırlatır, çocuk kolay büyümez, anneler böyle yaşlanıyor vs diye. Daha minicik bebe bazen cidden çok yoruluyorum, sonra bi gülüşü yetiyor hepsi geçiyor. Aman sağlığı yerinde olsun da önemli değil diyorum. Bu uykusuz geceler ne zaman bitiyor acaba. İnşallah bu gece beben güzel bi uyku çeker de dinlenirsin sen de. Sonra goncanla çıkarsınız ne güzelGecmis olsun canim. Bebisler cok zor. Benimki de aksam 12den sabah 6.30a kadar 6 kere kalkti. Hic bir sey anlamadim uykumdan. Esim de arkadasiyla disari cikacakmis aksam. Cok moralim bozuldu. Ben de eglenmek istiyorum ama cok uykum var.
Tamam canım inşallah başarılı bi deetoks olır hepimiz içinDoğru diyorsun kuzum eskiden daha iyiydi spor listelerimiz
Ay inşallah yanlız kilomu bilmiyorum evde değilim kv kalıyorum ancak çarşamba günü tartılırım eve geçersem yarın zaten 2 gün yapcam yarin free takılıyorum
Zorlamıyorum ama yine el bileği olunca klavye kullanırken zorlanıyorum
Beni eklersin çarşamba günü yoga başlarım 18 günlük programım var yüzme de olur artı nefes egzersizi ve esneme derken birikir puanım
sağol canımWaaawww harika bir tablo olmuş canım eline sağlık ben bir türlü inmeyen 53.9 ile başlıyorum![]()
tamam canım eklicemBende başladım patates detoksuna benide eklermisin. Kilom 92.5
![]() | 60 | ....... |
![]() | 89.9 | ....... |
![]() | 72 | ........ |
![]() | .... | ........ |
![]() | 92.5 | ....... |
A AcikYesil | 77 | ....... |
S sdctnsn | 76.6 | ....... |
![]() | 56.4 | ....... |
![]() | 61.4 | ...... |
D Dlrykc | 53.9 | ....... |
hepiniz detoks mu yapıyosunuz
Verano_porteno
60 ....... Cordelia
89.9 ....... Kizilbodur
72 ........ SchonerDuft
.... ........ fantastikaaa
92.5 ....... A AcikYesil 77 ....... melisa-
61.4 ....... S sdctnsn 76.6 ....... kaptinn
56.4 ...... D Dlrykc 53.9 .......
Aynen kimimiz patates kimimiz kabakhepiniz detoks mu yapıyosunuz![]()