- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.821
Yok canım ne özrü zaten istiyorduSağol canım. Canını çektirdiğim için özür dilerim. Hamilelik yok dimi kuzum.
8 kişi den az olursa olmayacak herkese bi soralım eğer istiyorlarsa katılacaklarsa ona gore karar vereceğiz26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Kizilbodur =500=500
SchonerDuft =450=450
tugbaFB =300=300
B Baharyagmuru35 =395+462+489+295+165+205.5+145=2156.5
Verano_porteno =345+110+150+ 480+405+ 240+ 150=1730
Eline saglik canim , bugun yaptim baya yeni liste olacak mi simdi?
Doğru diyorsun kuzum eskiden daha iyiydi spor listelerimizAynen cnm bende ondan pek kimse olmazsa yapmayacağım boşu boşuna hergün puan toplayıp eklemek tek başına ya da bi iki kişiyle zevkli olmuyor
Ay inşallah yanlız kilomu bilmiyorum evde değilim kv kalıyorum ancak çarşamba günü tartılırım eve geçersem yarın zaten 2 gün yapcam yarin free takılıyorumTamam canım ekledm umarım çok bozmadan geçer tebrikler şimdiden
Tamam canım
Zorlamıyorum ama yine el bileği olunca klavye kullanırken zorlanıyorumGeçmiş olsun canım. Zorlama daha kötüleşmesin sonra
Beni eklersin çarşamba günü yoga başlarım 18 günlük programım var yüzme de olur artı nefes egzersizi ve esneme derken birikir puanım8 kişi den az olursa olmayacak herkese bi soralım eğer istiyorlarsa katılacaklarsa ona gore karar vereceğiz
Hızlı yazarken fark etmeden zaten zorlarsın.Doğru diyorsun kuzum eskiden daha iyiydi spor listelerimiz
Ay inşallah yanlız kilomu bilmiyorum evde değilim kv kalıyorum ancak çarşamba günü tartılırım eve geçersem yarın zaten 2 gün yapcam yarin free takılıyorum
Zorlamıyorum ama yine el bileği olunca klavye kullanırken zorlanıyorum
Beni eklersin çarşamba günü yoga başlarım 18 günlük programım var yüzme de olur artı nefes egzersizi ve esneme derken birikir puanım
Liste yaparsak eklerim cnmDoğru diyorsun kuzum eskiden daha iyiydi spor listelerimiz
Ay inşallah yanlız kilomu bilmiyorum evde değilim kv kalıyorum ancak çarşamba günü tartılırım eve geçersem yarın zaten 2 gün yapcam yarin free takılıyorum
Zorlamıyorum ama yine el bileği olunca klavye kullanırken zorlanıyorum
Beni eklersin çarşamba günü yoga başlarım 18 günlük programım var yüzme de olur artı nefes egzersizi ve esneme derken birikir puanım
Liste süper görünüyor elinize sağlık
@Cordelia_1605 89.9 ....... Kizilbodur 72 ....... SchonerDuft ........ Verano_porteno 60 ........ A AcikYesil 77 ....... D Dlrykc ....... melisa- 61.4 ....... kaptinn 56.4 ....... B Baharyagmuru35 73.9 ...... @sdctnsn .......
TişkürlerListe süper görünüyor elinize sağlıkdetoxa hazırım iyi geceler hanımlar
Beni en uste yaz kiloya gore sirala evet evetOlsun ama rahatladmaslında amacm kilo sırasına göre yapmaktı ama isim uzunlukları karışık olunca böyle şeyediyim dedim
Evet su elementi ile ilgili bir çalışma. Yarın sabah ya da aksam başlayacamHızlı yazarken fark etmeden zaten zorlarsın.
18 günlük program sadece yoga mı
Olabilir canım zaten az yemeye başlayınca mide kabul etmiyor fazlasını biz zorlayarak tekrar buyutmedukceBadem beni o zaman için tok tutmuştu. Tabi bu aralar iştah kontrolü sorunum var az yersem o da düzene girer diye düşünüyorum.
Waaawww harika bir tablo olmuş canım eline sağlık ben bir türlü inmeyen 53.9 ile başlıyorum
@Cordelia_1605 89.9 ....... Kizilbodur 72 ....... SchonerDuft ........ Verano_porteno 60 ........ A AcikYesil 77 ....... D Dlrykc ....... melisa- 61.4 ....... kaptinn 56.4 ....... B Baharyagmuru35 73.9 ...... @sdctnsn .......
Bende başladım patates detoksuna benide eklermisin. Kilom 92.5
niye başlayamadın bakalım tembel kız otur 0Kızlar ben de bugün başlayamadım tartılmayıda unuttum
hahaha evet ya ama acayip cok hareket ettim… simdi Burda aldim ama birbucuk haftada 2 kilo Sabah tartida görünce sok oldum hemen gitmesi gerekioTatilde yedin ve kilo almadin valla bravobizde yemedn aliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?