Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen cnm bende ondan pek kimse olmazsa yapmayacağım boşu boşuna hergün puan toplayıp eklemek tek başına ya da bi iki kişiyle zevkli olmuyor
Doğru diyorsun kuzum eskiden daha iyiydi spor listelerimiz
Tamam canım ekledm umarım çok bozmadan geçer tebrikler şimdiden

Tamam canım
Ay inşallah yanlız kilomu bilmiyorum evde değilim kv kalıyorum ancak çarşamba günü tartılırım eve geçersem yarın zaten 2 gün yapcam yarin free takılıyorum
Geçmiş olsun canım. Zorlama daha kötüleşmesin sonra
Zorlamıyorum ama yine el bileği olunca klavye kullanırken zorlanıyorum
8 kişi den az olursa olmayacak herkese bi soralım eğer istiyorlarsa katılacaklarsa ona gore karar vereceğiz
Beni eklersin çarşamba günü yoga başlarım 18 günlük programım var yüzme de olur artı nefes egzersizi ve esneme derken birikir puanım

Hızlı yazarken fark etmeden zaten zorlarsın.
18 günlük program sadece yoga mı

Liste yaparsak eklerim cnm

Günaydın Kızlar,
bir kaç gündür midem de bi yanma var. Karnım da biraz ağırıyor. Limonlu su içiyorum hep. Ondan mıdır acaba? Başına gelen var mı?

Tatilde yedin ve kilo almadin valla bravo bizde yemedn aliyoz
hahaha evet ya ama acayip cok hareket ettim… simdi Burda aldim ama birbucuk haftada 2 kilo Sabah tartida görünce sok oldum hemen gitmesi gerekio su dur diye umut ediyorum yoksa baya iyi bi sekilde spor yapiorum ama noldu bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…