Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kötü bir akşam, gece ve bugün itibariyle zor bi gün geçiriyorum. Dün öğleden sonra babama gittim. Akşamüstü çakılda bi mızmızlanma başladı. Hiçbir şekilde sakinleştiremedim, yerinde durmuyo, kucakta durmuyo, oyuncak oynamıyor, uyumuyor. Sonra kalan eve dönerken ne kadar uğraşsam da uyuyakaldı. Bu bizim içşn kötü bir şey. Çünkü her akşam aynı saatte banyo yapar ve öyle uyur. Arabada uyuyunca eve gelip uyanırsa uykusu bölünüyor ve zor uyuyor. Uyanmazsa yerine yatırıyorum bu sefer yarım saat uyuyup çığlık çıplapa uyanıyor. Ve ikinci seneryo bizimleydi. Neyse uyandı yıkadık vs ama yok uyumuyor. Avazı çıktığı kadar bağırdı, kendini yerden yere atıyor, emmiyor, şu içmiyor, emzik almıyor. Gece yarısı ağlarken uyudu neyseki. Yarım saat sonra kalktı. Bu sefer sabaha karşıydı yine aynı ağlama gözünden nasıl yaş akıyor. En son hasta mı acaba dedim bi yeri ağrıyor gibi birden çığlık atıyofu. Eşim de uykusuz kaldı git yat diyorum gidiyo bizimki sesi yükseltince dayanamayıp geliyor. Neyse birkaç saat uyudu. Bu saate kadar yine ağlak mızmız az önce uyutabildim. Çok uykum var ve daha lokma girmedi ağzımdan midem bulanıyor. Açıktan sanırım canım bir şey istemiyor.

Şimdi nasıl sakinleşti mi bari canım.

Evett şükür uyuyo şimdii
Gecmis olsun canim. Bebisler cok zor. Benimki de aksam 12den sabah 6.30a kadar 6 kere kalkti. Hic bir sey anlamadim uykumdan. Esim de arkadasiyla disari cikacakmis aksam. Cok moralim bozuldu. Ben de eglenmek istiyorum ama cok uykum var.

Gecmis olsun canim. Bebisler cok zor. Benimki de aksam 12den sabah 6.30a kadar 6 kere kalkti. Hic bir sey anlamadim uykumdan. Esim de arkadasiyla disari cikacakmis aksam. Cok moralim bozuldu. Ben de eglenmek istiyorum ama cok uykum var.
Teşekkür ederimm. Annem böyle zamanlarda sık sık hatırlatır, çocuk kolay büyümez, anneler böyle yaşlanıyor vs diye. Daha minicik bebe bazen cidden çok yoruluyorum, sonra bi gülüşü yetiyor hepsi geçiyor. Aman sağlığı yerinde olsun da önemli değil diyorum. Bu uykusuz geceler ne zaman bitiyor acaba. İnşallah bu gece beben güzel bi uyku çeker de dinlenirsin sen de. Sonra goncanla çıkarsınız ne güzel

Tamam canım inşallah başarılı bi deetoks olır hepimiz için
Waaawww harika bir tablo olmuş canım eline sağlık ben bir türlü inmeyen 53.9 ile başlıyorum
sağol canım
Bende başladım patates detoksuna benide eklermisin. Kilom 92.5
tamam canım eklicem
Kızlar alıntı yaparken baştaki ve sondaki [QUOTE yazısını silin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…