• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın Kızlar,
bir kaç gündür midem de bi yanma var. Karnım da biraz ağırıyor. Limonlu su içiyorum hep. Ondan mıdır acaba? Başına gelen var mı?
Ondandır . Asit mideye zarar vermiş olabilir bnce devam etme canım zararlı r ac karna Allah korusun gastrit ülser hepsi baslar .

hahaha evet ya ama acayip cok hareket ettim… simdi Burda aldim ama birbucuk haftada 2 kilo Sabah tartida görünce sok oldum hemen gitmesi gerekio:KK70: su dur diye umut ediyorum yoksa baya iyi bi sekilde spor yapiorum ama noldu bende anlamadim
Ayy 2kilo birdn bencede sudur o yaa yoksa ne yiyebilirsin ki o kadarrr :D

Kızlar babama detox yapıcam demiştim dün o da sırf domates ve salatalık kesmiş birer tabak acıktıkça yersin dedi :KK70:
Babam benim ya

Eklentiler

• 1567506821948613728229.webp
    1567506821948613728229.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 28
Kaldığımız apartin altında fırın var buram buram poğaça ekmek kokuları arasında yoğurt ve patates yiyorum adaletin bumu dünya 😂😂
bende kv e kalıyorum sabah kapı açık olunca poağaça kokuları sardı yattığım odayı mis gibiydi alalım dedi ama yok yaaa dedimm yarı ağızla :D :D

bende kv e kalıyorum sabah kapı açık olunca poağaça kokuları sardı yattığım odayı mis gibiydi alalım dedi ama yok yaaa dedimm yarı ağızla :D :D
Ah çok zor çok hele böyle şeylere dayanamıyorum eşime diyorum zaten ben doymak için yemiyorum zevk almak için yiyorum çünkü yemek yemeyi seviyorum. Zaten karnım doğunca kalksan sıkıntı olmicak gözüm doymuyor benim😂😂

Back
X