Makarnalar Denenmiş Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Makarna Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    429
  • Anket Kapalı .
Aklıma Şener Şen'in dizide seslendirdiği peki öyle olsun şarkısı geldi 🤭
peki%C3%B6yle-olsun-peki-oyle-olsun.gif
Anlamlı

Sivas Malatya sınırı 🤣🤣
Şimdi fark ettim desen sınır olduklarını. Eşimle Sivasa gidince Giresun, Tokat ve Orduya uğruyoruz kimi zaman, orada da akrabalar var, sınır iller. Erzincan a da sınırının olduğunu biliyordum ama Malatya ve Maraşa da sınırı olduğunu yeni öğrendim, kendime kızdım şimdi niye haritaya bakmamışım detaylı diye🤦Ama Tokatı biliyorum 🤭

Şimdi fark ettim desen sınır olduklarını. Eşimle Sivasa gidince Giresun, Tokat ve Orduya uğruyoruz kimi zaman, orada da akrabalar var, sınır iller. Erzincan a da sınırının olduğunu biliyordum ama Malatya ve Maraşa da sınırı olduğunu yeni öğrendim, kendime kızdım şimdi niye haritaya bakmamışım detaylı diye🤦Ama Tokatı biliyorum 🤭
Evet sonra düzeltip yazdım 😅

Niye tokatlıyorsun elticiğimi:skandal:
Sen erken davranmışsın elticim, beni susturmasına gerek yok. :KK70:

Ama yine de söyleyeyim.:KK70:

2018 Ocak ayı ilk yarışmamız idi kendisi ile. 2018 Aralık’ta ben bir gittim, 2 sene sonra döndüm ve Canom hâlâ 1. olmamıştı.😌

Buradan çıkarılacak çok şey var.

Çok çalıştı, kendini geliştirdi ve şimdi önlenemez bir ivmesi mevcut. Asla ilk 5’in altına düşmüyor. C A N O C A N O hazırım Canom.:KK70:

2018 Ocak ayı ilk yarışmamız idi kendisi ile. 2018 Aralık’ta ben bir gittim, 2 sene sonra döndüm ve Canom hâlâ 1. olmamıştı.😌

Çok çalıştı, kendini geliştirdi ve şimdi önlenemez bir ivmesi mevcut. Asla ilk 5’in altına düşmüyor. C A N O C A N O hazırım Canom.:KK70:
Yine geçmişimiz ortalığa döküldü 😂😂😂
Demem o ki isteyince olur, siz istemeye devam edin 😉

En çalışkan öğrenci :süslü: :nazar:

Back
X