- 8 Haziran 2013
- 58.269
- 154.884
- 898
Ayın başı oluyor niye olmasınEti o ay mı yaparız. Bayram 6 sında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın başı oluyor niye olmasınEti o ay mı yaparız. Bayram 6 sında![]()
İlkin sordum ipucu tüyo yok dedilerKaç günlerden beri neden bahsediyoruz biz, anlamadın mı yoksa![]()
AnlamlıAklıma Şener Şen'in dizide seslendirdiği peki öyle olsun şarkısı geldi![]()
![]()
Kategorinin ne olduğundan bahsetmiyoruz. Daha önce hiç kazanamamış olanlar yarışacak Mayıs ayında. Bilmiyormuş gibi yorum yaptın, o yüzden yazdımİlkin sordum ipucu tüyo yok dediler![]()
İnanayım mıBen nadiren giriyorum ona zaten![]()
Kız sen her zaman bombasın zatenBundan sonra gör beni![]()
![]()
Şimdi fark ettim desen sınır olduklarını. Eşimle Sivasa gidince Giresun, Tokat ve Orduya uğruyoruz kimi zaman, orada da akrabalar var, sınır iller. Erzincan a da sınırının olduğunu biliyordum ama Malatya ve Maraşa da sınırı olduğunu yeni öğrendim, kendime kızdım şimdi niye haritaya bakmamışım detaylı diyeSivas Malatya sınırı![]()
İpucu tüyo emare iz belirti bulgu alamet yokkkkkBencedeBence et
![]()
Evet sonra düzeltip yazdımŞimdi fark ettim desen sınır olduklarını. Eşimle Sivasa gidince Giresun, Tokat ve Orduya uğruyoruz kimi zaman, orada da akrabalar var, sınır iller. Erzincan a da sınırının olduğunu biliyordum ama Malatya ve Maraşa da sınırı olduğunu yeni öğrendim, kendime kızdım şimdi niye haritaya bakmamışım detaylı diyeAma Tokatı biliyorum
![]()
Türk işaret dili o zamannasılsın deyince el çıkıyor ne tokadı
![]()
İyiyim Canom, sen nasılsın?Ee Yasom daha daha nasılsın![]()
![]()
Sen erken davranmışsın elticim, beni susturmasına gerek yok.Niye tokatlıyorsun elticiğimi![]()
Bende iyiyim Yasomİyiyim Canom, sen nasılsın?
Tokat mı o?![]()
Yine geçmişimiz ortalığa döküldüSen erken davranmışsın elticim, beni susturmasına gerek yok.
Ama yine de söyleyeyim.
2018 Ocak ayı ilk yarışmamız idi kendisi ile. 2018 Aralık’ta ben bir gittim, 2 sene sonra döndüm ve Canom hâlâ 1. olmamıştı.
Buradan çıkarılacak çok şey var.
Çok çalıştı, kendini geliştirdi ve şimdi önlenemez bir ivmesi mevcut. Asla ilk 5’in altına düşmüyor.C A N O hazırım Canom.
![]()
Yine geçmişimiz ortalığa döküldü
Demem o ki isteyince olur, siz istemeye devam edin![]()
Zor severiz bize zor de çekilEn zor kategoride hem de![]()
En çalışkan öğrenciSen erken davranmışsın elticim, beni susturmasına gerek yok.
Ama yine de söyleyeyim.
2018 Ocak ayı ilk yarışmamız idi kendisi ile. 2018 Aralık’ta ben bir gittim, 2 sene sonra döndüm ve Canom hâlâ 1. olmamıştı.
Buradan çıkarılacak çok şey var.
Çok çalıştı, kendini geliştirdi ve şimdi önlenemez bir ivmesi mevcut. Asla ilk 5’in altına düşmüyor.C A N O hazırım Canom.
![]()