- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.781
Seninki ne detoks u caninBen de eskiden yaptığım 2 günde 5 kilo sloganımla karşınıza çıkıyorum. Bakalım en etkili detox hangisi olacak ona göre bir sonraki hamle o olsun
Tamam canım ekledm senide yarın yazarız kilonuBe
Ben yarin patates detoksuna başlıyorum yarin tam kilomu yazarım 3 gün sonra da bakalım neler değişecek
Tamam canım sağolTamam canım ekledm senide yarın yazarız kilonu
Sabah uyanıyorsun canım yeşil çay sonra bir saat yürüyüşSeninki ne detoks u canin
Olur canım ama baya efor sarf ediyorsun çok az yiyorsun sanki gücün baya tükenir bu şekilde. Ama tabi daha önce uyguladın Sıkıntı yaratmıyorsa ise yarıyorsa sıkıntı yok tabiSabah uyanıyorsun canım yeşil çay sonra bir saat yürüyüş
9.30 süt yoğurt muz ile Smoothie
Sonra 11 de bir saat dans
Öğlen ton balıklı sandviç içinde kıvırcık domates istediğini koyabilirsin
Sonra tekrar yürüş
Dört gibi açlık hissedersen 6 badem ben yarın cevizle beraber yerim belki bir avuç olabilir
Akşam yoğurt
Bu aslında benim var olan diyeti biraz kendime uyarlamam gibi oldu bu orjinali önceden yazmıştım onu istersen yollarım canım
Bbnm cnm da balık çekiyor bu hafta almayı düşünüyorum afiyet olsun cnmKızlar bir kilo taze ceviz aldım yağ oranı az geliyor diye onu da ayıkladım. Bugün iştahımı kontrol etmek için bol bol kahve içtim. Eskiden işe yarayan bu yöntem şimdilerde yaramıyor. Bugün bol bol salata yedim. İçine acı biberde doğradım. Tam kaşık salata oldu sonrakaptinn geldi aklıma bu salataya ekmek banmadan nasıl yenir of dedim. Kendimi iki dilimle sınırladım akşam yemeğide balık oldu onuda roka maydanozlu bir salataya eşlik ederek yedim. Yarın sonuç ne olacak bilmiyorum ama sıkı bir programa yarın gidiyorum sabah 7.30 bir saat yürüyüş arkasına kahve ile vücudu şoklicam
Ben 3 kere yaptımDaha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
Ben yarın alır çarşamba yaparım canım perşembe de yapmaya çalışacam evlilik yıldönümü çünkü bozulabilirEe sevgili detoks grubu cakilinanneside olur demiştikaptinn SchonerDuft ta çarşamba demişti başka kimler vardı kızlar A AcikYesil sen vardın blonde ambition dukan yaptığı için vazgeçmişti
Cordelia senin birinci günündü dimi liste yapalım başlamadan önceki kilolarınızı alalımm
Canım ben dünde yüzdüm ama 1 puan olarak hesapladım sen öyle deyince . Yürüyüş yaptim ama eşimle tın tın yürüdük onları yazmadım haksızlık olmasın diye spor yapamadım bileğimin ağrısı ilerledi çünkü26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Kizilbodur =500
SchonerDuft =450
tugbaFB =300+
B Baharyagmuru35 =395+462+489+295+165+205.5+145
Verano_porteno =345+110+150+ 480+405+ 240
LISTEYI KAPATIYORUM DÜN SPOR YAPIP EKLEMEYEN VAR MI ?tugbaFB Kizilbodur Verano_porteno SchonerDuft
Çok geçmiş olsun canım aman zorlama sağlıktan önemlisi yokCanım ben dünde yüzdüm ama 1 puan olarak hesapladım sen öyle deyince . Yürüyüş yaptim ama eşimle tın tın yürüdük onları yazmadım haksızlık olmasın diye spor yapamadım bileğimin ağrısı ilerledi çünkü
Zorlaamıyorum zaten işim den dolayı sürekli hareket ettirmek zorundayım.Çok geçmiş olsun canım aman zorlama sağlıktan önemlisi yok
Aynen cnm bende ondan pek kimse olmazsa yapmayacağım boşu boşuna hergün puan toplayıp eklemek tek başına ya da bi iki kişiyle zevkli olmuyorZorlaamıyorum zaten işim den dolayı sürekli hareket ettirmek zorundayım.
Ama yürüyüş yüzme devamlı olacak. Dediğin gibi katılım çok olmazsa keyfi kalmıyor
Ben de yapıcam canım beni de ekle kilomu yarın tartılıp yazarım............................başlangıç - sonuç
Kizilbodur .... 72
melisa- .......... 61.4
SchonerDuft
kaptinn ............. 56.4
A AcikYesil ........... 77
Cordelia ....89.9
D Dlrykc
Ben artik salatanin dibindeki suya ekmek banip ogluma veriyirum bi lokmadan yirtiyormKızlar bir kilo taze ceviz aldım yağ oranı az geliyor diye onu da ayıkladım. Bugün iştahımı kontrol etmek için bol bol kahve içtim. Eskiden işe yarayan bu yöntem şimdilerde yaramıyor. Bugün bol bol salata yedim. İçine acı biberde doğradım. Tam kaşık salata oldu sonrakaptinn geldi aklıma bu salataya ekmek banmadan nasıl yenir of dedim. Kendimi iki dilimle sınırladım akşam yemeğide balık oldu onuda roka maydanozlu bir salataya eşlik ederek yedim. Yarın sonuç ne olacak bilmiyorum ama sıkı bir programa yarın gidiyorum sabah 7.30 bir saat yürüyüş arkasına kahve ile vücudu şoklicam
Sagol kuzim............................başlangıç - sonuç
Kizilbodur .... 72
melisa- .......... 61.4
SchonerDuft
kaptinn ............. 56.4
A AcikYesil ........... 77
Cordelia ....89.9
D Dlrykc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?