Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seninki ne detoks u canin
Sabah uyanıyorsun canım yeşil çay sonra bir saat yürüyüş
9.30 süt yoğurt muz ile Smoothie
Sonra 11 de bir saat dans
Öğlen ton balıklı sandviç içinde kıvırcık domates istediğini koyabilirsin
Sonra tekrar yürüş
Dört gibi açlık hissedersen 6 badem ben yarın cevizle beraber yerim belki bir avuç olabilir
Akşam yoğurt
Bu aslında benim var olan diyeti biraz kendime uyarlamam gibi oldu bu orjinali önceden yazmıştım onu istersen yollarım canım

Olur canım ama baya efor sarf ediyorsun çok az yiyorsun sanki gücün baya tükenir bu şekilde. Ama tabi daha önce uyguladın Sıkıntı yaratmıyorsa ise yarıyorsa sıkıntı yok tabi

Bbnm cnm da balık çekiyor bu hafta almayı düşünüyorum afiyet olsun cnm

Yeniden spor listesi yapalım mı?
Katılım 8 ve fazlası olmadan liste yapmamayı düşünüyorum pek çekişmeli olmuyor listeye eklenen 5 kişiden 2 si de zaten sadece 1 gün spor yaptı böyle olunca listenin pek bi anlamı kalmıyor arkadaşlar blonde ambition tugbaFB htc71
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Son düzenleme:
Daha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
Ben 3 kere yaptım
Kabak ayran aşı ve yellow un patates ini detoks sonrası listelerime dikkat ettim almadım . Ama ayran detoksunda 500 gr kadar geri geliyor su farkı o da
Ben yarın alır çarşamba yaparım canım perşembe de yapmaya çalışacam evlilik yıldönümü çünkü bozulabilir

Canım ben dünde yüzdüm ama 1 puan olarak hesapladım sen öyle deyince . Yürüyüş yaptim ama eşimle tın tın yürüdük onları yazmadım haksızlık olmasın diye spor yapamadım bileğimin ağrısı ilerledi çünkü

Zorlaamıyorum zaten işim den dolayı sürekli hareket ettirmek zorundayım.
Ama yürüyüş yüzme devamlı olacak. Dediğin gibi katılım çok olmazsa keyfi kalmıyor
Aynen cnm bende ondan pek kimse olmazsa yapmayacağım boşu boşuna hergün puan toplayıp eklemek tek başına ya da bi iki kişiyle zevkli olmuyor

Ben artik salatanin dibindeki suya ekmek banip ogluma veriyirum bi lokmadan yirtiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…