vay vayy vaaayyyyyy kız senin dilin çok uzamış bakıyomda. kayınpederinemi güveniyon kızzıııııımm. benkaç aydır hee 83üm.sen kendine bakk iki senedir burdaymışsın.ikisenede toplam 5 kilo vermişsin kaplumbağa.haaa hastalık konusunda bence laf etme.cidden çok hassas bi konu bence.seninde başına gelsin gör diyecem olmıycak.cenabı mevla düşmanım bile olsa hastalık vermesin.evet benim guatr problemimden dolayı zor veriyorum.istersen sana dr.teli veya tahlil sonuçlarımı göstereyim. neyse boşver bunlarıdaa. sen herkesi kendin gibimi sanıyon kızıım.yiyon yiyon sonra neymiş kocası varmışda, neymiş görümcesi varmış vay efendim neymiş kayın pederi varmış.geç onları geççç. ben evet yiyodum yaa ama dokunana şeyleri değil cicim. hatta formda var guatr hastalarının kiloyu zor verdiğine dair yazılar. amayoook bu sayfaları unutma.dönüp bakıp ayy napmışım bendiye dövünceksin çünkü.gerekirse sadece su içecem ama verecerm. sen kendine bak kaplumbağaaaaa.
canım bende 1.69 boyunda 83kilo ağırlığındayım. güzellik görecelidir canımm.genelde jkendini güzel görenler aslında yarası olanlardır ma neyse.. cenabı mervlanın yarattığına lafımız yok. hadi bakalım 500gr. haaa.bende en az 1 kilo vermezsem bu hafta görürsün.senden şüphem var vereceğin konusundaya neyse.....
görüşürükkk kaplumbağa kardeeeşşşş.lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü