Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah sıfa versın canım
evet thy ucagı amsterdama dusmus benımde cok canım sıkıldı cok akrabamız var hollandada ama ucakta tanıdık kımse yok sukur kımseye bırsey olmamıs Allahtan...

:1shok:nee 67 kılomusun cok guzel kızzz ben okadar cabuk veremıyorum ama spor yaptıgım ıcın ıncelme oluyor ama kıloda fazla bellı etmıyor

kız tuğba aferin kaydirigubbakcemile5 sana kız nasıl verdinsengözlerimebaksanab okadar kiloyu çok aç kalma sonra birden fırlarsın sindire sindire ver vucudun su kaybeder

eylülce geçmiş olsun Allah şifa versin annene :teselli:

kızlar öglen yoğurtlu karnıbahar yedim şimdide elmayla biraz peynir yiyorum ara ögün olarakcokacimcoook

slm kizlar kayip felan degilim ya burdayim gelemedim cunku babam birturlu cikamadi evden bende yakinina bile varamadim pcnin birde tv bozuk suanda oglan bana bagiriyo ac cizgi flim diye
oyuzden cikacagim kizlar ama gonlunu yaparsam gelirim suanda kimse yok guya ama istee oglan deli etti biraz oncede parktan geldik
anam kizlar ben hic kilo felan veremedim yaw ne yapacam bilmiyom aksam yemegim dedim anamm gelin gitti bizimle yamiyo diyolar ben ne yapacam bilmiyoim hadi size iyi sohbetler ne guzel hepiniz burdasiniz valla hic gidesim yok ama su oglan beni dovecek simdii
opuldunuzz

Neslıhan bu hafta kılo almada vermenı beklemıyoruz zaten bu seferlık ama haftaya vereceksın ona gore :jeyyar:
gelın nıye yemıyorsa derlerse dıyetteyım dersın yada yıyormus gıbı yaparsın az az yersınşakkıdı

ay veriliyo valla hakikatten tam anlamınla yapılınca tabi saglıkla ilgili bi sorun yoksa
nesrincim zaten öğün atlamadım 2 saatte 1 mutlaka yedim ama miktar olarak çok az yedim
hemde kızlar adet öncesi bu kiloda çıkıyorum adet sonrası bakalım ne olur inşallah 1-2 kiloda öle gider
arada bakıyorum yazılanlara kızlarla ugraşıyorum şimdi küçük uyandı onu yedircem büyük makarna istiyo onu hazırlıcam ocaga eşim için yemek koydum valla hiç iş bitmiyo daha ev süpürcem bu saatte sonra
yarın babamlar bende yeni hanımıyla yemege çok giremeye bilirim haberiniz olsun

ayy valla beklemeyin kizlar cok fenayim cunku almayimda ona sukur edecem anam tutamiyom kendimi nasil yapacam bilmiyom
sizler ne yaptiniz yaa bende gelemiyom aklim hep burda ama ha

ayy valla beklemeyin kizlar cok fenayim cunku almayimda ona sukur edecem anam tutamiyom kendimi nasil yapacam bilmiyom
sizler ne yaptiniz yaa bende gelemiyom aklim hep burda ama ha

aklı burdaymış aklın burda olsa yemek gördünmü de biz aklına gelirizsenağlama
bak ben 67 kilo oldum sen hala dur begüme yazana kadar kilo verenlere bak tescilli şişko:jeyyar:
40 beden kaban aldım kendime nesli kız ne güzel oluyomış magazaya gittiğinde 1 küçüğünü alabilirmiyim demek:roflol:

ya anam siz iyice aclik kafaniza vurmus anladigim kkadariyla
anam biz bu kurallari taaa ne zaman koyduk simdimi akliniza geldi kurallar herkez kabul etti kurallari yoksa okumadan iyi guzelmi dediniz simdi beni bu msjlari arattirmaya kalkistirmayin dellendim bak bir gecmisi okuyim dedimde hemen ohh kolayi secin alin pilinizi prtinizi yallahh ohhh ne guzelms ya
tamam ne guzel ben size her hafta kilo verinmi diyo
hii ben tekbasima almisim demekki bu kurallari takim oldugumuzu saniyirdum

kız neslihan bu liste nedür :uhm:yarımız gitti kaydirigubbakcemile3 eksik takım oynarmı:mymeka:
ya anlamiyom ha ben nasil yani kuralari bence bir guzel okuyun derim bu ilk sari kart ikinci hafta vermesseniz ikinci sari kart ucuncu hafta vermesseniz diskalifiyee
:1shok:
hadi bu kurallari iptal edelim ben birsey demiyom oturun beraber koyun kurallari nasil olacak bende uyim o kurallaraa madem begenmiyonuz :bbo:
:roflol::roflol::roflol:neslihan beni kesin öldürecek
hem nasil oldurecem seni ne karistiriyon kiz ortaligi ben seni yakalarim ama :mymeka:
O şimdi kayınpederine güzel güzel yemekler hazırlıyordur kendı de otlanıyordur bahanesı de hazır kayınpedere hazırlarken atıverdım ağzımakaydirigubbakcemile
valla aynen oyle oluyo canim ama size sinirlendim daha beter mi yesem yoksa yemesemmi diye dusunuyom
neslihan cok yedin kesin yerinden kalkamadin sen bugunkaydirigubbakcemiledikkat et fazla kacirma sonra zor olur snein icin bu arda begumle konusursan slm soyle bizden
ya okadar degil aslinda ben aksam yine yemiyomda sabah kahvaltida goturuyorumm
begumlede konusmadim ama slmini iletirim canim
neslihancığımın üstüne gitmeyin yawwşutarafagitti o ne yapıcağını çok iyi bilir
hay allah razi olsun bee a.s.
ay bu arada dayanamıcam söylicem 67 KİLOYUMMM

anamm ne guzel ya valla bayildim sana sen sari karttan kurtuldun hahahaha

kizlar bir daha soyluyom bosverin kurallari
ben bu kurallari size koydugumda seslenmediniz simdi zor geldi sanirim ne var uc haftada hic mi kilo vermiyeceksiniz
diyorsunuzki akreo sizin takimdaki kurallar iyi anacim ne farki var goremedim
baksaniza onlarda dort yildiz var bizde uc yildiz ne olmus yanii
neyse misafirim geliyo siz dusuncelerinizi yazarsiniz artik sinirlendirdiniz beni ya neyse hadi iyi aksamlar herkezee

Ne yani şimdi kurallar gittimi kız nesli
ama ben bişey sorcam gitmeden
2 kez sarı kart gördüm misal ama 3 hafta kilo verdim diğer sarı kartlar iptalmi oluyo
yoksa toplanıyomu diğer 2 kartla
amannnnn üfffffff

Ne yani şimdi kurallar gittimi kız nesli
ama ben bişey sorcam gitmeden
2 kez sarı kart gördüm misal ama 3 hafta kilo verdim diğer sarı kartlar iptalmi oluyo
yoksa toplanıyomu diğer 2 kartla
amannnnn üfffffff

2 kez sarı kart gorursen 3. hafta verdıgınde sarı kart ıptal oluyor canım
yanı 3 hafta kılo veremedıgınde dıskalıfıye oluyorsun
aslında bızım kurallar ıyı canlar bosverın baskalarını bız uyalım kurallarımıza-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar arkadaşlar.adaşım ayy çok sevindim.ne güzel vermişsin bak ben sana demiştim bi başlasan sen yaparsın diye maşşşaaalllllaaahh.haaa buarda kzın çook şeker maşallah.benim kızmda havalara uçuyo.bende internetten arkadaş buldum senin gibi biz yazamıyoruz ama bizde sesli konuşuruz diyo.bunda kusurav bakcak bişey yokki.benim için öp oldumu.
buarada ben çıkcam heralde arkadaşlar.su içemediğim için kilo veremiyorum.bana belki inanmıycaksınız ama inanın yemiyorum.yani düzenli yiyorum.kursta gözleme pasta ne ararsan var.herkes alıyo evdende bişeyler getirip yiyolar.ben bitki çayı ve altınbaşak formdan 3 adedidni diğer tenefüstede elma yiyorum.ama haftaiçi hiç su içemediğim için malesef kilom gitmiyo.benim şimdiye bu yemeyle 70 omama lazımdı.akşamları ya yemiyorum yada sebze veya salta tarzında yiyorum. o yüzden çok moralim bozuk.çok şişim yüzüklerimi hep çıkardım okadar şişimki.nolur bana akıl verin

aboooooovvvv neslihan köpürmüş sinirden. ençokta ben kızdırdım heralde.ya ben malesef veremiyorum şuan.dediğm gibi suyu bırakınca isterse günlerce aç kalayım gr.oynamıyo bende.eee suyuda çok içince wcye çıkmak şöyle dursun durmadan abdest almam gewrekiyo.ben onları yaparkende ders biter zaten.biliyosunuz kuran ile iştigal ediyorum.sürekli ezber ilmihal talim yapıyoruz.elimizden kuranı kerim düşmediği için abdestli olmama gerekiyo.buyüzden de su sıvı alamıyorum .bitek cumartesi pazar içibiliyorum.oda yetmiyo anlıycağınız.haydi şimdi de siz akıl verin bana.

Kız başta kabul ettik ama muhatap olunca zor geldi mesela ben geçen hafta kilo vermedim bu haftada cidden çok rahatsızdım kafamçokkarıştı2-3 günde 64e çıktım haliyle bu haftada kilo vermemiş gözükcem tamamen geçmedi rahatsızlığım çünkü
ee geri kaldı bir hakkım olurya bir hafta daha veremezsem güme gittim kız bari diskalife olmadan çıkıyım diyorum burada olıyım diskalife olursam alırmısınız beni buraya katılımlara yanii o korkum var:1no2:

tuğbacım canım ya sende gram gram vermeye bak napcan kız belki troidbezlerinde sorun var bukadar yemeye niye kilo veremiyosun sudanda olabilir ama en azından yarım falan versen

Kızlar ben akşam yemegi kepekli tuzsuz makarna pişirdim yoğurtla yedim şimdide kalkıyorum eşimle çay içicem yanında yanında kayısı eşim fındık çıtırdatıyor ama el uzatmıycam dolaptada ençok sevdigim çikolatalar var irademi tutup yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…