- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.061
canlarım iyi dilekleriniz için sagolun hepiniz benim sanal dostlarım kardeşlerim
antibiyotik içiyorum 2-3 güne ii olurum inşallah
adaşım valla bende sonra gördüm çevrimiçi kimi görürse konuşuyo benim kız
sude diyoki okız kim anne benim arkadaşımmı yoksa onlar neden bize gelmiyo diye bende dedim ne diyo sonra baktım konuşmalara kusura bakma ya ben yanında olmuyorum o kız resmi olunca kuzeni nisa sanıp herkezla konuşuyo
kızlar az önce haberlerde gösterdiler thy uçağı düşmüş amsterdam da
135 kişi varmış içinde 3 parcaya bölünmü uça ALLAH yardımcıları olsun hepsinin yakınlarınada sabır versin cok canım sıkıldı morelim bozuldu
bende sabah sirkeli suyumu içtim 2 galete ve peynir yedim 1 tanede zeytin yarım fincan nescafe içtim
ya kızlar ben sabah nescafe içince o gün acayip tok oluyorum ve acıkmıyorum denedim bunu gerçekten öle
ay bu arada dayanamıcam söylicem 67 KİLOYUMMM
slm arkadaslar fazla gelmiycem bugun annemi hastaneye kaldirmislar dun gece bende simdik gidecem ayni sheirde kalmiyoruz anca aksma gelirim by
Neslıhan bu hafta kılo almada vermenı beklemıyoruz zaten bu seferlık ama haftaya vereceksın ona gore :jeyyar:
gelın nıye yemıyorsa derlerse dıyetteyım dersın yada yıyormus gıbı yaparsın az az yersınşakkıdı
ayy valla beklemeyin kizlar cok fenayim cunku almayimda ona sukur edecem anam tutamiyom kendimi nasil yapacam bilmiyom
sizler ne yaptiniz yaa bende gelemiyom aklim hep burda ama ha
ya anam siz iyice aclik kafaniza vurmus anladigim kkadariylaayy nesliha n ne bu.her hafta kilomu vercez ne bu kızm.öyleyse ben yokum gerçekten.elimde olsa günde kilo vercem ama olmuyo işte.olmazsa ben yarışmadan çekileyim.yerime biri gelsin ben yarışma dışı bişeyler yazayım yani.sen nasılsan ben de öyleyim.babam var benimde durmadan bişeyler hazırlıyorum.bi yemiyorum iki yemiyorum 3 .de gidiyo şu sıralar.ben almadığıma şükrediyorum inana. yani haftaya veremezsek yani bucumaya diskalifiyemiyiz şimdi.ayyy ben öyle kovulmaya gelemem.şimdiden yüzüm kızardı benim bee.ne buuu.
ya anlamiyom ha ben nasil yani kuralari bence bir guzel okuyun derim bu ilk sari kart ikinci hafta vermesseniz ikinci sari kart ucuncu hafta vermesseniz diskalifiyee
kız neslihan bu liste nedür :uhm:yarımız gitti kaydirigubbakcemile3 eksik takım oynarmı:mymeka:
:1shok:hay allah razı olsun be akrepcim.demekki bitek bize göre değil bu kuralların ağırlığı.sağol yaa bize destek olduğun için.şu hemşona bişey de bee.bu gidişle başata ben sonrada kendisi olmak üzere her kes gidicek.dolayıosıyla 14.takım tarih olcak ..
neslihan yarın gel adam gibi kural koy.şimdi sen diycenki.aaa biraz fedakarlık yapın kızlar.burda amacımız kilo almak değil kilo vermek.böyle katı olmazsakta su koyuveriliyo. diyee.ama bukadar katı olursada inana çok stres yapıyo.
kim çıkarmıştı bu kartı.haticemiydi.
kız haatceeeeeeeeee nerdesin.gel şu işi temizlee.yoksa biz gidiyozz.
hem nasil oldurecem seni ne karistiriyon kiz ortaligi ben seni yakalarim ama :mymeka::roflol::roflol::roflol:neslihan beni kesin öldürecek
valla aynen oyle oluyo canim ama size sinirlendim daha beter mi yesem yoksa yemesemmi diye dusunuyomO şimdi kayınpederine güzel güzel yemekler hazırlıyordur kendı de otlanıyordur bahanesı de hazır kayınpedere hazırlarken atıverdım ağzımakaydirigubbakcemile
ya okadar degil aslinda ben aksam yine yemiyomda sabah kahvaltida goturuyorummneslihan cok yedin kesin yerinden kalkamadin sen bugunkaydirigubbakcemiledikkat et fazla kacirma sonra zor olur snein icin bu arda begumle konusursan slm soyle bizden
hay allah razi olsun bee a.s.neslihancığımın üstüne gitmeyin yawwşutarafagitti o ne yapıcağını çok iyi bilir
Ne yani şimdi kurallar gittimi kız nesli
ama ben bişey sorcam gitmeden
2 kez sarı kart gördüm misal ama 3 hafta kilo verdim diğer sarı kartlar iptalmi oluyo
yoksa toplanıyomu diğer 2 kartla
amannnnn üfffffff
kizlar bir daha soyluyom bosverin kurallari
ben bu kurallari size koydugumda seslenmediniz simdi zor geldi sanirim ne var uc haftada hic mi kilo vermiyeceksiniz
diyorsunuzki akreo sizin takimdaki kurallar iyi anacim ne farki var goremedim
baksaniza onlarda dort yildiz var bizde uc yildiz ne olmus yanii
neyse misafirim geliyo siz dusuncelerinizi yazarsiniz artik sinirlendirdiniz beni ya neyse hadi iyi aksamlar herkezee
aboooooovvvv neslihan köpürmüş sinirden. ençokta ben kızdırdım heralde.ya ben malesef veremiyorum şuan.dediğm gibi suyu bırakınca isterse günlerce aç kalayım gr.oynamıyo bende.eee suyuda çok içince wcye çıkmak şöyle dursun durmadan abdest almam gewrekiyo.ben onları yaparkende ders biter zaten.biliyosunuz kuran ile iştigal ediyorum.sürekli ezber ilmihal talim yapıyoruz.elimizden kuranı kerim düşmediği için abdestli olmama gerekiyo.buyüzden de su sıvı alamıyorum .bitek cumartesi pazar içibiliyorum.oda yetmiyo anlıycağınız.haydi şimdi de siz akıl verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?