• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çok fena grip oldum bogazlarım kulaklarım falanda iltihaplanmış yutkunamıyorum ablamda saat 3 de yedikten sonra akşam bişey yemedim yediğim 3 kaşık tatlı yüzünden sadece sıcak su ve 1 tane yeşil elma yedim tartıda kendimi görünce zaten açlık falan kalmadı bende
kimsecikler yok heralde
spagot güzelim yediklerin çok güzel canım iyi bişey yemeden kapatmışsın bu günü

kızlar ben çok fena grip oldum bogazlarım kulaklarım falanda iltihaplanmış yutkunamıyorum ablamda saat 3 de yedikten sonra akşam bişey yemedim yediğim 3 kaşık tatlı yüzünden sadece sıcak su ve 1 tane yeşil elma yedim tartıda kendimi görünce zaten açlık falan kalmadı bende
kimsecikler yok heralde
spagot güzelim yediklerin çok güzel canım iyi bişey yemeden kapatmışsın bu günü

çok geçmiş olsun canım:teselli:

geçmiş olsun adaşım.alllah şifa versin.bir an önce iyi ol.evdeki kadının hasta olması çok kötü oluyo yaa.herşey sana bakıyo çünkü.
haa yeri değil ama aklıma gelmişken söyliyim.kız 2-3 gün önce kızın sude bizi taciz etti.durmadan msnye sesli msj gönderdi yaa.sonra artık benim kızda devreye girdi.tanıştılaridiyoki benim kızın resmi içi: anne orda bi kız öyle duruyo kendi evinde masada elini böyle ağzına kapamış kulağıda var diyo.ayy ne güldük yaa.bide arada seni çok seviyorum
neyse canım çok geçmiş olsun tekrara.

Hayırlı sabahlar kızlar
tuğbacım geçmiş olsun canım İhmal etme hemen doktora git yoksa daha fena olursun Allah şifa versin

kızlar sirkeli suyumu içtim sonrası 1 kayısı 1 bardak daha sıcak su kahvaltıya yumurta koydum haşlanıyor zeytin yumurta 1 dilim ekmek yiycem bi bakıyım dedim

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende sirkeli suyumu ve sıcak sularımı içtim az sonra kahvaltımı yapcam.benim kahvaltım çok iyi oluyo.bol maydonoz tere domates veaz peynirle yapıyorum.iş sonrasında işte.kaçamak yaparsam sade ikjindi de oluyo iş.ama şu sıralar okonudada çok iyiyim. huuuu haysem napıyosun.maşallah sana hayranım yaa.insan önce hedefine hiç ulaşamıycakmış gibi geliyo ama sonra ulaşıncada daha devam etmek istiyo heralde.sizlere bakınca bunu görüyorum hep.

huuuu haysem napıyosun.maşallah sana hayranım yaa.insan önce hedefine hiç ulaşamıycakmış gibi geliyo ama sonra ulaşıncada daha devam etmek istiyo heralde.sizlere bakınca bunu görüyorum hep.

gerçekten öyle tuğbacım ilk koyduğum hedefe ulaşabilecegimi hayal bile etmemiştim ulaşınca cesaret gelmişti artık rahatlıkla hayal edebiliyorum benim düzenimi sadece misafirlerim bozuyor birde evden çıkınca yoksa kendi halime rahat yapıyorum suyumu düzenli içmeyince adapte olamıyorum bu hafta dikkat ediyorum ama basurum beni altüst etti halen tamamen geçmedi tuvalete rahat çıkamıyorum ağrılarım oluyor haliylede şişliklerim bakalım bucuma ne yapcam tartı nasıl gösterecek

Son düzenleme:
ek741.jpg

Kızlar bende kahvaltıda
1 bardak besı bıryerde ıctım ve 1 tane tost yedım
bırazdan plates baslıcak sonra gorusuruz kızlar...hihoyyyt

selam 14. takım çıtırları
sabah kalsik kahvaltımı yaptım
platesimi yaptım
az önce yeşilçay yarım elma yarım kivi yedim
karnım aç öğleden sonrada gezmeye gidicez akşama uğrarım geçmişi okurum
öptüma.s.

canlarım iyi dilekleriniz için sagolun hepiniz benim sanal dostlarım kardeşlerim
antibiyotik içiyorum 2-3 güne ii olurum inşallah
adaşım valla bende sonra gördüm çevrimiçi kimi görürse konuşuyo benim kız
sude diyoki okız kim anne benim arkadaşımmı yoksa onlar neden bize gelmiyo diye bende dedim ne diyo sonra baktım konuşmalara kusura bakma ya ben yanında olmuyorum o kız resmi olunca kuzeni nisa sanıp herkezla konuşuyo

kızlar az önce haberlerde gösterdiler thy uçağı düşmüş amsterdam da
135 kişi varmış içinde 3 parcaya bölünmü uça ALLAH yardımcıları olsun hepsinin yakınlarınada sabır versin cok canım sıkıldı morelim bozuldu

bende sabah sirkeli suyumu içtim 2 galete ve peynir yedim 1 tanede zeytin yarım fincan nescafe içtim
ya kızlar ben sabah nescafe içince o gün acayip tok oluyorum ve acıkmıyorum denedim bunu gerçekten öle
ay bu arada dayanamıcam söylicem 67 KİLOYUMMM

Sana iyi gezmeler nuraycım
bende 1 den sonra yengeme gidicem evini taşıcak haftasonuda temizlik var evde
eşim evdeyken bi gidip bakıcam napıyolar diye daha evi bile gidip göremedim 2 sokak altımda yakın oldugu için havada soguk çocukları babalarına bırakıcam

geçmiş olsun tubacım Allah şifa versin

67 KİLOMUSUN .............. MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM
SÜPERRRRRRRRRR:nazar: NELER YAPTIN YAZ BAKALIM
BEN KAÇTIM KIZLAR

slm arkadaslar fazla gelmiycem bugun annemi hastaneye kaldirmislar dun gece bende simdik gidecem ayni sheirde kalmiyoruz anca aksma gelirim by

sagol canım ya hakikatten bogazlarım çok kötü
valla saatli yedim genelde nuraycım ama saatlide olsa 2-3 kaşık yedim herşeyden akşamları nerdeyse pek bişey yemedim bakalım 2 gün daha var cumaya kaç cıkarım bu hafta umutluyum çok gerçi 2-3 güne kaar adet olucam ama bakalım inşallah tartı daha dazla göstermez

Back