Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

AFERİM sana nesrin yeme çikolataları sen gururumuz oldun karalama kendini
adaşım senin işin gerçekten zor ama akşam geldikten sonra iç suyunu ne biliyim sabah iç sana nasıl uyarsa işte yani bi dene bakalım o zaman gidiyomu kilo yada saglıkla ilgili yine canım
sıkma kendini sen psikolojikmen veririm diye düşün beynini nasıl yönlendirirsen öle oluyo canım
ben akşam bişey yemedim en son saat 5 te 1 tabak salata 1 galete yemiştim daha sonra yarım fincan nescafe içtim 2si1 arada

ii geceler bugun sabah klaisk kahvalti oglen brokoli ustunue sarimsakli yogurt aksam izgara kofte birde ligt soda ictim gecmis olsun dilekleriniz icin tsk annem hala hastanede daha bi sonuc vermiyorlar sabir sabir simdilik ......babam 2007 agustosta hastalanmaya basladi 6 ay sonra subata kaybetik kan kanseri simdik aradan tam bir sene sonra tekrar hastane hastane dolasmak ufffffffff tekrar gecen sene yasadigimiz korkulu gunler aklima geldi cok kotu oldumya bugunlerde fazla giremesem affedin .....

eylülcüm çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin inşallah.tez zamnda annen iyi olur inşallah canım.a.s.

ugrayamıyorum cok bu aralar kusura bakmayın..
bugun yediklerimi yazıyım
sabah normal kahvaltı öglende tavuk yedim salatayla aksam da cay ve ucundan azıcık pasta misafire gitmiştim ayıp olmasın diye..
yarın dengelerim..
spor yapamadıgım icin kilo veremiyorum ben sanırım :bbo: artık baslasam iyi olucak

canım burası sınav dünyası başımıza hiç ummadıgımız şeyler gelsede hep şükretmeliyiz
kendini korkutma böyle şeyler düşüngüp kendini ve çevrendeki insanları etkileme hep iyi düşün ve dua et unutma herşey ALLAH tan canım acil şifalar annene
sen burayı düşünme kartta vermezler sana annem bi iyileşsinde o zaman yola devam öncelikler herzaman daha önemli çünkü kendine iyi bak ve hep iyi düşün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlar hayırlı sabahlar buranın sabahcısı benim heralde
sirkeli suyumu içiyorum kahvaltıda peynir zeytin yiycem nasipse

Sabah sabah bir çıkolta yedim ben bu hafta hiç veremedim kesin kilo lapayı d ayapamdım regl yım çok canım tatlı çekıyor

Canım herşeyden önemli sağlık çok geçmiş olsun.Sen boşver bizi annene destek ol bece kapımızda sana açık her zaman tüm arkadaşlarım böyle düşünüyordur eminim.

Merhaba kızlar
sabah 2 galeta 2 domates peynır yedım
kahve ıctım
sonra kucuk parca cıkolata
platesımı yaptım
1 lıtre su ıctım-tatlicadiarzu-

canım tekrar cok gecmiş olsun düşünme öyle seyler kötülükleri çekme üstüne iyi düşün iyi olsun.. giremezsen de üzülme saglık daha önemli herkes anlayıs gösterir zaten:teselli:

canım bende senın gıbı cok zor kılo verıyorum, ama spor yaptıgım ıcın sıkılasma oldugunu hıssedıyorum,sende bos kaldıkca aksamları falan egzersız yapmanı tavsıye ederım.
canım pes etmeyelım sabredelım verecez bırgun bızde zayıf olcazkaydirigubbakcemile5
sende aksam eve gelınce su ıcmeye calıs canım-tatlicadiarzu-
herseyden onemlı olan saglık canım Allah yardımcınız olsun ınsallah en kısa zamanda annen saglıgına kavusur:teselli:

nıye fazla ugrayamıyorsun kızzz, bos kaldıkca gır bırakma burayıkaydirigubbakcemile5
Sabah sabah bir çıkolta yedim ben bu hafta hiç veremedim kesin kilo lapayı d ayapamdım regl yım çok canım tatlı çekıyor
kızz bende cıkolataya dayanamıyorum bende sabah kızın yarım bıraktıgı kucuk parca cıkolatayı attım agzıma

selam kızlarr
anam ne bu ya herkez bi çikolatadır yiyip durmuş ben bomba gibi geliyorum yarın kızlar haberiniz olsun bende 1-2 güne adet olucam karnım biraz şiş ama iyi kilo gitti bu hafta benden çok şükür haftasonu yediğim keklere ve irmik helvasına ragmen
bende sabah sirkeli suyumu içtim az önce yedim valla 2 galete peynir ve domates arkasındanda yarım fincen 2si1arada içtim yarısını içiyorum akşam acıkırsam 1 galeteyle diğer yarısını yapıyorum o beni tok tutuyo
ben sirkeli suya baglıyorum böyle kilo vermemi kızlar hergece yatmadanda içiyorum sabah çok iyi oluyo bide günde 2 tane dogadan form içiyorum
neyse ben kaçar bugün babamlar bende yemege ikindileyin gelirler pazara çıkıcam palamut yapıcam bu akşam fırında bol salatayla 1 tane orta boy yemegi düşünüyorum hiç yağ koymadan tuzlayıp atıyorum fırına cıkan yagınıda hemen döküyorum tepsiden
heydi kızlar ben kaçar giremezsem bilinki musait olmadım geç gidebilirler babamlar hadi size iyi günler

heyyyyyy nerde bu millet

kızlar ben bugün öglen bisküvi yoğurt yedim 1 elma şimdide havuç yiyorum okurken
okadar yoğunduki işlerim yemek hazırlıycak fırsat bulamadım kendime inş akşama yemeklere saldırmam pazarada çıktım bol bol sebze aldım-tatlicadiarzu-kızlar egzersiz yapamıyorum ben inanın fırsatım hiç olmuyor fırsatlarımı burda degerlendiriyorumfisfisfis

Ya kızlar neyapıyonuz he :jeyyar:işkencemi oh oh msjlara sengözlerimebaksanabbak Allahtan aşermiyom :CüvCüv:çikolatalar kek irmik helvasıÇok üzgünüm çoook

ne haber kizlar yaa ne cikolatasi ne helvasi anlamadim
su sinirlenme olayina gelince hakkat sinirlendim size cok ama neyse simdi ecti ama kurallar yok
kizlar tammammi
haysem guzelim ben sana bunu onceden acikladim sen zatenbizim medari iftarimizsin ne demek mis cikmak felan yazabilirmiyim felan valla beni iyi sinirlendiriyonuzya neysee bakalim kiz cikmak lafini kimseden duymak istemiyom haberiniz olsunn
beni daha cok sinirlendirmeden
birde sizden yeni kurallar istemistim yine kimse o mesaji okumamis yada gecmis neyse insallah simdi gorursunuzz
uff bu arada surekli misafirim geliyo sinir durumdayim

bugunde kimse ugramıyo buralara ya
neyse bugun sabah yarım gözleme yedim domatesle
arada 3 bisküvi yesil çay
yemek olarkta 4 kaşık bakla yogurt ve yarım dilim ekmek..
aksama bişey yemem artık.

selam alreykum arkadailar.daha az önce geldim.pardüsemi çıkardığım gibi buraya girdim.bugün normal kahvaltı.ikindi yanımda yağsız tuzsuz salata yapıp onu yedim.biraz garip geldi arkadaşlara ama napıyım.yanında da yeşil çay içtim
akşama fırında biftek yapcam.bi parça ondan ve salta yerim artık.ama ben malesef kilo veremedim
tartılmadım ama halimden biliyorum pardüseden anlıyorum kilo verip vermediğğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…