- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.081
ii geceler bugun sabah klaisk kahvalti oglen brokoli ustunue sarimsakli yogurt aksam izgara kofte birde ligt soda ictim gecmis olsun dilekleriniz icin tsk annem hala hastanede daha bi sonuc vermiyorlar sabir sabir simdilik ......babam 2007 agustosta hastalanmaya basladi 6 ay sonra subata kaybetik kan kanseri simdik aradan tam bir sene sonra tekrar hastane hastane dolasmak ufffffffff tekrar gecen sene yasadigimiz korkulu gunler aklima geldi cok kotu oldumya bugunlerde fazla giremesem affedin .....
ii geceler bugun sabah klaisk kahvalti oglen brokoli ustunue sarimsakli yogurt aksam izgara kofte birde ligt soda ictim gecmis olsun dilekleriniz icin tsk annem hala hastanede daha bi sonuc vermiyorlar sabir sabir simdilik ......babam 2007 agustosta hastalanmaya basladi 6 ay sonra subata kaybetik kan kanseri simdik aradan tam bir sene sonra tekrar hastane hastane dolasmak ufffffffff tekrar gecen sene yasadigimiz korkulu gunler aklima geldi cok kotu oldumya bugunlerde fazla giremesem affedin .....
canım bende senın gıbı cok zor kılo verıyorum, ama spor yaptıgım ıcın sıkılasma oldugunu hıssedıyorum,sende bos kaldıkca aksamları falan egzersız yapmanı tavsıye ederım.aboooooovvvv neslihan köpürmüş sinirden. ençokta ben kızdırdım heralde.ya ben malesef veremiyorum şuan.dediğm gibi suyu bırakınca isterse günlerce aç kalayım gr.oynamıyo bende.eee suyuda çok içince wcye çıkmak şöyle dursun durmadan abdest almam gewrekiyo.ben onları yaparkende ders biter zaten.biliyosunuz kuran ile iştigal ediyorum.sürekli ezber ilmihal talim yapıyoruz.elimizden kuranı kerim düşmediği için abdestli olmama gerekiyo.buyüzden de su sıvı alamıyorum .bitek cumartesi pazar içibiliyorum.oda yetmiyo anlıycağınız.haydi şimdi de siz akıl verin bana.
herseyden onemlı olan saglık canım Allah yardımcınız olsun ınsallah en kısa zamanda annen saglıgına kavusur:teselli:ii geceler bugun sabah klaisk kahvalti oglen brokoli ustunue sarimsakli yogurt aksam izgara kofte birde ligt soda ictim gecmis olsun dilekleriniz icin tsk annem hala hastanede daha bi sonuc vermiyorlar sabir sabir simdilik ......babam 2007 agustosta hastalanmaya basladi 6 ay sonra subata kaybetik kan kanseri simdik aradan tam bir sene sonra tekrar hastane hastane dolasmak ufffffffff tekrar gecen sene yasadigimiz korkulu gunler aklima geldi cok kotu oldumya bugunlerde fazla giremesem affedin .....
nıye fazla ugrayamıyorsun kızzz, bos kaldıkca gır bırakma burayıkaydirigubbakcemile5ugrayamıyorum cok bu aralar kusura bakmayın..
bugun yediklerimi yazıyım
sabah normal kahvaltı öglende tavuk yedim salatayla aksam da cay ve ucundan azıcık pasta misafire gitmiştim ayıp olmasın diye..
yarın dengelerim..
spor yapamadıgım icin kilo veremiyorum ben sanırım :bbo: artık baslasam iyi olucak
kızz bende cıkolataya dayanamıyorum bende sabah kızın yarım bıraktıgı kucuk parca cıkolatayı attım agzımaSabah sabah bir çıkolta yedim ben bu hafta hiç veremedim kesin kilo lapayı d ayapamdım regl yım çok canım tatlı çekıyor
nıye fazla ugrayamıyorsun kızzz, bos kaldıkca gır bırakma burayıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?