Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saat 4da bi kase kellogs k yedim sutlu aksma bi kase mercimek corbasi kepekli ekmek ve diyet yogurt yedim bununla gece acikirsam elma yiebilirmiyim akrep cokmu kacar birde haysem cim kuru kaysinin ne gibi faydasi var bende alayim olmasa

neslihan cok yedin kesin yerinden kalkamadin sen bugunkaydirigubbakcemiledikkat et fazla kacirma sonra zor olur snein icin bu arda begumle konusursan slm soyle bizden

ıyı aksamlar kızlar
bende aksam 1 kase mercımek corbası 1dılım ekmek yedım
sonra 1 bucuk saat yurudum
ve yarım saat oncede 1 portakal 1 elma yedım
bırazdan yesıl cay ıscem

evet kızlar Neslıhan bugun hıc gelmedı o kesın yedı yedı gelmeye utandı bakalım cuma gunu bellı olur nasıl olsa...-tatlicadiarzu-
serınce kılo verdıgıne sevındım canım bende kılo verdıgımı hıssedıyorum ama tartılmadımkaydirigubbakcemile2

ya kızlar kusuruma bakmayın sabah gereksiz yere sitem ettim size
açlıktandır heralde
hepinizi çok seviyorummŞeniz

oh afıyet olsun canım yok yok 1 kasıkdan bırseycık olmaz:roflol:yag olur:roflol:

saat 4da bi kase kellogs k yedim sutlu aksma bi kase mercimek corbasi kepekli ekmek ve diyet yogurt yedim bununla gece acikirsam elma yiebilirmiyim akrep cokmu kacar birde haysem cim kuru kaysinin ne gibi faydasi var bende alayim olmasa

canım kuru kayısı bagırsakları çalıştırıyo bende bugün 2 tane incir yedim abalamda

canlar kuru kayısı bağırsaklara çok iyi geliyor diyetlere baktım en fazla günde 4 kayısı kuru incirde yararlı fakat kayısıdan çok kalorisi var bir diyette mesela ara ögün de 4 kaysı veya bir incir yazıyordu
o yüzden incire fazla yaklaşmıyorum çok açık şekersiz çayın yanında 2 taneyi yiyorum 2 taneyide sabah sıcak suyla yiyorum ara ögünlere bölüyorum 4 taneyi

malum son hafta bağırsak problemim oldu halen muzdarip sayılırım bu hafta eski kiloma kavuşsam şükür diycem rahatsızlığımdan sebeb tartı fırlamıştı-tatlicadiarzu-

oo slmlar herkesler buradaymuş bende biraz kaçırdım bugun ama yarın bi aksilik olmazsa hollywood diyetine baslıcam

hollywood diyeti nasıl oluyo kiiisengözlerimebaksanab başla bakalım arkandan bende gelirim belki
sbelcim teşekkür canım
bu hafta senden çok iyi bir sonuç bekliyorum iyi gidiyosun
tuba kilo vermiş işi garantiledi sarı karttan kurtuldu
neslihancığımın üstüne gitmeyin yawwşutarafagitti o ne yapıcağını çok iyi bilir

ya kızlar kusuruma bakmayın sabah gereksiz yere sitem ettim size
açlıktandır heralde
hepinizi çok seviyorummŞeniz

bizde tabiki seni :1hug:

oo slmlar herkesler buradaymuş bende biraz kaçırdım bugun ama yarın bi aksilik olmazsa hollywood diyetine baslıcam

one kız bakıyım hemen nete:roflol: bende sağlıklı diyet örnegi bulmuştum durun onu getiriyim fikir oluryerimseniben

Bir saglikli diyet örnegi
1. GÜN
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
2 çorba kasigi light labne peyniri
Domates, salatalik, biber
Sekersiz çay

Ara 11.00
12 çilek veya 1 kivi

Ögle 13.00
2 dilim ekmek
150 gram izgara tavuk (5 köfte kadar)
Rokali yesil salata
200 gram light yogurt
Ara 16.00
1 elma veya yarim muz

Ara 18.00
Yarim simit
1 dilim light peynir
Domates, salatalik

Aksam 20.00
6 kasik sebze yemegi
200 gram yogurt
Yesil salata

Ara 22.00
4 kuru kayisi veya
1 kuru incir

2. GÜN
Sabah 9.00
4 kuru kayisi
6 çilek
1 kivi

Ara 11.00
1 elma

Ögle 13.00
1 tabak kepekli pirinç pilavi
Haslama sebze
Yesil salata

Ara 16.00
1 kase yogurt
Ara 18.00
1 bardak ayran
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

Aksam 20.00
Izgara balik
Rokali yesil salata
1 dilim beyaz peynir

Ara 22.00
2 top light dondurma

3. GÜN
Sabah 9.00
1 yumurta
5 zeytin
Domates, salatalik
2 dilim ekmek

Ara 11.00
1 bardak süt

Ögle 13.00
1 tost
1 bardak ayran
4 kuru kayisi

Ara 16.00
1 light kek
1 bardak süt
Ara 18.00
1 elma
5 malta erigi
6 çilek

Aksam 20.00
8 kasik kurubaklagil yemegi
1 kase cacik
Yagsiz salata
1 haslama patates

Ara 22.00
1 portakal veya kivi

NOT:
Bu diyet, 30-40 yaslarindaki masa basi çalisan kadinlar için 3 haftada 3-5
kilo verdirir. Her biri birer hafta uygulanabildigi gibi 3 günlük
periyodlarla da tekrarlanabilir. Maksimum 3 hafta uygulanmalidir.

kız sumilat bırak şu holwud diyetini nekadar sağlıksız bir diyetmiş organların iflas eder kafamçokkarıştıbenden söylemesi ayda 12 vey a16 kg verdiriyormuş baktım yenenlere açlık diyeti resmen :sm_confused:
kız bu amerikalıların adam öldürmekten başka yaptıkları iyi şey varmı kötükedihüsoacaba

huuu kızlar yazsananız bişeyler hazır toplanmışız bakın işimi bıraktım oturdum deysin bari
beşi biryerde olmuşuz kızlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

haysem, nukeray+, S2000, serince84+, sumilat

nesrincim saglıklı diyet örnegin için çok tşk ederim ama bende nuray gibi cabuk vermek istiyorum
yok ya bişi olmaz çok kötü olursa bırakırım oscar töreninde fıstık gibilerdi valla onlara bişi olmadıysa bizede olmaz inş:)))))

kız ben bu amerikalılara güvenmiyom he-tatlicadiarzu- sağ gösterip sol vururlar :tomato: bu diyeti yaptıklarına inanmıyorum yerimseniben
kız film teklifi falanmı aldın illa onlara benziycenfisfisfis
aklımızı da aldılar güzelim balık etli türk karıları dururken kılçıklara özendirdiler bizi

ne ayda 12 kilomu yapma nurcum
bende galiba lahana diyetimi yapıcam böle olmuycak şimdiye kadar bir zararını görmedim ne güzel hiç aç kalmıyorum acıktıkça çorba içiyodum

eee kızlar yani ben çıkıyorum size iyi güzel sessiz oturmalar sayfa yenilemekten bi hal oldum yeni yazan varmı diye ama

selaam
bugun öglen bi kase yogurt yedim aksam da bi kase corba 3-4 tane kraker yedim..
az öncede bi yeşil elma
neyse kurtardım bugunude :)

spagot bu günü çok iyi bitirmişsin aferin sanakaydirigubbakcemile5
ben bu gün ne yediğimi yazmayayım idare edersi yediklerim fazla bi şey yemedim
nesrincim benimde sayfa açık kalmış işim vardı
ben çıkıyorum kızlar

ii geceler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…