- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.001
sabah bi dilim ekmekle domatesli omlet yedim birazda peynir çok yemiş gibi hissediyorum hakkaten cokmu yedim:bbo:
nerelerdesin sen :1hug:Selam kızlar geçmişi okuyayım bi
Kızımla markete gıttım geldım, yesıllık falan aldım dereotu aldım kızlar dereotunun gercekten zayıflamaya faydası oluyormu bılen varmı:uhm:
bende oglen 1tabak corba 1dılım ekmek yedım
arada elma yedım
ne güzel yaa ben bi iki haftadır yapamıyorum egzersiz :bbo:senağlama
sabah bi dilim ekmekle domatesli omlet yedim birazda peynir çok yemiş gibi hissediyorum hakkaten cokmu yedim:bbo:
Kızlar bana yüzün soldu diyolar sengözlerimebaksanabhele bi komşum var her görüyo :jeyyar:solduruyo beni ilk sözü nekedar soldun oluyor
benim gibi solanlar varmı
nukeray cogu zaman bende kendim yazip kendim okuyorum snaiyorum ama msj hepisini okundugunu biliyorum cevap verilmesede bundan emin ol.... motiveni bozma sen aramizda ii giden haysem ve sen varsindevam ahdi yaza az kaldi
Merhaba kızlar basım cok agrıyor gıdıyım bıraz uzanayım aksam yuruyuse cıkcam...
Hatıce bu haftada lapa yaparsan cumaya kadar toparlarsın yıne kendını canım..
Geldim ben çok canım sıkkındı bir kaç gün regl olmamıştım kendimi yemeğe verdim sporu bıraktım ama bugün regl oldum ve diyete başladım akşam da spor yaparım umarım.Birde almanyadan dedemler gelmişti kuzenım gıttı dedemler geldi onlara gittik felan fılan derken yedikçe yedim kekler çikolataalr ayyy midem genişledi utanıyorum sizden foruma gırdım az kişi vardı utandım yazamadım
Bu neslihan nerde kaldı hiç uğramadı:mymeka: yutuyordur yemekleri şimdi cokacimcoook
kızlar canım çay istedi birazadan 2 kuru kaysıyla çay içicem ara ögün olarak
akşamada bari salata kurufasülye yiyim -tatlicadiarzu-
bişey sorucam..
lapayı ne kadar zamanda bir yapabiliyoruz?
yine yapsam 1 günlük falan zararı olurmu acaba? çünkü vücudumun cok su topladıgını hissediyorum ödem atmam gerek
ya da önerebiliceginiz baska bi yol var mı?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?