• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sabah
güzel bi kahvaltı yaptım
pates yapmaya çalıştım oğlanın çişi geldi kakası geldi telefon çaldı kapı çaldı
plates yaparken kesinlikle platese konsantre olmak gerekiyo

kızlar ben diyet yapamıyorum mesajlarıma hiç karşılık alamıyorum bütün motivasyonum kayboluyo dün çok güzeldi herşey gece bizim topiği okudum canım sıkıldı takımdan tahmin ettiğim beklediğim motivasyonu göremiyorum kendikendime yazıyorum kaç gündür bi ara benim yazdığım mesajlar görünmüyor zanneettim:delphin: gece 10 da patatesli omlet yedim kola içtim bütün gün aç gezdim egzersiz yaptım hepsi güme gitti :bbo::çok üzgünüm:

Konnsantre işine bende katılıyorum:roflol: çocukları hayal ediyorum egzersizde öyle o yüzden bende yaptığım zaman saat sabahın 8 inde yapıyordum aynen çat kapı evdekiler bişe ister fenalık geliyor:jeyyar:
kız fazla giren yok zaten senlle ben dönüp duruyoz ben gidip gelip bakıyorum yazan yok bende msjlarımın asılı kaldığını düşünüyorum zaten şu teşekkür butonunu kaldırmalarına sinir oluyorum en azından okuduklarımızı belirliyodu yada okunan msjlarımızı
yazık olmuş açlığına bende bazen yapıyorum çok üzülüyorum sonradan inş kendimize geliriz

sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin kibrit kutusu kadar layt peynir yedim su fazla içmedim dişciye gittim gelirkende layt yoğurt layt bisküvi kepekli makarna sirke aldım
halen egzersize başlayamadım -tatlicadiarzu-

Akrepcıgım senın kuralların daha ıyı kızz
Neslıhan gelsınde onunla goruselım bızım kurallarda oyle olsun
-
sibel kız bencede kaydirigubbakcemile5yoksa transfer oluruz he kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol: şaka şaka ya çıkar burda oluruz yada burda oluruz:roflol: başka seçenek yok

Kızlar bana yüzün soldu diyolar sengözlerimebaksanabhele bi komşum var her görüyo :jeyyar:solduruyo beni ilk sözü nekedar soldun oluyor
benim gibi solanlar varmı

Son düzenleme:
slm arkadaslar bu sabah yine 1 saat yurudum hizli sekilde acaip ii hissediyom kendimi ama dun aksma fena agridi bacaklarim arkadasim yaglar eriyor o yuzden agridi deyince sevindimkaydirigubbakcemile2sabak kahve 3 dilim normal ekmek kepekli kalamdi bugun ve peynir yedim ara ogun elma ( akrep zorla ara ogun meyve tavsiyene uycam bu sefer) oglen bol salata yicem ton balikli ......

nukeray cogu zaman bende kendim yazip kendim okuyorum snaiyorum ama msj hepisini okundugunu biliyorum cevap verilmesede bundan emin ol.... motiveni bozma sen aramizda ii giden haysem ve sen varsin :nazar: devam ahdi yaza az kaldi

Kızlar bana yüzün soldu diyolar sengözlerimebaksanabhele bi komşum var her görüyo :jeyyar:solduruyo beni ilk sözü nekedar soldun oluyor

kılo verdıgın ıcın oyle dıyorlardır banada oyle 1-2 kılo versem hemen yuzumden bellı olur soldun derler-tatlicadiarzu- bosver solalım canım:roflol::roflol:

slm arkadaslar bu sabah yine 1 saat yurudum hizli sekilde acaip ii hissediyom kendimi ama dun aksma fena agridi bacaklarim arkadasim yaglar eriyor o yuzden agridi deyince sevindimkaydirigubbakcemile2sabak kahve 3 dilim normal ekmek kepekli kalamdi bugun ve peynir yedim ara ogun elma ( akrep zorla ara ogun meyve tavsiyene uycam bu sefer) oglen bol salata yicem ton balikli ......

slm canım bende aksamları yuruyorum gercekten cok ıyı hıssedıyor ınsan kendınıhihoyyyt
benımde aynen arka bacaklarım agrıdı, ıyı yaglar erıyordur ozaman:roflol::roflol:

haysem akrep s2000 nukeray rose a.s.
a.s.a.s.a.s.

nukeray cogu zaman bende kendim yazip kendim okuyorum snaiyorum ama msj hepisini okundugunu biliyorum cevap verilmesede bundan emin ol.... motiveni bozma sen aramizda ii giden haysem ve sen varsin :nazar: devam ahdi yaza az kaldi
kızlar ben hele kesin okuyorum emin olun evde açık pc gidip gelip bakıyorum cevap vermem gerekenler veriyorum canlar

kılo verdıgın ıcın oyle dıyorlardır banada oyle 1-2 kılo versem hemen yuzumden bellı olur soldun derler-tatlicadiarzu- bosver solalım canım:roflol::roflol:

beni düşün 20 kg sonbahar yaprakları gibi olsa gerek yüzüm ben anlamıyorum ama:roflol: biyerde okumuştum yüz zamanla otururmuş

neyse kızlar çıkıyım ben fırsat bulunca gelirim okadar işim varki yemekte yapıyorum bi yandan-tatlicadiarzu-
öglen yemegi kendime karnıbahar pişirdim az yağlı az tuzlu buğlama şeklinde yoğurtla onu yiycem cokacimcoookara ögün bir elma yemiştim.

hayır canım bende hiç solma yok bilakis öncekinden daha iyi dgörünüyor yüzüm ve bunuda spora borçluyıum.
geçen hafta tahlil yaptırdım komple bi tahlil sonuçlar süper çok şükür
sen de spor yap şeker bir hafta sonra yüzüne renk gelir

bravo şeker
haysem akrep s2000 nukeray rose a.s.

Şeniz
neyse kızlar çıkıyım ben fırsat bulunca gelirim okadar işim varki yemekte yapıyorum bi yandan-tatlicadiarzu-
öglen yemegi kendime karnıbahar pişirdim az yağlı az tuzlu buğlama şeklinde yoğurtla onu yiycem cokacimcoookara ögün bir elma yemiştim.

afiyet olsun şimdiden şeker

selam kızlarr
akrepçim benim mesajıma cevap vermemişsin
yoksa beni rakibe olarak beğenmiyomusunsenağlama
olurmu öyle şey şeker ben senn mesajı görmeimki tekrar edermisin şeker
bu sabah
güzel bi kahvaltı yaptım
pates yapmaya çalıştım oğlanın çişi geldi kakası geldi telefon çaldı kapı çaldı
plates yaparken kesinlikle platese konsantre olmak gerekiyo

kızlar ben diyet yapamıyorum mesajlarıma hiç karşılık alamıyorum bütün motivasyonum kayboluyo dün çok güzeldi herşey gece bizim topiği okudum canım sıkıldı takımdan tahmin ettiğim beklediğim motivasyonu göremiyorum kendikendime yazıyorum kaç gündür bi ara benim yazdığım mesajlar görünmüyor zanneettim:delphin: gece 10 da patatesli omlet yedim kola içtim bütün gün aç gezdim egzersiz yaptım hepsi güme gitti :bbo::çok üzgünüm:
delüüüü tüm gün aç gezersen tabiki güme gider..gündüz ye akşam yeme
Akrepcıgım senın kuralların daha ıyı kızz
Neslıhan gelsınde onunla goruselım bızım kurallarda oyle olsun
-
:roflol:neslihan beni öldürecek
sibel kız bencede kaydirigubbakcemile5yoksa transfer oluruz he kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol: şaka şaka ya çıkar burda oluruz yada burda oluruz:roflol: başka seçenek yok

:roflol::roflol::roflol:neslihan beni kesin öldürecek

Back